VÆR BEREDT

SPEIDERBEVEGELSEN HAR FOSTRET MANGE SUNNE TANKER I BARN OG UNGE SOM NÅ KAN KOMME TIL NYTTE

SPEIDERNES MOTTO ER "VÆR BEREDT" OG BØR I DISSE TIDER VÆRE ALLE TENKENDE OG ÆRLIG MENNENSKERS MOTTO

Forrige århundre er forlengst historie. Men hvilken historie! Historikere kaller året 1913 det siste året med fred, for året etter startet den første av flere verdenskriger, med en mulig tredje like rundt hjørnet. Den sanne versjonen av forrige århundres virkelighet er dog ikke fortalt. Etter hvert lekker derfor sannheten ut til alle og er så utrolig annerledes at de fleste ikke aksepterer annet enn det de er blitt fortalt.

Nå har vi kommet et godt stykke ut i neste århundre og vi som har levd en stund synes det går fortere og fortere i gal retning. Har den situasjon vi befinner oss i nå noen sammenheng med det som skjedde i forrige århundre? Absolutt.

Sannheten er at vi lever midt i et gigantisk teaterstykke der vi alle er medspillere. Noen har regien og trekker i alle tråder slik at marionettene må hoppe og sprette som teaterdirektøren vil. Alle vi andre er delaktige tilskuere som ikke vet mer enn vi blir instruert til å vite. Alt tyder på at direktøren har gått fra vettet, men ingen tør si det høyt.

Vi er nå kommet til et punkt med enten eller for den enkelte som har klart å se gjennom alle tykke lag av løgner. Under disse ligger sannheten som alle gjerne vil vite. men som egentlig ikke gjør så mye for å finne. Og den er at direktøren ikke er et menneske, men selveste Satan alias Lucifer som siden tidenes morgen har fanget flere og flere i sitt nett slik at han i dag praktisk talt har klart å omringe hele menneskeheten. Men det finnes også en annen kraft, nemlig Gud i himmelen som ikke bare har åpenbart seg for mange, men også fortalt at han skal ødelegge Satan og bringe ekte fred, rettferdighet og glede tilbake til jorden. Å leve under slike forhold er å leve i Guds rike.

Satan har indoktrinert sin hylende flokk og lurt dem til å tro at Gud ikke finnes. Men Satan er en djevel, den første løgner og løgnens far. Tro derfor ikke på dem som har Satans merke, dem som tenker, taler og gjør som djevelen. Disse kjennemerker er det vi ser hele verden er preget av, løgn og bedrag, ondskap, hevn, misunnelse, stridslyst, ran og tyveri, vold og grusomhet, for ikke å snakke om mord og sadiske drap. Statlig organisert ondskap i utspekulerte kriger på ene siden og opprørere av alle slag på andre siden. Denne ulykkelige situasjonen er nå kommet til det avgjørende punkt. Kun en sterk overmakt kan ved å ta kontrollen bringe dette til en nødvendig brutal slutt.

Er New World Order svaret? Alle nåværende verdslige makter sier ja. Derfor går det nå mot denne nye verdensorden med raske skritt. Alt er vel forberedt ned til minste detalj. Planene har ligget på borden veldig lenge, men har begynt å lekke ut til folket. Enkelte synes ikke dette ser bra ut og reseverer seg. Uansett, er heller ikke dette noe vi kjenner hele sannheten om. Vi må ikke glemme at hele universet er en gigantisk intelligent konstruksjon utenfor vår fatteevne. Jordkloden er en del av dette system og her er det vi befinner oss. Livet på planeten vår er kommet ut av kontroll, men dette er likevel mindre enn et støvkorn i forhold til resten. Den store byggmester er selvsagt interessert i sitt verk og overvåker nøye hva som skjer. Han har for lenge siden uttalt at han vil la sin motstander løpe linen ut og så i et plutselig slag tilintetgjøre ham sammen med alle sine tilhengere. Derfor kan vi alle være i stor fare akkurat nå. For det er nemlig nå det gjelder. Se deg omkring med åpne øyne, så forstår du kanskje hva jeg mener.

Når den høyeste Gud griper Satan, den gamle slange, i halen og kaster den i avgrunnen, vil det bli et stort rabalder. For da vil samtidig alle politiske systemer rase sammen i et forferdelig kaos. Pengene som holder verden sammen så noenlunde, vil miste sin verdi og mangedoble kaoset ettersom ingen liker å bli fratatt sin rikdom sånn plutselig. Det vil oppstå et forferdelig raseri og derfor en ytterst farlig situasjon. Alle organiserte religioner er for lengst infiltrert og tatt kontroll på av Satan og deres tilknytning til satanistiske hemmelige selskaper er under avsløring, med enda større forvirring og kaos til følge. Hele verden er ført bak lyset, men det sanne lys som representerer den hele og fulle sannhet skinner nå for alle som vil ha det. Denne sannhet er at Gud i himmelen nå vil gå til handling. Det gjelder derfor å være beredt på det som kommer. Treffe de riktige valg eller forsvinne.

Tanken på dommedag er på en utspekulert måte av Satans lakeier blitt utvanner ved Hollywoods underholdningsavdeling. Folk har blitt så familiær med ordet at de har begynt å betrakte det som uvirkelig fantasi. Samtidig blir alle pådyttet moderne teknologi som er så fascinerende at de ikke har tid til å tenke på hva som egentlig skjer rundt dem, langt mindre ta kloke forholdsregler. Men du som har greid å henge med frem til dette, skal nå få ideer til hvordan du kan klare deg gjennom det som flere og flere nå innser ligger foran oss.

 

VÆR BEREDT
Speidernes motto får en ny betydning. Opprinnelig ment som "klar for å hjelpe" men nå for å berge livet. Den stormen som kommer er ikke bare fysisk uvær. Ofte er det stille før stormen, derfor kan det nå komme en kortvarig verdensfred. Men under ulmer alltid misnøye og uro blant folk som plutselig kan bryte løs. Derfor blir stormen også en metafor for den situasjon som kalles Harmageddon, Guds krig mot Satan og hans onde verden. Men denne situasjon har Gud sagt at det går an å komme levende gjennom. Hans råd er derfor: "Gå inn i ditt lønnkammer og vent til vreden er over." Et annet råd er "Vær stille, for dette er en ond tid".

Alle som tror på den sanne Gud, tror også på Jesus Kristus. Han kalles Fredsfyrsten og er selveste generalen i krigen på Guds den Allmektiges store dag. Denne krigen er ikke for å vinne land, for landet eies allerede av den som skapte det. Men krigen er for å utrydde rottene av landet og gi det tilbake til dem som verdsetter det og aksepterer eierens rett til å bestemme.

Men ettersom vi nå befinner oss like før noe stort skal skje, må vi tenke oss nøye om. Vi må tenke praktisk. Det blir portforbud og andre strenge lover. Ting kan bli forbudt som vi mener burde være tillatt. Som å dyrke egen mat. For den skal vi kjøpe i butikken. Eller å samle eget drikkevann. For det skal vi tappe i kranen eller kjøpe på flaske og kanne. Straffen for regelbrudd blir snarere fengsel fremfor bøter, for under en slik unntakstilstand vil myndighetene bli frenetiske og fort gå fra vettet, psykopatiske som ikke tåler kritikk og motstand.

Derfor gjelder som første punkt: Bli usynlig for maktapparatet. Flykt fra byen og søk ly i skogen. Om nødvendig i telt eller hytte. Et klokt bibelsk råd: "Den kloke ser ulykken og skjuler seg". Neste punkt er å sørge for et lager av matvarer i en overgang. Tørrmat og hermetikk kan fremdeles skaffes til vanlig pris. Mat for tre måneder har alle råd til å kjøpe inn. Snart vil butikkhyllene bli tomme og da begynner panikken. Neste punkt er å bli selvforsynt. Her i Norden kan skogen gi oss mye. Bær og nøtter, men mange steder vokser også frukttrær. En sekk poteter eller to er vel verd å skaffe seg. Men ikke spis alle, spar settepoteter. Velg et lite jordstykke, eventuelt inne i skogen eller på en øde gård. Slike steder kan også holdes kaniner og høns, eventuelt sau og gris. Jakt og fiske kan bli aktuelt, men da må man ha redskap og våpen. Dermed kan man bli selvforsynt i den krise som alle ser kommer.

Men for å dyrke jorden må man ha et minimum av kunnskap. Denne er i vår moderne tid stort sett gått tapt, muligens på en utspekulert måte radert ut som et bidrag til den styrte utvikling av alt. Denne kunnskap dreier seg om betydningen av frø og frøsanking samt av hvordan man dyrker jorden og gir den næring. Forståelsen av naturens kretsløp med tanke på at vårt eget kroppslige avfall ikke er søppel og dritt og piss, men naturens eget fantastiske supernæring. Urin er førsteklasses nitrogen eller kvelstoff som gjør at nedbtutte råtne plantevekster og kjøkkenavfall løses opp og kan avi sin verdifulle næring til nye vekster. Ekskrementene våre må råtne ferdig, bli brent som det heter, og til jord igjen. Da er dette muldstoffet som slett ikke lukter ille, blitt til den mest fantastiske supergjødsel som må brukes med forsiktighet da den er så sterk. Denne kunnskap er forsvunnet for de fleste i takt med utviklingen av vannklosettet som de fleste tror er en velsignelse, men i virkeligheten helt motsatt. Det har drept fiskene i elver og bekker.

Husdyrgjødsel bør også ivaretas sammen med alt slags matavfall, løv og gress. Selv sagflis og høvelspon er godt for jorden som vil gi deg en overflod av mat, sunn og frisk dersom du følger disse enkle råd. Stell av hagen krever jobb som luking og skyfling, hypping og ikke minst vanning.

Å være forberedt på onde tider er en realitet for mange. Noen er ekstremt opptatt av dette og kalles "preppere". De rike bygger bunkere som kan tåle atombomber og fyller dem med absolutt alt. Det er ikke nødvendig, for alt som skal til er forståelsen av hva som skjer og om nødvendig flykte fra alt en har. Å stå vakt over ens hus kan koste en livet. Penger og gull og sølv blir verdiløst og kommer til å bli kastet på gaten. Alt vil bli meningsløst for den som ikke tror at dette er Hevnens dag og tar sin tilflukt til den høyeste Gud og hans sanne Messias, Jesus Kristus. Har du ikke skjønt dette nå, har du lest mine ord forgjeves.

 

ROALD DANIELSEN

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 11:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

20.01 | 17:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

19.01 | 17:46

Hei nå skal jeg henge meg på vannfaste vil prøve i 30 dager fra nå. Klarte 19 dager i fjor men brøt fasten feil så hadde mage vondt i to uker etterpå.

10.01 | 17:27

Hei, og tusen takk for svar