HEMMELIG AGGRESJON

RETTEN TIL DET FRIE TALTE OG SKREVNE ORD HAR OFTE BLITT MØTT MED HAT OG HEVN MED DØDEN TIL FØLGE

"Vår stats ferd langs den fredelige veien mot erobring har rett til å erstatte krigens grusomheter med mindre bemerkelsesverdige og mer tilfredsstillende dødsdommer den terror som skal til for å skape blind underkastelse" - Protokoll 1:24

 
Charlie Hebdo ble verdenskjent med med store blodige bokstaver på forsiden i verdenspressen for mindre enn et år siden. På ny ble terror nylig et viktig våpen for en hemmelig agenda. Noen ville gi en beskjed om noe, selv om bare ganske få skjønner det. Effekten er likevel den samme, verden er vettskremt og er bragt ennå et steg nærmere villigheten til total underkastelse myndighetene som lover å beskytte oss.

Før et år er gått, smeller det igjen. Ennå en grusom terrorhandling er begått i samme land og i samme by. Skrekken og redselen har nå nesten lammet landet. Krigen mot terroristene er erklært av landets statsminister. Hevnen skal bli grusom og kan ikke unngås. Men hvem er terroristene og hva er det de vil?

Islamske Staten, IS, ISIS eller ISL (kjært barn har mange navn) har påtatt seg skylden. Men innen de gjorde det, var myndighetene klar på at dette var et verk av IS. De fleste lurer på hvor IS kommer fra, men faktum er at disse jihadister er håndplukket av vestlige myndigheter i vestlige land for å skape en hær av barbarer som kunne brukes til å bekjempe regimet i Syria som noen sier hindrer grepet om Iran. Men så gikk det ikke slik og jihadistene utviklet en engen plan med opparbeidet støtte (penger og våpen) fra de vestlige makter som skapte dem.

Dermed ble dissen vennene nye fiender som alle nå vil utrydde. Kanskje også det var planen fra begynnelsen. Samle fienden på ett sted. La den bli ekstrem nok til å få støtte til å utrydde dem. Det får man ikke vite før om langt og lenge. Men uansett har alt nå kommet svært ut av kontroll slik at alt kan skje mens verden skjelver.

Hele Midt-Østen kryr av motstandere av vestmaktene som har klart å implantere sitt lille brohode (Israel) i deres private område, også kalt Levanten (Derav ISL, Islamske Staten av Levanten). Dette muslimske område som strekker segf fra Tyrkia til Egypt i sør og til India i Øst vil man skal bli verdens sentrum for så å utbres til hele kloden. ISIS står forresten for Islamske Staten av Irak og Syria, for å belyse litt av forvirringen rundt alle initialene.

Men en slik verdensdominans er det også andre som vil ha og som for tiden ser ut til å ha overtaket. Derfor fortsetter kampen og alt som skjer på det storpolitiske plan for tiden er akter i det største drama som verden har sett. Problemet er bare at så ytterst får skjønner meningen med alt som skjer og følger strømmen av sauer på vei til inngjerdingen eller slakterbenken.

Maktbalansen mellom Israel og Islam pendler frem og tilbake som den har gjort i århundrer. Striden kan spores tilbake til Abrahams barn, Ismael og Isak som ble to stridende slekter som har vokst frem til dagens giganter, Islam og Jødedom. Enden på visa kan bare bli fryktelig, for når en av partene blir desperat nok har begge den farlige knappen å trykke på som kan gjøre ende på det meste.

Midt i dette kaos står Vatikanet frem på vegne av kristendommen. Alle har de sine hellige byer, Roma, Mekka og Jerusalem. Men alle vil de gjøre krav på Sions berg i Jerusalem og hevder at dette er deres helligste sted. Hvis de holdt seg til sine respektive hovedsteder og lot Davids by være for hans etterkommere, dersom noen av dem finnes med beviselige ættetavler og slektsregister, da kunne det blitt fred i verden. Men ingen av dem er i stand til å holde fingrene av fatet. De vil alle ha Jerusalen og kommer derfor til å ødelegge den.

Inntil det skjer, forstår partene at mye kan oppnås ved listighet og løgnaktig propaganda. Denne djevelske kampmetoden i strider om hvem som har rett, i stedet for jakten på hva som er rett. Sannhet er ikke lenger en verdifull skatt, og løgn er blitt svært så interessant som kunstform og er dessuten en gammel kultur. Sammen med tyveri og ran, for ikke å snakke om god gammeldags jakt på berusende makt og velde.

Cahrlie Hebdo var slett ikke det første eksempel på terror. Ei heller det første eksempel på bedragersk krigføring. Historien er full av eksempler på stridigheter der sannheten er det første som ofres og som erstattes med propaganda for å bringe folk inn i et ønsket tenkemønster. "Blame Game" er et uttrykk for fabrikkert bevis mot en rival. Falsk flagg operasjon er et annet ord for det samme. Man skaper en situasjon etter Hegels dialektiske prinsipp; Tese, Antitese, Syntese. Problem, Løsning, Kontroll.

Så smalt det altså på nytt. Fingeravtrykkene og sporene etter de virkelige synderne er for tydelige til å neglisjeres. Men på en eller annen måte blir det likevel gjort og man skylder på sin mangeårige fiende som man attpåtil har skapt selv, Islamske Staten. Bravo!

Teaterforestillingen fortsetter og scenen skiftes. Nå ser man sørgende mennesker og høytidelige seremonier som alt er skapt for å avlede oppmerksomheten fra det som virkelig skjer og enhver røst som påpeker noe annet enn det media har fått beskjed om å fortelle, blir truet med represalier hvorav noen har blitt svært fatale. Mye blod har rent ned over hendene til dem som har brepet til pennen for å fortelle sannheten. For sannheten må ikke komme fram, for da kan nemlig alt ramle sammen og ingen vet hva som da kan skje.

Da er det bedre at hver av partene fortsetter å sloss om herredømmet over verden. Da er det bedre at vi alle sprenges i luften. Da er det bedre at den hemmelige aggresjonen fortsetter å ta liv etter liv i ubegripelige situasjoner. For den rene og virkelige sannhet vil verden ikke ha, for da kan det like fort bli slutt på alt som hvis de store bombene skulle smelle.

Altfor få tenker på at noen befinner langt over oss og betrakter dette skuespill og bare venter til det perfekte øyeblikket. Universets urkraft, det mest intelligente og tenkende vesen som finnes har både øyne og ører og kan dessuten føle med hva som skjer med hver eneste lille fugl og endra mindre levende vesen. Denne kraften kan bare få vår gode sol til å bli vred og slenge en såkalt solstorm mot jorden som slår ut all elektronikk. Da kommer det store mørket hvor intet fungerer av det vi har skapt, seøv om den gode solen fortsatt lyser når det er dag. Men når det er natt, blir det virkelig nattsvart. Ikke bare kunstig belysning, men all kommunikasjon blir borte. Og kanskje viktigst av alt: Forvirring og desperasjon som kan få de mektige stridende parter til å ville trykke på knappen og blåse bort alt, vil til sin store overraskelse oppdage at heller ikke dette virker!

Ganske sakte burde det gå opp for flere og flere at dette kan bli den reelle situasjon som vil løse alle våre problemer. Urkraften vil kunne presentere seg for alle som har valgt å tro på det gode og har klart å skjule seg under tumultene i mørket hvor folk har gått løs på hverandre med alle slags våpen som ikke styres elektronisk. Den enes sverd har blitt vendt mot den andre slik at alle som ville ha krig selv er blitt offer for den. Tilbake blir det i så fall bare få individer, men mange nok til at verden kan befolkes på nytt. Prøv også du å tenke den tanken at det faktisk er dette som nå kan skje.

 

ROALD DANIELSEN

Ericssons emil 27.11.2015 20:42

Halden arbeiderblad hadda da en artikkel om dette

Ericssons emil 25.11.2015 14:31

Blir bra dette vel? Mr Stang skal jo starte flyktingsmotak på kornsjo stj. Og pa vandrerhjemmet. Mottaks baronen :) blir mye lommerpeng fra stat det!

EOALD DANIELSEN 25.11.2015 18:33

Er det virkelig bestemt at han får lov til dette? Har de ikke lært noe av hans forrige skandaliserte forsøk?

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 11:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

20.01 | 17:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

19.01 | 17:46

Hei nå skal jeg henge meg på vannfaste vil prøve i 30 dager fra nå. Klarte 19 dager i fjor men brøt fasten feil så hadde mage vondt i to uker etterpå.

10.01 | 17:27

Hei, og tusen takk for svar