DEN NYE STRØMMEN

NIKOLA TESLA HAR GITT NAVNET PÅ EN ELEKTRISK BIL, MEN SOM ER EN FORFALSKNING AV HVA NAVNET STÅR FOR

ELEKTRISITET ER EN NATURLIG DEL AV LIVET ETTERSOM ALT LEVENDE LIV I VIRKELIGHETEN GÅR PÅ STRØM

Elektrisk strøm har alltid eksistert. I virkeligheten kunne intet eksistere uten elektrisk strøm. Denne kraften ble også oppdaget av de gamle grekere som la merke til at rav kunne gnis på som gjorde at det trakk til seg små partikler. Grekerne kalte rav for "elektron" et ord som skulle få stor betydning i forståelsen av hva elektrisitet var for noe merkelig.

Vår verden har vært elektrifisert i mindre enn to hundre år. Nå for tiden skal så mye som mulig drives med strøm, selv om det utmerket kunne vært drevet med muskelkraft. I hele huset finnes saker og ting som trenger strøm for å fungere, slik at kraftindustrien skor seg på privatkunder som på bedrifter.

De fleste vet at det finnes to typer strøm, likestrøm og vekselstrøm, som på engelsk benevnes som henholdsvis DC (direct currence) og AD (alternative currence). Strøm fra kraftindustrien er DC/vekselstrøm, men strøm fra batterier er AC/likestrøm.

Men det som ikke alle er klar over, er at den for lengst avdøde østerrikske (nå Serbia) ingeniøren Nikola Tesla for over hundre år siden gjorde mange spennende oppdagelser omkring elektrisitet. En av hans patenter, som kunne gjort det enklere for folk å produsere sin egen strøm, ble for hundre år siden kjøpt opp av et amerikansk industriselskap som begravde oppfinnelsen for heller å kunne sko seg på folks økende behov for strøm den gryende kraftindustrien kunne levere.

Nå hundre år etter har denne kraftindustrien tatt kvelertak på verden og tvunget så vel som lokket oss alle i deres felle, slik at vi er blitt avhengige av elektrisk strøm uansett hva vi skal foreta oss. I virkeligheten går minst 80 prosent av det vi tjener til å betale for den energi vi forbruker. Dette burde få flere enn meg til å tenke over hvor vi er på vei.

Verden er blitt så mekanisert, motorisert og elektrifisert at om kraftindustrien ble stanset, ville hele verden kollapse i løpet av kort tid. Ingen produksjon eller transport ville fungere. Heller ikke varehandel og konsumsjon. Spørsmålet er om ikke det går den veien uansett og at den som skuer faren litt på forhånd kan treffe nødvendige tiltak for å redde seg selv.

Nikola Teslas fant opp en genial måte hvorpå vanlige folk lett skulle kunne produsere sin egen strøm, nemlig ved hjelp av roterende magneter som igjen var koplet til transformatorer. Man trenger ikke være ingeniør for å forstå disse prinsipper. Men ettersom denne oppfinnelsen kom i veien for kraftindustrien, anså man det var best å la den forsvinne. Det har man klart, men bare frem til nå. For nå graves det febrilsk etter forståelsen av hans arbeid og mange har allerede klart å kople seg fri fra den grådige kraftindustrien som er en del av verdens styrtrike elite som vil gjøre oss alle til deres slaver. I USA finnes det mange som har forstått dette og jeg er glad for at jeg som en liten ubetydelig amatør har funnet dette og er med på å spre tanken videre.

Dersom du som leser dette skulle være interessert i denne ny strømmen og spare deg og din familie for de stadig større strømregningene, skal du begynne å grave i navnet Nikola Tesla. Du kan også følge med på dette nettstedet, for her vil jeg snart komme med flere opplysninger som jeg har klart å grave frem. Så kanskje vi starter en bevegelse som marsjerer mot den nye strømmen.

 

ROALD DANIELSEN

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 11:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

20.01 | 17:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

19.01 | 17:46

Hei nå skal jeg henge meg på vannfaste vil prøve i 30 dager fra nå. Klarte 19 dager i fjor men brøt fasten feil så hadde mage vondt i to uker etterpå.

10.01 | 17:27

Hei, og tusen takk for svar