FRIHET FRA BEDRAGERI

ET AV MANGE EKSEMPLER PÅ HVORDAN VI BLIR FORET MED LØGN SOM ETTER EN TID ER GLEMT AV DE FLESTE

VÅR LENGSEL ETTER FRIHET BLIR IKKE OPPFYLT FØR MAN SLIPPER Å BLI UTSATT FOR VERDENS LØGNER OG BEDRAG

Vi kan trygt ta utgangspunkt i at praktisk talt alt som blir fortalt oss i beste fall ikke er hele sannheten og i verste fall blank løgn. Langsomt har det gått opp for mange av oss at det i århundrer har pågått et hemmelig arbeid som på lang sikt dreier seg om en global verdensmakt. Det går ikke an å forstå noen verdens ting av de fryktelige og underlige begivenhetene som har skjedd og fremdeles skjer, dersom man ikke tar med det at noen driver et spill med oss. Spørsmålet er bare om dette er vanlige mennesker, overmennesker eller usynlige vesener.

Ut fra hva slags hendelser det dreier seg om, at disse er preget av kynisk råskap, ondsinnet og hatefulle handlinger med død og fordervelse til følge, kan vi trygt si at dette ikke er bra krefter.

De fleste er klar over at mange hemmelige ordener og losjer arbeider for en bedre verden. I alle fall er dette hva de sier. Illuminati og frimurerne er som to parhester i dette løpet og det er ikke helt enighet om hvem som dominerer hvem. Det spiller heller ingen rolle for utenforstående, men det er interessant å betrakte det som eksponeres om disse selskapene etter at internett har begynt å lyse opp verden så alle kan se hva som foregår. Hemmelighetene er ikke så hemmelige lenger og ingen blir likvidert for å hoppe av og avsløre sine tidligere ståsteder, selv om det finnes tilfeller som tyder på det motsatte; at det fortsatt finnes hemmeligheter og at folk blir drept for å plapre.

Det er ingen tvil om at de nevnte hemmelige selskapers uttalte mål om å forbedre verden er et stort behov. Aldri før har ting vært så feil som nå. Vi har sluttet å elske hverandre og hater hverandre i stedet og utsuger hverandre og tråkker på hverandre og dreper hverandre i stor skala og på alle plan. Dette kan ikke fortsette i lengden for snart vil den totale galskap og desperasjon gripe oss og gjøre at vi går løs på hverandre til siste mann ligger nede.

Heldigvis finnes en intelligent urkraft i universet som er nødt til å observere det som foregår. Moderne vitenskap vil ikke vite av at noen overvåker dem og har i snart 200 år arbeidet for å fjerne Gud fra vårt sinn. Man har endelig forstått hvordan man kan bedøve den del av hjernen man vet er aktiv når man tenker på Gud i himmelen. Derfor er det mange som ikke forstår at Gud finnes og tror at dette avgjør saken. Men sånn er det selvsagt ikke og universets intelligente og omsorgsfulle urkraft vil sannsynligvis på ett eller annet tidspunkt om ikke lenge gripe inn og få slutt på galskapen.

Det blir nok verken Illuminati eller frimurerne som løser problemet, for disse innrømmer åpent at de lar seg lede av Lucifer som er Guds motstander. Selv disse kloke og opplyste mennesker tror på en mektig usynlig ånd. Derfor kan vi andre trygt si at finnes det en ond ånd, så finnes det også en ånde som er god, nemlig Gud. Hans fingeravtrykk og fotspor finnes over alt i naturen for den som bryr seg om å se etter. Dermed er det bare å vente på at ondskapen utrydder seg selv, helt i overenstemmelse med naturens lovere om at det som begynner å råtne må råtne ferdig før problemet er løst. Er det noe annet vi ser i verden rundt oss akkurat nå?

 

ROALD DANIELSEN

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 11:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

20.01 | 17:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

19.01 | 17:46

Hei nå skal jeg henge meg på vannfaste vil prøve i 30 dager fra nå. Klarte 19 dager i fjor men brøt fasten feil så hadde mage vondt i to uker etterpå.

10.01 | 17:27

Hei, og tusen takk for svar