MICROCHIPPEN

STØRRELSEN ER IKKE IMPONERENDE, MEN DEN LILLE MICROCHIPPEN ER STOR NOK TIL Å HOLDE DEG PÅ PLASS

DEN NYE MICROCHIPPEN FREMSTÅR SOM ET NYTT VIDUNDER OG DE ALLER FLESTE KOMMER TIL Å MENE DET HELT TIL TÅKEN LETTER

Det korrekte navnet på microchippen er RFID som står for Radio Frequency Identification, hvilket røper de mange muligheter denne chippen kan by på. Kontrollert fra en sentral ingen vet hvor ligger og hvem som holder i spaken. I mange år har dette vært snakket om og bare med positivt fortegn. For hvem vil ikke gjerne ha de fordelene dette byr på? Fra før er vi jo vant til å bli overvåket over alt og sporet opp der vi er og avlyttet. Så dette er bare et nytt skritt ut i den spennende nye elektroniske verden.

Snart har vi ennå "smartere" hjem med tenkende vaskemaskiner og kjøleskap med mere som via våre telefoner styrer våre innkjøp og huslige gjøremål. Våre fjernsyn og datamaskiner blir sammenkoplet med både telefonen og chippen slik at vi nesten ikke trenger tenke lenger. Vi kan bare slappe av og nye livet. Så lenge vi gjør jobben vår og ellers passer oss for det som ikke er lov.

Bilen vår låses opp og starter ved signal fra chippen. Busser og tog slipper deg på ved at du holder frem hånden. For ikke å snakke om store båter og fly. Du kommer ingen steder uten chippen. Men så trenger du heller ikke være redd for å bli sprengt i luiften av en terrorist. På jobben er alt knyttet opp til chippen og du kan ikke drive dagtjuing eller sove på jobb. Hjemme igjen styres alt i hjemmet ditt elektronisk og går derfor som smurt. Skulle du bli påkjørt eller besvime på gaten, har du journalen din med deg og kan få rask adekvat behandling eller medisinering.

Hvis vi skulle bli deprimerte eller bli syk, kan vi få behandling via signaler i chippen som påvirker nervesystemet i kroppen vår. Nervene våre drives som kjent elektronisk og er derfor lette å påvirke, også de små grå oppe i hjernen. Deler av denne levende datamasskinen kan lett bedøves av visse stråler dersom man blir hyperaktiv eller unormal på andre måter slik at alt roer seg. Religiøse ekstremister vil ikke finnes mer, for disse har fått den del av hjernen som befatter seg med religiøsitet og tanken på det guddommelige, til å slappe av eller bli bedøvet. Dette gir chippen stor makt over den åndelige siden av et menneske som kan sløves ned og ikke lenger bli i stand til å tro og meme hva man vil.

Noe annet viktig er at dersom man ikke går i takt, kan chippen slås av. Systemet blir ganske sikkert meget strengt og da skal det ikke så mye til. Kanskje myndighetene krever noe av deg som du ikke har samvittighet til. Da virker plutselig ingen ting i det nye samfunnet. Ingen dører åpner seg, bilen starter ikke, strømmen til kjøleskap og dypfryser brytes, lyset slukkes i huset og det blir kaldt. Man kan ikke kjøpe noe fordi man ikke kan betale det og man får ingen penger for arbeidet man gjør og man får heller ikke hjelp under sykdom. Derfor vil alle selvsagt gå i takt og ikke finne på noe tull som gjør livet ennå vanskeligere enn det var før.

Hvor lang tid går det da før folk skjønner at de er fanget i en felle de ikke kommer seg løs fra?

 

ROALD DANIELSEN

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 11:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

20.01 | 17:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

19.01 | 17:46

Hei nå skal jeg henge meg på vannfaste vil prøve i 30 dager fra nå. Klarte 19 dager i fjor men brøt fasten feil så hadde mage vondt i to uker etterpå.

10.01 | 17:27

Hei, og tusen takk for svar