NYTTIGE IDIOTER

VLADIMIR LENIN VAR INGEN IDIOT, FOR HAN VAR AV JØDISK BLOD OG FORSTO AT FOLK VAR GANSKE LETTE Å LURE

DET ER LETTERE Å LURE FOLK ENN Å FÅ DEM TIL Å FORSTÅ AT DE ER BLITT LURT

Når terrorister klarer å beseire fienden og overta makten, er de ikke terrorister lenger, men frihetskjempere og krigshelter. Kommunismens blodige fødsel under den russiske revolusjon i 1917 ble feiret av mange, men avgikk ved døden 70 år senere. Lenins etterfølger Josef Stalin visste også at folk var lette å manipulere og kalte mange av sine lakeier for nyttige idioter. Men idiotien fortsetter fordi terroriserende statsledere befester grepet om jordens folk uten å tenke på at de faktisk samtidig holder på å forberede sin egen begravelse.

Det som nå virkelig foregår er det veldig få som klarer å fatte. For de krefter som kjemper om å overleve nå, er usynlige for folk flest. Foran seg har de forskjellige politiske nikkedukker som de presser til å tale og handle som de gjør. Dermed tvinger de sine undersåtter til lydighet ved bevisst å gjøre dem så naive som mulig. Idioter kan fortsatt være nyttige og er lettere å ha med å gjøre enn folk som tenker selv.

Verden er blitt et enormt teater og samtidig et globalt casino. Pengene flyter rundt, men havner til slutt i lommene på dem som driver forretningen, de som har makten men som også ser ut til å ha mistet all forstand. Forestillingen blir villere og villere og kan bare ende i en blodig tragedie. De fleste kan se dette, men er på forhånd gjort så dumme at de ikke vet hva de skal gjøre. Vi skal nemlig ikke lenger tenke selv, men bare adlyde ordre. Vi får strengere og strengere lover som man fort kan overtre og havne i trøbbel. Det er f.eks. snakk om å privatisere drikkevann og derfor ulovlig å skaffe seg eget vann fra naturen, for bare å nevne noe. Ikke alle fatter konsekvensen av dette, bare de som klarer å tenke selv. Men fremtidie ser ikke lys ut på grunn av at myndighetene er rammet av galskap og tror samtidig at de kan behandle folket som nyttige idioter.

Derfor bygges det i all hemmelighet mange fengsler og forvaringsleirer både over og under jorden. USA er som en sveitserost uten folkets viten, men som er avslørt av avhoppere som ikke orker å være med på dette arbeidet mer. Wallmart-kjeden er en del av dette og nå bygges mange slike sentre om til noe helt annet. Men også i Norge har de enorme tunnelgraverne gått siden 1980-tallet. Det har ikke bare blitt veitunneler, men også enorme underjordiske oppholdssteder for noen få i tilfelle krig. Idiotene får da klare seg selv, hvis det da ikke er meningen å putte alle som ikke vil være idioter, ned i disse hullene?

Fordelen ved å tenke selv, er ikke bare å slippe idiotstempelet, men at man i tide kan forberede seg på det som kommer. Man må derfor snarest gjøre seg usynlig for makthaverne og ikke legge igjen alle disse moderne spor etter seg. Man må kunne klare seg selv en stund, skaffe seg tak over hodet og varme klær, finne sin egen mat i naturen. Når ikke bare verdens befolkning, men også eliten er grepet av idioti, er dette som råttenskap som må få råtne ferdig. Det er derfor ikke sikkert at denne prosessen vil ta så veldig lang tid. Men blir på den annen side sikkert temmelig voldsom. Den enes sverd vil snart vendes mot den andre og alle kjempe mot alle. Taktisk strategi og bedragersk propaganda er allerede i full sving og er en liten ild som kan blusse opp til et globalt inferno når som helst. Skjønner du ikke dette nå, kan det snart være for sent å gjøre noe som helst og du står der som en av veldig mange idioter, men denne gang til ingen nytte.

 

ROALD DANIELSEN

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 11:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

20.01 | 17:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

19.01 | 17:46

Hei nå skal jeg henge meg på vannfaste vil prøve i 30 dager fra nå. Klarte 19 dager i fjor men brøt fasten feil så hadde mage vondt i to uker etterpå.

10.01 | 17:27

Hei, og tusen takk for svar