SYNTETISK TELEPATI

NATURLIGE OG KUNSTIGE HJERNER KOPLET SAMMEN I NETTVERK, RESULTATET AV FORSKNING SIDEN 1950-TALLET

TANKEOVERFØRING ER INTET NYTT. MEN SYNTETISK TELEPATI ER NOE HELT NYTT SOM ER LIKE REALISTISK SOM SKREMMENDE OG ALLEREDE I BRUK

Jeg advarer deg herved. Dette må du lese på eget ansvar. For noe mer skremmende enn de oppdagelser jeg og andre har gjort, er verre enn det verste mareritt. Men dette er ingen drøm, det er virkeligheten som verdens mennesker har like rundt hjørnet.

Hjerneforskning er en velkjent disiplin innen moderne vitenskap. Slik forskning i større skala har primært foregått siden 1950-tallet som allerede den gang ledet til en mental revolusjon som kalles "Manchurian Candidate". Hvis du ikke vet hva dette er , kan jeg fortelle at det er kunsten å kunne manipulere et menneskes hjerne slik at det kan utføre et drap ved å høre et enkelt ord det oppfatter som en kommando.

Samtidig har utviklingen av datateknologi og legevitenskap generelt skutt fremover med rakettfart. Det har lenge vært snakk om kunstig intelligens der datamaskiner kan kommunisere med mennesker. Robothjerner er oppfunnet som kan snakke med folk og svare på deres muntlige spørsmål. Men nå er det blitt kjent at denne forskningen har fusjonert med en mengde ulike prosjekter som har ett overordnet mål: Full kontroll.

Praktisk talt alt stort som skjer i dag og som kommer på avisenes forsider, har å gjøre med dette programmet som viser seg å bli ledet av CIA. Alle kan se at verden blir mer og mer militarisert med tanke på å omprogrammere mennesket som vesen til å bli mer medgjørlig overfor verdens største overmakt, som er den usynlige makten bak USA.

Jeg er nok ikke klok nok til å forklare alle detaljeme på dette område, men takket være internett, kan hvem som helst nå samle opplysninger om hva som foregår bak scenen og som vi ikke blir fortalt av dem som er engasjert i dette. Det kan være grunnen til at noen nå vil sette en stopper for fri bruk av nettet som vi kjenner det. Men inntil videre oppfordrer jeg herved alle til, for sin egen sikkerhet og selvstendighets skyld, å se nærmere på dette dystre fenomenet.

Forskning på kontroll av den menneskelige hjerne har nemlig kommet så langt at man nå kan kontrollere hva en person tenker og derfor hva han kommer til å gjøre. Men man kan også påvirke tankegangen slik at den blir slik overmakten vil. Bilder og minner kan manipuleres ved hjelp av fjernstyrte elektriske mikropulser som man for lengst har oppdaget ved utallige eksperimenter på levende personer som ulovlig stenges inne på mentale sykehus for å skjule hva som pågår. Dette som man før kun leste i fantasifulle fremtidsromaner, men som nå altså er blitt en grell virkelighet. Det sier seg selv at ofrene for disse eksperimenter går gjennom grufulle lidelser, men er uten annet håp enn å en gang kunne få dø.

Sverige er et land hvor denne forskning er langt fremskreden, men belagt med taushet. Men her finnes også folk som har oppdaget dette svineriet og har slått alarm. Google "Mind Control Sverige", (hvis du tør) og se selv at det jeg her skriver ikke kun er tatt ut av luften. Eller følg med på "Nyhetsspeilet.no" som stadig tar opp dette tema. Gjør deg så opp din egen mening om hvorvidt dette er riktig eller feil, godt eller vondt. Tenk på deg selv og din families sikkerhet.

Jeg forutsetter at du etter å ha sjekket mine kilder, innser at dette er et problem som ikke kan ignoreres. Før snakket man om en datachip på størrelse med et riskorn som kunne implanteres ved et enkelt legebesøk, f.eks. ved såkalt vaksinasjon vi oftere og oftere blir presset til å godta på grunn av mystisk pest av ulikt slag. Mange skjønner nå at dette er en gigantisk manipulasjon av et teaterstykke som er bare en akt i et enda større spill.

Men det siste nye er at nanoteknologien har gjort slike implantater så små at de nesten er usynlige for øyet. De kan implanteres i oss via mat og drikke, for ikke å snakke om at de kan suges inn gjennom pusten. Via blodet finner disse så sin vei til hjernen der de henger seg på de områder i hjernen de er programmert til. Hvis du tviler på dette, skyldes dette at all forskning på dette område til nå har vært belagt med den største hemmelighet. Men mange levende personer som fritt beveger seg ute i samfunnet har lenge vist tegn på at de blir kontrollert på denne måten. Flere slike har skjønt at dette er farlig og stått frem for å advare sine medmennesker om at dette virkelig foregår og at det er på tide å si stopp.

Problemet er bare hvordan.

 

ROALD DANIELSEN

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 11:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

20.01 | 17:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

19.01 | 17:46

Hei nå skal jeg henge meg på vannfaste vil prøve i 30 dager fra nå. Klarte 19 dager i fjor men brøt fasten feil så hadde mage vondt i to uker etterpå.

10.01 | 17:27

Hei, og tusen takk for svar