FORSTÅ VERDENS KAOS

BILDER SOM DETTE FÅR EN TIL Å TRO AT SLIKE FOLK ER ONDETS ROT, MEN HUSK DA AT ALLE SAMMEN LYVER

For å kunne begripe hva som foregår i dagens kaotiske verden, må vi gå flere tusen år bakover i tiden. Først må man forstå grunnen til fiendskapet mellom Israel og Islam. Det begynte med Abrahams to sønner, Ismael og Isak. Hans hustru Sara kunne ikke få barn og tillot derfor at han gjorde tjenestejenta gravid for at han skulle få en arving før det var for sent. Da ble Ismael født, men 15 år senere ble Sara likevel gravid og fødte Isak. Ismael ble født utenfor ekteskapet, mens Isak var ektefødt. Begge Abrahams sønner fikk et løfte av Gud om at de skulle bli et stort folk og det ble de, men Gud valgte den ektefødte Isak som den som skulle bli det folk gjennom hvilket den lovte Messias skulle komme. Et slikt løfte fikk ikke Ismael og dette utviklet seg til en sterk misunnelse og etter hvert et langvarig blodig fiendskap.

Noe annet vi må ta hensyn til i de gamle historiske hendelser, er at Israels folk brøt den pakt de hadde inngått med Gud og overtrådte hans bud de hadde lovet å holde. De løy, de stjal og bedro, de myrdet og la opp onde råd mot hverandre og verst av alt, de dyrket fremmede guder. Gud refset dem mange ganger, men til slutt ville han ikke mer og sendte dem i fangenskap i Babylon. Her lærte de seg mange magiske kunster av de hedenske babyloniere som var tilbedere av Lucifer. Her ble kabbalaen til som senere skulle danne grunnlaget for Talmud og jødisk mystisisme. Det andre verket Israels folk hadde var Toraen, som var selve Loven, gitt gjennom Moses. Men nå hadde de lært seg mye ekstra spennende som gjorde at Israel også dyrket Lucifer som er selveste Satan, løgnens far og ondskapens fyrste.

Det tredje momentet i denne sammenheng er at Jerusalem og tempelet ble ødelagt to ganger. Første gang av babylonieren Nebukadnesar forut for bortføringen av hele folket som fanger til Babylon i det femte århundre før Kristus. Andre gangen da romerne ødela alt i år sytti etter Kristus, alt godt  og detaljert beskrevet av kjente historikere. I den siste ødeleggelsen forsvant ikke bare Paktens Ark og den Hellige Gral som mange fortsatt leter etter, men også de viktige slektstavlene. Dermed kunne ingen lenger bevise hvilken stamme han tilhørte. Hvilket medførte at Israels folk i realiteten opphørte å eksistere. I århundrene som fulgte ble Israel også kalt jødene (etter Juda stamme) jaktet på av kirken fordi de hadde drept Jesus Kristus. De ble jaget ut av Palestina og rundt om i Asia og Europa. En stor flokk jøder dro til Kaukasus, den gang Khasaria og ble så mange at kongen i landet fryktet dem og konvergerte til jødedommen med hele sitt folk. Dermed ble det nye folket et blandingsfolk som kaltes khasarer og som etter noen århundrer samlet seg for å ta tilbake det de hadde tapt, sin fordums glans som Guds utvalgte folk.

Etter reformasjonen strømmet disse blandingsjøder, khasarene, tilbake og oversvømmet Europa og fikk alle til å tro at de var jøder. Men de var etterkommere med veldig lite ekte jødisk blod i seg. Alle fra Kaukasus var kjent som råbarkede krigere og disse blandingsjøder var intet unntak. Men denne gangen skulle de bruke list og lureri i stedet for rå makt.

En av disse khasarer var en tysk baron ved navn Mayer Amschel Bauer som slo seg opp på bankdrift. Han ble veldig rik og skjønte snart at han kunne tjene store penger på å låne ut penger til store og små stater med pant i borgernes skattebetalingsevne. Senere forandret han sitt navn til Rothschield, hvilket er kjent den dag i dag og regnes som verdens rikeste familie med en formue på 500 trillioner dollars. Familien kontrollerer det britiske kongehus og dermed alle andre verdens konger og nobeliteter. Men sammen med andre rikinger som Rockefeller i USA med flere, grep han etter hvert tak i maktens indre sirkler, mediahusene og underholdningsindustrien.

Paralelt med denne utvikling hadde kristendommens fremvekst budt på en rekke interessante spesialiteter. Fra å bli forfulgt av romerne og kastet for løvene, ble de tatt inn i varmen av keiser Konstantin på 300-tallet. Han så de vokste så raskt i antall at han realiserte det som er blitt et amerikansk ordtak, "If you can't beat them, join them!" I stedet for bryet med å utrydde dem, lot han seg kristne og lot kristendommen bli Roms offisielle statsreligion. Dette skjedde på det store kirkemøtet i Nikaia i Tyrkia år 325 etter Kristus og er godt dokumentert i historien. Dermed var Konstantin i realiteten den første pave og slett ikke Peter som kirken selv hevder.

Kirken ble derfor stor og sterk og utøvde stor makt mens mange innen dens hemmelige rom strebet etter personlig makt og vinning. Vatikanet ble kirkens senter og egen selvstendige stat. Men da Martin Luther hadde meldt seg ut av kirken, ble det krig for alvor. Kjettere ville man ikke vite noe av og en djevelsk krig ble drevet mot de frafalne som kaltes inkvisisjonen. For å drive denne krigen ble Jesuittene skapt og fikk etter hvert hjelp av khasarjødene i krigen mot protestantene. Dette medførte mange hemmeligheter som så ble organisert i forskjellige selskaper som kalles frimurerordener.

Dermed var det duket for tidenes oppgjør. Alle disse stridende parter ville egentlig utrydde hverandre, men fant hverandre også som venner nok til å kunne samles mot en felles fiende. Men khasarjødene hadde en fordel, de var usedvanlig smarte og hadde dessuten fulgt en rabbiners råd om å la deres baren få den beste utdannelsen som var mulig. Derved tok disse falske jøder innersvingen på bankvesen, politikk og vitenskap med mere som krigsindustri, helsevesen og matproduksjon. For nå skulle hele verden til pers og khasarjødene kunne endelig se sin seier i horisonten.

Gjennom bankvesenet gjorde de hele verden til gjeldsslaver, store stater, byer, bedrifter og privatfolk.De har startet kriger og finansiert begge sider ved å låne penger til alle som vil kjøpe deres våpen. Dermed hisset de sine fiender på hverandre. Men disse khasarene var ikke snauere enn at de kunne ofre sine egne for å nå sitt større mål: Verdensdominanse. I de senere år har det forekommet en rekke såkalte falsk flagg operasjoner der store ulykker har skjedd i regi av khasarene for å gi deres fiender skylden og derved sette i gang en større offensi mot dem, f.eks. krigen mot terror.

Omtrent der er vi i dag, og ingen ser løsningen på verdens kaos som bare blir verre og verre. Når de samme kokkene som har sølt kjøkkenet til, skal forsøke å rydde opp, blir alt bare verre. Enten er man en del av løsningen eller så er man en del av problemet. Ikke begge deler.

Når man kan se bakover i historien, finner man alle nødvendioge ledetråder og så er det bare å fortsette å grave. Informasjonsteknologien gjør det for tiden lett å finne stadig nye opplysninger og man kan med ganske alminnelig sant for rett og galt lett avgjøre hva som stemmer og hva som ikke kan stemme. Dermed kan sannheten ligge et sted man ikke forventer. Nemlig at den høyeste Gud selv griper inn og lar sine frafalne og troløse fiender ryke i tottene på hverandre til de har utryddet siste mann. Dermed er det bare de saktmodige tilbake, om hvem dert er sagt, at de skal arve jorden.

 

ROALD DANIELSEN

 

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 11:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

20.01 | 17:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

19.01 | 17:46

Hei nå skal jeg henge meg på vannfaste vil prøve i 30 dager fra nå. Klarte 19 dager i fjor men brøt fasten feil så hadde mage vondt i to uker etterpå.

10.01 | 17:27

Hei, og tusen takk for svar