HVEM STYRER VERDEN ?

DU MÅ HØYT OPP DERSOM DU SKAL FÅ OVERBLIKK OVER SITUASJONBEN I VERDEN OG HVEM SOM STYRER DEN

NOE ALVORLIG ER GALT MED VERDEN. ER FOLKET PROBLEMET ELLER ER DET NOE GALT MED TOPPEN?

Hvis du tror det er verdens konger, presidenter og andre diktatorer som nå styrer verden, tar du feil. Men hvis du tror det er Vatikanet, sionistene, frimurerne eller andre hemmelige selskaper som sitter på tronen, tar du også feil.

Hvis du vil vite hvem som styrer vårt jordiske galehus, må dur rette blikket litt høyere. For bak all elendigheten står nemlig Ondskapen i egen høye person, den gamle slange alias Lucifer alias Satan djevelen, den første løgner og løgnens far. Dette er ikke så veldig vanskelig å fatte ettersom hans mest kjente egenskaper er det som dominerer verdensbildet akkurat nå. Hans fingeravtrykk er over alt.

Det er dette usynlige men høyst levende monster av en mørk fallen engel, en demon, som styrer alt i denne verden. Like under seg har han en hær av like usynlige men hyperaktive demoner som holder på med alle slags bedrag for å lure folk til å tro på alt annet enn det som er sant og virkelig.

Vær klar over at selv om mange sier de ikke tror at det finnes noen Gud, så tror de pussig nok likevel på djevelen. Bevisene for hans eksistens er helt tydelig for alle og det går faktisk an å påkalle denne onde makt og deretter få svar fra ham! Dette skjer i de høyeste politisk kretser gjennom mørke religiøse ritualer som er så avskyelige og grusomme at mange nekter å tro at det er sant.

Denne Lucifer som ifølge tradisjonen var en mektig lys engel, ble litt for selvopptatt og snublet derfor i sine egne føtter så å si. Han falt men ble liggende i stedet for å be om tilgivelse og komme seg opp. Han bestemte seg heller for å prøve å bli lik Gud ved å ta makten over jorden og få menneskeheten over på sin side. Det greide han, men bare nesten.

Noen få har forstått bedraget og står djevelen imot ved å gjøre gode gjerninger, være ærlig og snakke sant, søke fred og rettferdighet mens de venter på at råttenskapen skal forgå av seg selv som den alltid gjør i henhold til naturens lover. Denne prosess kan ikke reverseres, men må foregå til siste slutt.

Verdens bedrøvelige tilstand er i dag et tegn på at prosessen nesten er ferdig og at noe nytt og godt trenger seg frem. Det er dette som kalles Guds rike som folk har bedt om i to tusen år må komme til jorden og at Guds vilje må skje i stedet for djevelens vilje. Det vil gjøre verden til det gode sted som djevelen aldri vil kunne få til, og heller ikke alle de marionetter han holder i trådene.

Hvordan kan noe oppegående fornuftig menneske velge å tro at djevelen finnes, men ikke Gud, bare fordi han skjuler seg for alle som fornekter ham. Det viser hvor klok og god Gud egentlig er, for han vil ikke ha noe med djevelen å gjøre. Heller ikke demonene eller alle de onde individer som i dag finnes over alt på kloden. Gud lar dem rave videre i sin mørke blindhet, mens alle som forstår at bare kjærlighet og godhet kan bestå, blir tilbake når det som ikke skal være, har forsvunnet.

Når den tid kommer er det ingen hemmelighet lenger hvem som styrer verden, for da blir selve hensikten med jordkloden og livet på den oppfylt uten å bli forstyrret av en engel som fikk litt for høye tanker om seg selv.

 

ROALD DANIELSEN

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 11:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

20.01 | 17:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

19.01 | 17:46

Hei nå skal jeg henge meg på vannfaste vil prøve i 30 dager fra nå. Klarte 19 dager i fjor men brøt fasten feil så hadde mage vondt i to uker etterpå.

10.01 | 17:27

Hei, og tusen takk for svar