TOTAL KONTROLL

SPIONANLEGGET ECHELON I STORBRITANIA ER BARE TOPPEN AV ISBERGET I DEN GLOBALE OVERVÅKINGEN AV OSS

Frihet eller død. Et politisk slagord med sterk mening. Å være fanget av en tyrannisk hersker er lite fristende. I dag pågår et hemmelig arbeid for å ta full kontroll over verdens befolkning. Det skjer like for øynene på oss, men likevel er det ikke mange som ser det. Arbeidet startet like etter andre verdenskrig og sies å ha kommet minst tjue år lenger enn vi tror. Det snedige knepet er at den reelle makten bak makten, den såkalte eliten, har klart å skape ting som vi gjerne står i kø for med iver å skaffe oss så snart de kommer på markedet, selv om tingenes viktigste egenskaper er å ta kontrollen over oss. Et paradoks til ettertanke.

Først ga de oss mobiltelefonen. Den gamle stasjonære var ikke god nok. Hvem kan eller vil være foruten mobiltelefon nå? Etter at vi har blitt avhengig av den og har hele vårt liv knyttet til den, kan vi rett og slett ikke kvitte oss med den uten å føle oss nakne og ribbet. Elitens viktigste motiv er å ha en liten dings vi har med oss hele tiden og over alt, som kan avlyttes og spores ned til meteren. Noen kan få vite hva vi sier, når vi sier det og til hvem. Vanlige telefoner har vi hatt lenge, men disse nye er ikke primært til å ringe med, de er til å ta kontrollen over oss. Og attpåtil betaler vi selv gladelig for det.

Så har vi bilen. Den har vi hatt i rundt hundre år. Et farlig redskap for motorisert bevegelse. Bilen har tatt flere liv enn kuler og krutt. Likevel blir den ikke forbudt og vi elsker bilen og ekte kjøreglede. Men nå blir det verre. Moderne biler skal kunne kjøre uten fører og har en innebygget datamskin som gjør at kun spesielister kan reparere den. Men det viktigste er at nå kan noen fjernstyre datamaskinen i bilen. Ta over styringen bokstavelig talt, eller bremser og gasspedal. Dette er allerede testet ut, med dødelig utfall for den uvitende forsøkskaninen. Snart vil alle nye biler ha en slik datamaskin som kan fjernstyres. De som har råd til slike nye moderne biler, vil ganske sikkert prøve å være den første til å skryte av den. 

Og endelig er vi kommet til robotene som er så avanserte at de på en måte kan tenke selv. Vi har lenge hatt roboter i industriproduksjonen som sanerer arbeidsmarkedet og egentlig er et skudd i egen fot. For uten arbeid tjener folk ingen penger til å kjøpe varene for. Men hensikten med robotene er å gjøre oss mennesker, men unntak av eliten selv, til slaver under robotene som er elitens programmerte lojale tjenere. Vi mennesker har lenge blitt fordummet slik at vi lett imponeres av disse teknologiske fremskritt i stedet for å utrydde dem.

Som toppen på denne elektroniske kransekaken har vi RFID-chippen som sjalter ut kontante penger, førerkort og pass og mye mer. En ultramoderne dings som folk skal tro er til beste for dem. I virkeligheten er det spikeren i kista, nesten bokstavelig talt. For også denne chipen kan fjernstyres via visse radiofrekvenser og kan dessuten via et intrikat system av visse bølger som påvirker våre nerver, spesielt i hjernen. Denne chipen kan altså påvirke måten vi tenker på og hvordan vi oppfatter verden rundt oss.

Hvordan verden vil se ut om femti år, er det få som våger å spå noe om. Men dersom det ikke skjer et mirakel og all dritt på jordens overflate fjernes, kan det være at kloden ikke engang holder så lenge som et halvt århundre før den har blitt kvalt i sin egen elendighet.

Heldigvis kan man nå fornemme en slags oppvåkning av noen her og der som vil vite sannheten. Spede røster har blitt til høye stemmer og nettet er fullt av spennende og avslørende informasjon. Eliten har ennå ikke klart å frdumme oss alle. Men dessverre også lett å overse i jungelen av bevisst sådd ugress. Falske nyheter og psykologiske operasjoner kan lett forvirre søkende sjeler som bare vil vite hva som skjer. Men har man klart å bevare sin forstand så noenlunde fra å bli forgiftet av elitens håndtlangere via underholdning, undervisning, statlig nyhetsmedia, finansbedrageriet og hemmelige okkulte selskaper, da skulle det være mulig å skimte et lite lys i enden av tunnelen. Det lyset som vil skinne klarere og klarere etter hvert som naturens lover tar over og jordkloden forhåpentligvis kvitter seg med parasittene som har okkupert den nesten siden livet begynte her.

ROALD DANIELSEN

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 11:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

20.01 | 17:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

19.01 | 17:46

Hei nå skal jeg henge meg på vannfaste vil prøve i 30 dager fra nå. Klarte 19 dager i fjor men brøt fasten feil så hadde mage vondt i to uker etterpå.

10.01 | 17:27

Hei, og tusen takk for svar