GUDS ULYDIGE BARN UTRYDDER SEG SELV

DEN HELLIGE STAD JERUSALEM ER ET STRIDENS EPLE SOM HAR MEDFØRT MER UTØST BLOD ENN NOEN ANNEN BY

VERDENS TRE STORE RELIGIONER, JØDER, KRISTNE OG MUSLIMER, MENER ALLE DE ER GUDS BARN. MEN SANNHETEN ER AT DE ER KASTET UT AV GUDS HUS OG NÅ PRØVER Å UTRYDDE HVERANDRE

Gudsfornektere har med vilje blokkert sin mentale evne til å forstå at Gud finnes og at vi mennesker er en del av hans skaperverk. Ateismen har oppstått delvis på grunn av at de som hevder de er Guds barn, heller lever som djevelen vil de skal. Verdens tre store religioner har samme opphav i patriarken Abraham. Problemet er at de ikke lever slik han gjorde og heller ikke slik profetene sa de måtte. Misunnelse og stridigheter oppsto tidlig og gang på gang ville de utrydde hverandre i blodige slag. Men i våre dager har denne striden blitt så omfattende og sinnsyk at man må innse at de denne gangen kanskje klarer det. Alle tre parter er så militarisert og utstyrt med så djevelske våpen som er mulig å lage og kan i et siste desperat øyeblikk kanskje trykke på den farlige knappen. Men dersom disse tre urokråkene skulle klare å fjerne hverandre fra jordens overflate til siste mann, ville det egentlig være så ille? Det finnes jo noen få gode korn på verdens store åker av ugress. Disse forsiktige sjeler som nekter å delta i denne religionskrigen kan se faren som kommer nærmere og klare å søke sjul til denne vredens dag er over.

Men hva med resten av verden og alle andre religioner. Mitt stalltips er at alle nasjoner vil bli berørt av en eventuell storkrig mellom Guds ulydige barn som for lengst er kastet ut av hans hus på grunn av dårlig oppførsel. Dermed kan hele jordkloden bli renset for all urett i en eneste operasjon. Når støvet etter et slikt rabalder har lagt seg, kan alle som viser en ekte frykt og respekt for den høyeste Gud komme frem fra sine skjulesteder og glede seg over at ondskapens djevler og deres lakeier har fått sin lønn. Alle som tror på Bibelens profetier har et stort fortrinn fremfor gudsfornektere som ikke har noe håp å bygge sin fremtid på. For håpet om at Guds ulydige barn utrydder seg selv, gjør at de saktmodige kan arve jorden etter de onde og glede seg over den store fred.

ROALD DANIELSEN

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 11:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

20.01 | 17:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

19.01 | 17:46

Hei nå skal jeg henge meg på vannfaste vil prøve i 30 dager fra nå. Klarte 19 dager i fjor men brøt fasten feil så hadde mage vondt i to uker etterpå.

10.01 | 17:27

Hei, og tusen takk for svar