WORST CASE SCENARIO

SYNET AV DETTE FRYKTER ALLE, MEN FAREN ER DA ENNÅ IKKE OVER OG MYE ANNET ER MINST LIKE FARLIG

I VERSTE FALL KAN DET GÅ SLIK SOM JEG HER BESKRIVER, MEN GUD BEDRE, LA OSS HÅPE JEG SOM VANLIG TAR FEIL

Som jeg har sagt mange ganger, også til folk som ligger på det siste: Døden er ikke farlig, det er å leve som er farlig. Om dette er en trøst, vet jeg ikke. Men det er likevel helt sant. Når døden har kommet, er alt over. Det er tiden før døden som er problemet. Særlig hvis vi selv er skyld i den situasjon som gjør døden uunngåelig. Paradoksalt nok er det dette som vi alle nå utsettes for av de som styrer denne verden. Ikke politikerne, men de styrtrike pampene som styrer politikerne og som er besatt av djevler og demoner som har indoktrinert dem via gammel babylonisk okkult kunnskap. Verden har derfor kommet så langt vekk fra der den var ment å være som det går an og altså nå på kanten av noe aldeles forferdelig. Derfor oppleves kaos og krise på nær sagt alle fronter, mens pampene med makta likevel vil ha det til at alt er greit hvis vi bare adlyder ordre og ikke lager bråk. Men noen av oss har forstått bedraget og at dette som nå pågår virkelig er farlig. For neste steg kan bli tatt i desperasjon og gjøre slutt på alt. Det verste er at massene ikke skjønner en døyt av dette slik at de kan ta sine forhåndsregler. For eksempel at de skaffer seg alternativer når det gjelder maten på bordet om det oppstår en langvarig transportkrise slik at butikkhyllene blir tomme litt for lenge. Alt for få ser dette skrekkbilde og bekymrer seg mer over matprisene, altså økonomien, enn på om de får mat i det hele tatt. Krig og opprør blomstrer og stat etter stat blir mer og mer diktatorisk. Samtidig ødelegges naturen og klimaet av gifter og stråler av mange slag. Havet er fullt av plastmolekyler som til slutt ender opp i kroppene våre og langsomt ødelegger oss. Etikk, moral og gammeldags folkeskikk er raskt på vei ut sammen med bibeltro og kristendom. Skoler og universiteter gjør oss ikke klokere, men snarere dummere idet vi ikke lærer hva som er viktig og riktig, men det som tjener denne verdens pamper og deres domoner best. Og det er at vi alle langsomt gjøres til lydige slaver som passer jobben vår og ellers ikke stort annet. Det bygges fengsler over alt og i hemmelighet for å ta hånd om kommende skarer av folk som våkner, men litt for sent. Våpenkappløpet har skutt ny fart og bombene blir stadig flere og verre. Så kanskje det likevel ville være best om alt like godt forsvant ved at en gal mann på toppen trykket på knappen og fikk det hele fort overstått? Vil du vite hva jeg i så fall tror?

Jeg tror at noen følger godt med på det som skjer. Akkurat som det finnes onde krefter (djevler og demoner) så finnes gode krefter og disse vil til slutt seire i den kampen som har oppstått utenfor vår sfære. Jeg tror at Vårherre har makten og tar det med ro fordi han vet at ondskapen ikke kan seire, men må få råtne ferdig lik et eple som med tiden blir til jord igjen. Jeg tror at Vårherre har skapt jorden til glede for oss og vil fullføre prosjektet til tross for den opprørske erkedemonen satans opprør som han ultimat vil straffes med døden for. Jeg tror at desperasjonen kan ramme hele den hylende flokken av fandens lakeier som til slutt innser at de intet har å tape og derfor kan komme til å trykke på knappen. Men, det jeg så tror, er at Vårherre passer tiden og straks griper inn for å redde sitt mesterverk, mennesket, fra å gå under i dette flammehav. Dette kan han enkelt gjøre ved å sende en elektromagnetisk solstorm mot jorden i samme sekund som øyeblikkelig slår ut all elektronikk og strømforsyning på kloden og som derfor vil forskrekke ikke bare de desperate pampene på toppen med fingeren på knappen. Men også alle andre som plutselig vil befinne seg i et mørke selv på lyse dagen inne i sine regjeringsbygg, kontorer og bunkere. Ingen kommunikasjon, ikke en lyd fordi alt stopper opp og skremmer jordens beboere mer enn bomben! I så fall vil panikken på ny bryte løs fordi ingen ting fungerer. Pengene er vekk og mobiltelefonen virker ikke! Alt blir skremmende stille, mørkt og kaldt. Verden som vi kjenner den er forsvunnet. En uhygge som ingen før har sett og som vil overgå Hollywoods fantasier jager oss ut i blinde mot det ukjente. De som har litt krefter igjen, vil kanskje si at noen har skylda for dette og dra ut for å hevne seg eller om ikke annet enn for å finne mat. Ingen lystelig tanke dette, men det er hva jeg virkelig tror kan komme til å skje. Hvis du mener jeg er gal og fantaserer, kan det være du har rett. Men hva vi egentlig tror er nå uten betydning. Alt vi kan gjøre er å håpe det beste selv om vi må vente det verste.

ROALD DANIELSEN

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 11:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

20.01 | 17:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

19.01 | 17:46

Hei nå skal jeg henge meg på vannfaste vil prøve i 30 dager fra nå. Klarte 19 dager i fjor men brøt fasten feil så hadde mage vondt i to uker etterpå.

10.01 | 17:27

Hei, og tusen takk for svar