FULL KONTROLL

DE TRE STERKESTE PÅVIRKNINGSKREFTER I VERDEN SOM SNART VIL FÅ KONTROLL OVER HVERT ENESTE MENNESKE

EN VERDEN I KAOS KREVER EN STERK LEDELSE FOR Å FÅ KONTROLL OVER SITUASJONEN

Aldri før har så mye kommet ut av kontroll som nettopp nå. Full krise på alle kanter og lite håp om bedring med det første. Snarere tvert om, for tross de beste forsøk på å løse problemene, blir alt bare verre. Men etter hvert lysner bildet en smule og noen ser hva som foregår. En sterk trio forsøker å få kontrollen og mye tyder på at de greier det.

Denne trioen er tre mektige krefter som dirigerer politikerne, nemlig religion, finans og militarisme. Disse tre superkrefter har sine hovedseter i henholdsvis, Vatikanet, London City og Pentagon. Med utspekulerte midler og teknikker driver disse kreftene menneskeheten mot et slaveri som innebærer at ingen slipper unna deres fulle kontroll. Selv politikere og verdensledere blir nikkedukker i det spill som nå pågår, men som ikke alle ser fordi de nettopp er såpass indoktrinert at disse påstander virker helt absurde.

Men ved nærmere undersøkelser vil de fleste kunne se at dette faktisk stemmer. Spørsmålet blir da bare om det går an å hoppe av karusellen før den får så mye fart at ingen tør hoppe av. Eller for å si det på en annen måte, før man sitter helt fast i fella?

I så fall blir det første man må gjøre  å skaffe seg oversikt og innrømme de faktiske forhold. Vatikanet driver en hærskare av hemmelige ordener og selskaper, samt har tatt kontrollen over alle grupper religiøse enheter. De er alle døtre av den store skjøge. For å komme løs fra dette fangenskapet, må man komme seg bort en og en, eller i alle fall ikke mange samlet i en gruppe. For da blir man lett oppdaget og infiltrert igjen og tatt hånd om av moderkirkens lange tentakler.

Finansen sørger for å forgjelde hele menneskeheten ved å lokke med materialisme og bekvemmelighet. Kjøp i dag og betal i morgen. Kreditt som setter en i fangenskap. Hus, bil, båt og det meste ellers kan det lånes penger til hvor det lokkes med lave renter. Men når alt skal betales, kan rentene og andre kostnader økes slik at det blir vanskelig å betale. Låntageren kan miste arbeid og deretter hus og hjem og familie og venner.

Men militarismen er den voldelige makten som nå har delegert mye makt til både politi og private selskaper som driver med både leiesoldater og fengselsdrift. Volden mot egne borgere har økt merkbart etter at noen introduserte den moderne terrorismen og deretter krigen mot den. Dermed har alle militære enheter i verden satt i høyt beredskap. Kriger startes for å destabilisere store nasjoner og skape flyktningstrømmer mot land som ikke er i krig for å destabilisere også disse. Alle stater skal miste sin etniske identitet og samhold for at de lettere skal overgi seg til overmakten.

Ved å bruke disse tre maktmidler til å fange inn verdens befolkning og ta kontrollen over dem med moderne teknologi, vil bare den kunne unnslippe fangenskapet som meget snart innser dette og gjør seg usynlig og på den måten kommer seg under radaren og om nødvendig søker ly et eller annet sted i en dyp skog for å vente på at ondskapen i verden utrydder seg selv.

 

ROALD DANIELSEN

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 11:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

20.01 | 17:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

19.01 | 17:46

Hei nå skal jeg henge meg på vannfaste vil prøve i 30 dager fra nå. Klarte 19 dager i fjor men brøt fasten feil så hadde mage vondt i to uker etterpå.

10.01 | 17:27

Hei, og tusen takk for svar