BARBARENE KOMMER

PICASSOS GUERNICA ILLUSTRERER KRIGENS GALSKAP SOM VERDENS LEDERE ENNÅ IKKE HAR LÆRT MYE AV

NÅR ÅNDEN ER SLUPPET UT AV FLASKEN, ER DET UMULIG Å FÅ DEN TILBAKE I FLASKEN IGJEN

Som drevet av en ond ånd flyr nå store desperate folkemengder vekk fra sine hjemsteder og inn i andre land. Redde for USAa og NATOs bomber, men også for å få et bedre liv i den rosemalte vestlige verden. Hele Midt-Østen står så og si i flammer hvor mye tyder på at alt bare vil bli verre. Den arabiske våren er bare en fase av en utvikling som mange mener startet med vestlig innblanding med militære aksjoner.

Krigen mot angivelige terrorister er nå avslørt som en ny slags kolonisering av verden og kontroll over dens ressurser. Afghanistan, Irak, Libya og nå Syria og Ukraina. Disse landene skal demokratiseres av verdens ledende supermakt som vil tvinge folk til å ta imot noe de ikke vil ha. Sånt pleier ikke gå bra og det har man nå innsett. Derfor råder uvissheten og nye feilgrep, som endelig har ført til massiv destabilisering av hele Midt-Østen og mere til. Så flykter folk i så store flokker at grensevaktene må gi tapt. Desperasjonen og raseriet har nådd et slikt nivå at hordene ofte kaster stein på alt og alle når de kommer til en by. Mange spør seg om hva dette er for slags flyktninger og hva de er redde for der de har bodd.

Svermer av desperate mennesker, særlig unge menn, strømmer over grensene og invaderer Europas byer. Ikke bare som fredelige asylsøkere, men altfor ofte som bøllete barbarer som knuser vinduer, velter biler og setter fyr på søppeldunker i gatene. Det er ikke akkurat slike folk man får lyst til å hjelpe, for nå har de fleste litt for sent innsett at disse folkemasser kan ha en annen hensikt med flukten enn det vanlige flyktninger har. Dette kan være skremmende nok, men det verste er at veldig lite av det som nå skjer blir fortalt i vanlig vestlig media, som noen mener er kontrollert av myndighetene. Man må til frie medier og internett for å få vite alle sider av det som skjer, ellers får man ikke vite sannheten. Heldigvis fungerer internett som nå renner over av bilder fra denne forferdelige situasjonen som ingen vet hva de skal gjøre med.

Mange ting tyder på at disse fremmede folkemasser er fortropper for nye invasjoner som vil ta over Europa og totalt omforme samfunnet vi har utviklet her i vår verdensdel. Hvis så skulle skje, må man nok si farvel til den velferd vi er vant til, for da vil ressursene gå med til å bekjempe disse barbariske inntrengere som ingen respekt har for myndigheter eller ordensregler. Vi kan derfor lett havne i den situasjon at hele Europa nå blir totalt destabiliserrt, hvilket ikke er helt uinteressant for en helt annen maktfaktor, nemlig den egentlige herskende gruppe av styrtrike familier som i mange år har styrt verdens politiske, religiøse, finansielle og kunnskapsmessige institusjoner ved hjelp av pengenes makt. Barbarene kan i denne overklassens mektige grep være et nyttig redskap før også disse ødelegges og gjennom dette kaos gripe makten og skape orden igjen. Men da i form av et strengt diktatur.

Det er i alle fall ingen tvili om at her er hauk over hauk og vi vanlige små enkeltindivider kan bare se på dette fryktelige skuespillet uten å kunne gjøre så mye. Men de mest opplyste av oss vet at det også bak verdens hemmelige herskende elite, står ennå en stor makt, nemlig de onde ånders fyrste, alias Lucifer som blant annet av mange hemmelige losjer blir dyrket som deres gud.

Denne Lucifer er ingen andre en det rake motstykke til den allmektige Gud som verden har sluttet å tro på fordi de ikke kan se ham eller fordi han står i veien for deres planer. Universets store Urkraft er intelligent, gavmild og omtenksom og har selvsagt stor interesse av at skaperverket fungerer som tiltenkt.

Derfor må inge bli overrasket om Vårherre plutselig skulle gripe inn for å fjerne ikke bare barbarene, men også alle andre individer som plyndrer og ødelegger jorden. På den måten vil mange gamle profetier bli oppfylt, hvorav det blant annet sies at de onde skal utryddes og at de saktmodige skal arve jorden og glede seg ved den store fred.

 

ROALD DANIELSEN

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 11:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

20.01 | 17:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

19.01 | 17:46

Hei nå skal jeg henge meg på vannfaste vil prøve i 30 dager fra nå. Klarte 19 dager i fjor men brøt fasten feil så hadde mage vondt i to uker etterpå.

10.01 | 17:27

Hei, og tusen takk for svar