OVERLEVELSE I KRISETIDER

APOKALYTISKE GROTESKE TILSTANDER KAN FORTERE ENN VI ANER KOMME TIL Å RAMME HVEM SOM HELST AV OSS

DE FLESTE FORSTÅR IKKE HVA DET NÅ HANDLER OM. SJOKKET BLIR DESTO STØRRE NÅR VIRKELIGHETEN GÅR OPP FOR DEM

Årets influensa som er gitt det fornemme navnet Corona, viste seg fort å kunne skremme opp en hel verden og tvinge alle til underkastelse. Men mye av det som er skjedd har ikke kommet fram i lyset, enten det er bevisst eller ikke. For noen vil tjene seg søkkrike på denne krisen. Fra produksjon av pustemasker til vaksine.

Men for folk flest vil dette bli en katastrofe av ufattelige dimensjoner. Myndighetene må ha fått panikk og har grepet til absurde tiltak for å beholde kontrollen, hvilket virker som er hensikten med hele hysteriet. At et usynlig maktsentrum befester sin stilling som Makten bak Makten, alias The New World Order. Noen har i alle fall en finger med i spillet for ikke å la en krise gå til spille uten å bruke den for alt den er verdt.

Når denne krisen allerede har skapt redsel og panikk, kan man undres over hvordan verden ser ut om et halvt år. Matproduksjonen i verden besørges at store produsenter som allerede før denne krisen kom i vansker på grunn av klimaproblemer, storm, flom og tørke, samt gresshopper og andre insekter. Nå som dessuten det globale pengesystemet kan implodere, vil selsagt all transport bli rammet og butikkenes hyller blir tomme på få dager.

Den som klarte å se hvilken vei alt gikk for et par år siden og begynte å hamstre tørrmat, ligger bedre an enn dem som har sovet til nå. Men håpet er ikke helt ute, spesielt ikke om man forstår man må komme seg ut av større byer. De fleste kjenner noen som bor på landet og her kan redningen være. Men man kan ikke ete gress som sauen. Man må ha frø eller i alle fall settepoteter. Og man må ha et visst minimum av konnskap om hagebruk, eller skaffe seg dett litt kjapt. Dessuten vokser mange ting i skogen som kan høstes inn fritt. Bær og nøtter, samt mange spiselige planter og blomster. Kjøp bøker om sånt, for man kan ikke stole på at internett virker når det trengs.

Skulle det verste skje, er det klokt å danne små grupper av venner og kjente som jobber sammen også for å forsvare seg mot sultne horder av ville individer som kan være farlige.

Det viktigste å ha tilgjengelig er drikkevann. I Norden burde det ikke være noe problem, men i byene kan det likevel bli vanskelig, for eksempel dersom strømmen går. Da kommer det ikke engang vann i toalettet. Vann i naturen, også regnvann, kan drikkes om det først kokes. Uten vann lever man ikke lenger enn tre dager. For det renner ut av kroppen hele tiden og må derfor fylles på. Å dø av tørst skal være en av de verste måter å dø på, fordi hele kroppen skriker etter væske. Å gå uten mat kan man tåle i uker og måneder. Selv faster jeg hele januar måned hvert år og føler meg faktisk bedre og bedre ettersom kroppen renses for gammelt slagg. Men redselen for å sulte er likevel ikke god. Å holde seg varm og tørr er viktig. Må man forlate sitt varme rede, er det mye å huske på. Noen må kanskje flytte til ei lita hytte eller et skur. Noen i telt eller under en pressenning. Men ild må kunne gjøres opp. I krisetider blir mange veldig kreative og gode råd vil spres fort. Dette høres ut som propaganda for å skremme en allerede oppskremt befolkning. Tror du det, tar du desssverre feil. For en titt på TV forteller deg fort at nå er noe blitt veldig galt og hver og en må takle dette så godt han kan for seg og sine.

Hvis det ennå ikke er tomt i butikken din, bør du straks handle inn litt ekstra tørrmat; havregryn, hvetemel, sukker, salt, spagetti, bønner, nudler osv. samt hermetikk. Men ikke så mye hver gang at du tiltrekker deg oppmerksomhet, for nå er det plutselig fy fy å hamstre. Gå heller ofte og i flere butikker og skaff et matlager for noen uker eller måneder. Det vil du aldri angre på.

Dette er starten på noen råd jeg kan gi ut fra min egen situasjon og de tanker jeg selv har gjort meg. Det kan komme mere siden,  så klikk innom denne linken når du føler for det og lykke til i dine egne forberedelser på det som nå kommer.

 

ROALD DANIELSEN   

 

 

 

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 11:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

20.01 | 17:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

19.01 | 17:46

Hei nå skal jeg henge meg på vannfaste vil prøve i 30 dager fra nå. Klarte 19 dager i fjor men brøt fasten feil så hadde mage vondt i to uker etterpå.

10.01 | 17:27

Hei, og tusen takk for svar