RETT FRA LEVRA

OPPFATNINGER OG MENINGER KAN VARIERE MED TID OG STED OG MÅ IKKE FORVEKSLES MED UDISKUTABLE EVIGE SANNHETER

             
18.10.19
På ville veier med lysets hastighet

For hundre år siden var automobilen kommet og avløste etter hvert hest og kjerre. Det samme var tog som ble lyntog og fly ble supersoniske. Båter fikk hydrofoiler og sterkere og sterkere motorer i pappaguttenes racerbåter og ditto biler. Selve farten var blitt det nye målet som aldri ble nådd. Ikke før man forlot det gamle sporet og kom over i elektronikken og regnet fart i bytes per sekund, hvilket ble så store tall at få fatter størrelsen. Første generasjons mobiltelefon kunne man kommunisere trådløst i. Så kom andre og tredje og fjerde generasjon, som de fleste har nå, med superraske oversendelser av millioner av data som blir til tale, musikk og levende fargefilm. Men selv ikke dette tilfredsstiller de fartsgale idiotene som må finne opp stadig nye produkter for ikke å gå konkurs. For nå kommer femte generasjons mobiltelefoni, 5G, som er 20 ganger kraftigere enn 4G. At dette er en farlig ferd på ville veier kan man ane når man vet at elektromagnetisk stråling kan gi helseskader samtidig med at produsentene ikke har hatt tid til å teste virkningen av deres nye supertelefoner. Verdens befolkning har lenge blitt kondisjonert til å bli avhengig av mobiltelefonen og står gjerne i kø for å være først med de nye. Samtidig som sykehuskøene fylles av barn og voksne med cancer og andre alvorlige sykdommer. Farten har blitt for stor til å kunne kontrolleres og så vill at den som våger å åpne øynene vil bli så redd at velger å hoppe av og la det stå til fremfor å bli med til det smeller.


             

16.10.18
Når skogen er full av ulver, vil vi før eller siden møte den

Politisk, religiøs og finansiell korrupsjon er blitt så omfattende at det motsatte blir en sjeldenhet. Men også vitenskapen og akademia er smittet og likedan underholdning og media. Så hvor skal en vende seg for å berge seg fra ulvene som snart kommer og vil ta en? Det er jo systemene, samfunnets støtter som er ulven vi må passe oss for. Men altfor mange sier at det er jo ingen ulv å se, fordi de allerede er slukt av den og derfor er med på galskapen uten å tenke over det. Men korrupsjon er det samme som råttenskap og et råttent eple kan ikke reddes, men må råtne ferdig og forsvinne. Verden henger sammen ved at alle korrupte elementer holder hverandre oppe mens de svaier litt frem og tilbake. Men veldig lite skal nå til før systemet velter. Oppstilte dominobrikker er sårbare og hvis en faller, faller alle. Bankene smører systemet med falske penger som trykkes vilt uten dekning og tastes vilt inn i datamaskinene uten kontroll. Økonomisk kaos kan lure like rundt hjørnet og en solstorm kan slå ut all elektronikk og elektrisk kraft. Krigstrusler kan sende oljeprisen i taket og stoppe all transport. Mat kommer ikke i butikkene og bankomatene virker ikke. Den som ikke ser ulvene nærme seg, kan bare vente på at de blir helt fordøyd der de allerede ligger i ulvemagen og venter på å passere tarmen og forsvinne ut bakveien.


21.09.18
Når 70 prosent av verdens økonomi (dollaren) holder på å kollapse, hvordan skal resten klare seg?
Den amerikanske statsøkonomi bygger på et falleferdig fundament bestående av en gjeld på 20 trillioner dollar som man stadig låner penger for å dekke rentene på. Skyteglade sikkerhetsagenter kunne vel bare spore opp hvem som har til gode disse pengene og løse problemet som de så ofte gjør i andre sammenhenger? Men gjeld har en tendens til ikke å forsvinne så lett og denne statsgjelden vil senke USA om man skal tro ekspertene. Når en statsøkonomi kollapser, vet man hva som skjer. Det ses tydelig i Grekenland, Venezuela, Argentina, Brasil osv. Landets mynt devalueres og folk har ikke nok penger til å kjøpe brød. De klokeste klarer seg ved å dyrke mat selv, men i byene råder ofte ville tilstander. USA har allerede 50 millioner på matkuponger, boende på gaten fordi jobb, hus og familie er borte. Korrupsjonen i politikken er så massiv at vanlige folk tror det skal være sånn, men president Trump har brettet opp ermene. Han vil drenere sumpen og gjøre Amerika stort igjen. Han har liten tid på seg, for klokken tikker mot midnatt. Alt tyder på at det er for sent å redde stumpene og at dollaren vil kollapse sammen med resten av de oppstilte dominobrikkene. Alt henger så tett sammen, dollar, olje, elektrisitet, arbeid og skatt, samt den beryktede krigsindustrien. Presset øker og det politiske USA er et ubetinget kaos der mange individer har gjort seg skyld i forbrytelser som kan gi streng straff. Sannheten tyter forsiktig frem mellom lag på lag av løgn og den som kan holde seg våken og se klart, har en stor fordel fremfor den som heller vi se en fotballkamp enn siste nytt fra USA. For det som skjer der i dag, skjer her i morgen.   


10.03.16
Har vi egentlig bruk for hodet vårt?
Selvsagt, for noe må vi jo sette hatten på. Men så merkelig det enn høres ut, så trenger vi ikke lenger tenke, for noen har allerede tenkt ut alt for oss. Derfor mener noen at vi holder på å fordummes og sløves slik at vi blir lydige arbeidsomme og fredelige borgere som ikke blir skeptiske eller opponerer og kritiserer. Staten er Storebror som vet hva som er best for oss. Vi blir fortalt hva vi skal gjøre, mene og gi uttrykk for. Skoler og universiteter lærer oss å tilpasses systemet. Kirker og menigheter formulerer trosbekjennelser og ritualer for enkle sjeler som ikke behøver grave etter kunnskap og innsikt. Bankene skaffer oss penger (lån) slik at vi klarer oss økonomisk, bare vi gjør vårt arbeid. Derfor må vi bare passe jobben, spise og drikke, se på TV og sove, for å forenkle det litt. I virkeligheten er alt dette et systematisert bedrag som ikke mange gjennomskuer. For hva skal vi med et hode og en hjerne, dersom vi ikke skal bruke det til noe? For eksempel dobbeltsjekke om alt det de sier til oss, virkelig stemmer.
           


09.02.15
Makten bak makten bak makten
Alle vet at pengene styrer verden og at de som har mest penger, har mest makt. Verdens regjeringer har ikke penger, de må låne av dem som har og det er noen ganske få styrtrike familier. To industrier som ikke produserer noe som helst, er skammelig rike, nemlig bank og forsikring. Dernest følger våpen, mat og medisiner. Men også narkotika og andre rusmidler samt sex er store økonomiske områder. Særlig når det handler om monopoler. Konger og presidenter og statsministre er bare nikkedukker for den styrtrike elite som selv er marionetter i hendene på den virkelige makten bak makten bak makten, nemlig den gamle Lucifer i egen majestet, som også kalles denne verdens gud. Han har gjort seg usynlig, men kan kjennes på virkningen av sin makt. Verdens hemmelige pengesterke maktelite som styrer politikerne, er selv underlagt Lucifer og i sine mange hemmelige ritualer rådspør de sin gud om hva de skal gjøre i vanskelige situasjoner. Og Lucifer er som alle vet ingen andre enn de onde ånders fyrste, alias Satan Djevelen selv!17.06.14
Når advokater får sparken
Morten Stegard ble i 2006 avskjediget som kommuneadvokat i Halden. Advokater er ikke alltid så hengitt til sannhet og rettferdighet. Derfor hevder noen at den amerikanske advokatforenings årskongress teller flere kjeltringer enn det finnes i Chicago.
Det skal ganske mye til for at en kommunalt ansatt får sparken, men det skjedde altså med advokat Stegard. Han saksøkte kommunen og krevde erstatning for tapt lønn og anseelse. Retten ga ham medhold, men fikk aldri pengene, for kommunen gikk til motsøksmål mot Stegard. Dette ble en dyr affære, over en million i advokatsalær, mens Stegards  krav var på under halvparten. Spørsmålet om Stegard er seriøs og troverdig kan med god grunn betviles. Dette fordi han veldig raskt ble god kamerat med Haldens største bråkmaker som også hadde problemer med Halden kommune. Felles fiende er felles trøst og krake søker make. Men hvor langt kan ikke en advokat og en svindler komme når de stikker sine hoder sammen?


01.01.14
Hundre år siden første verdenskrig
1913 ble kalt det siste året med noenlunde fred. For året etter, 1914, startet den store krigen som 30 år etter fikk navnet Første Verdenskrig, altså etter at en ny storkrig var et faktum. Men samtidig skjedde mange andre ting. Noen trodde at verdens ende kom i 1914, men klarte å feie hele flausen under teppet da spådommen var falsk. Siden den tid har politikk og religion vært et hett tema som har kulminert i en strid mellom verdens tre store religiøse retninger som mange tror vil ende i en tredje verdenskrig. Derfor er det nå enda flere på banen og spår verdens ende igjen uten at noen dato eller årstall er oppgitt. Nå er det nok å se at verden neppe klarer å overleve stort lenger, slik som vi mennesker har ødelagt kloden vår og ikke ser ut til å slutte med det før vi alle er utryddet. 


23.12.13
Federal Reserve er hundre år
Den amerikanske sentralbank Federal Reserve fyller nå hundre år. Banken som høres ut som en statsbank men slett ikke er det. Derimot en privat eid bank av vestverdens rikeste bankiere som ved et listig knep for hundre år siden fikk sin nye bank godkjent av kongressen og har siden den gang lånt ut penger mot høye renter til den amerikanske stat, med folkets skattebetalingsevne som pant. Dette hundre år gamle sviket mot det amerikanske folket spisser seg nå til. Statsgjelden er nå så stor at rentene er større enn brutto nasjonalproduktet. Dette kan selvsagt ikke gå lenger enn til et visst punkt. Man kan ikke låne seg ut av gjelden, verken som privatperson eller som superstat. Derfor venter mange nå på en smell som er større enn noen gang. I mellomtiden feires Federal Reserve med champagne og kaviar på røde tepper der de rike fester mens de fattige bare kan se på.


14.11.13
Sann kristendom og ekte kjærlighet
I kjærlighet til sine menneskebarn har Gud gitt oss så mange gaver at når livet forløper normalt, er dette en vidunderlig nytelse. Men livet er for tiden verken normalt eller rettferdig og mange tviler derfor på at Gud eksisterer i det hele tatt. Men sannheten er at Gud bare lar oss høste det vi selv har sådd. Det finnes imidlertid en vei ut av denne elendigheten der strid og rivalisering dessverre har preget mesteparten av de troende. Mesteren sa at veien var smal og at de sanne kristne skulle kjennes på deres frukter, på deres ekte kjærlighet. De fleste forstår ikke hva ekte kjærlighet er og prøver ikke engang å etterligne Mesterens eksempel. Ekte kjærlighet er betingelsesløs og kan ikke skrus av og på som i noen sekter og kulter der man plutselig kan få beskjed om å hate og bannlyse dem som kritiserer ledelsen eller stiller vanskelige spørsmål eller vil melde seg ut av et religiøst system de finner for mange feil ved. Det sier seg selv at dette ikke har noe med sann kristendom å gjøre og at den virkelige sannheten ligger et helt annet sted. 


19.10.13
Full gass for å plyndre jordkloden
Det nyeste man har funnet på for å utnytte selv de minste ressurser av jordgass, er det som kalles fracking. Selvsagt er det USA som er først ute med denne industrien som går ut på å frakturere (sprenge) skifer langt nede i jorden for å frigjøre gassen og ta den i bruk. Behovet for kraft inkluderer naturgass som finnes i de dypere lag en kilometer nede eller mer. Man borer hull og skaper et trykk med vann og visse kjemikalier som frigjør gassen som så sendes ut på markedet. Problemet er kjemikaliene som blir igjen i grunnen, samt litt av gassen som lett kommer på vidvanke og havner i grunnvannet. I USA har man sett at springvannet kan ta fyr, på grunn av gassen. Samt at vannet inneholder en rekke giftige stoffer. Når oljeselskapet Chevron, ett av firmaene som driver med dette, har tatt den gassen de vil ha, drar de fra området og etterlater seg et borehull med mye skrot rundt. Ettersom dette kun dreier seg om små forekomster, drives denne boringen mange steder og selskapet har fått klarsignal fra øverste hold om å kunne bore hvor de vil. En grunneier har nemlig ingen råderett over det som befinner seg under bakken. USA har vært plaget av denne trafikken i flere år og nå er den kommet til Europa, God bless America! 


08.10.13
Alt du har lært kan være feil
Endelig har det gått opp for mange nok hvor mye løgn verden tilbyr og hvor lite man kan stole på det man blir fortalt. Politikk, religion, penger og vitenskap er alle gjennomsyret av løgn og bedrag. Moderne kommunikasjon via data og internett har gjort at veldig mange kan snakke sammen, og har dermed gjort verden transparent slik at man aner det som ligger bak teppet. Det er ikke lenger så lett å lyve om ting uten å bli avslørt som løgner. Frem til nå har vi blitt fortalt det ene etter det andre som viser seg å være feil. Motivet er åpenbart: En styrtrik elite vil ha ennå mer makt og rikdom. Men heretter blir det verre, for med internett spres mengder av informasjon som veies og kontrolleres slik at løgnene fjernes lag for lag til sannheten kommer til syne. Aha-opplevelsene dette gir er gledelig for dem som vil være i dette lyset, mens de som har ting å skjule i mørket går dystre tider i møte.
 

05.10.13
Oligarkene må nå betale!
President Obama har sjokkert verden med at USA nå har stengt butikken. Det er ikke penger nok i kassen til å betale lønninger til tusenvis av statsansatte. Konkurs er altså mulig selv på dette høye plan og man gruer seg til avdraget forfaller på det enorme lån USA har vært nødt til å ta opp. Men hvorfor gjør ikke USA som Russland gjorde når statskassen var som minst? Tau inn noen styrtrike oligarker, beskyld dem for skattefusk og putt dem i fengsel til saken deres er etterforsket. Konfisker deres pengebinge og eiendommer til fordel for statskassen og la saken ta så lang tid at fangene dør i ventetiden. Saken mot Chadorkovski er jo et eksempel til etterfølgelse. Oligarkene i USA burde for lengst ha blitt avkrevd noe av sin ufattelige formue i skatt. Men til nå har de klart å vri seg unna, fordi det er jo dem som styrer ved nettopp det middel som nå har veltet verdens største supermakt. Nemlig penger.


20.09.13
De nyttige og de unyttige
Det finnes noen få som er lønnsomme, mens de fleste ikke behøves. Eldre, syke, trygdede og andre som bare snylter på de som virkelig bringer saker og ting til gårds. Skattebetalerne er de lønnsomme, store som små. Men alle andre er ikke verd å drasse på. Derfor har mange mektige bestemt seg for å la de unyttige forsvinne. De skal sultes ut og gjøres enda mer syke og gis feilbehandling og hva som helst av feil medisin for å få dem vekk. Dermed blir bare de rike og vellykkede tilbake og kan leve av tjenestene de yter hverandre. Storebror vet best og vår rike onkel i vest har tatt ledelsen i dette viktige arbeidet. Som selvutnevnt verdenspoliti har man gått til topps og fjernet selvstendige men unyttige nasjoners regimer for å bringe alt under kontroll. Man skyr ingen midler og bryr seg ikke lenger om dette uhyrlige arbeidet er avslørt. Alle som står imot verdenspolitiet blir skutt i all hemmelighet eller arrestert og fengslet på tvilsomt grunnlag. Slik er verden nå blitt. Ikke alle ser det, men de som gjør det, lever et farlig liv. For disse er de mest unyttige av alle unyttige som derfor også må vekk.


27.08.13
Bjeffende hunder er irriterende
 
Man kan ikke sparke til hver eneste hund som bjeffer mot en. Da fikk man nesten ikke gjort annet. For så mange hunder finnes det som kan både bjeffe og bite den som våger seg inn på deres område. Men noen av hundene kan likevel være så irriterende at man kunne få lyst til å gi dem mer enn et spark i ræva. Gale hunder kunne fått et skudd i panna og andre gneldrebikkjer en human sprøyte hos veterinæren. Sånn kan problemet løses, spør du meg. 
Jeg husker fra mine år på Kornsjø at hundene var mange i forhold til folketallet. Flere av dem bjeffet mot meg og forsøkte å bite, men jeg klarte meg bra selv om jeg aldri var redd. De fleste hundene har roet seg. men fortsatt finnes enkelte bastarder som kan bite og mener de burde holdes i strammere bånd. Jeg er dog ikke redd for disse hundene, men kan jo bli trøtt av dem.
| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 11:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

20.01 | 17:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

19.01 | 17:46

Hei nå skal jeg henge meg på vannfaste vil prøve i 30 dager fra nå. Klarte 19 dager i fjor men brøt fasten feil så hadde mage vondt i to uker etterpå.

10.01 | 17:27

Hei, og tusen takk for svar