DE SISTE SJU PLAGER

EUFRAT HAR SOM MANGE ANDRE STORE ELVER TØRKET INN OG OPPFYLLER DA EN VIKTIG APOKALYPTISK PROFETI

JOHANNES ÅPENBARING ER EN PROFETISK BERETNING SOM FOKUSERER PÅ DE SJU SISTE ÅR FØR GUDS STORE DAG DA HAN SKAL RENSE JORDEN FOR DJEVELSK ONDSKAP

Apostelen Johannes var verken gal eller ruset når han skrev boken som bærer hans navn. Noen mener det fordi de ikke forstår noen ting av det han i boken forteller. På samme måte som Mesteren brukte mange bilder i sine prekener var for at noen skulle forstå det, men andre ikke, bruker Johannes også bilder han fikk se for å fortelle hemmeligheter som slett ikke alle er verdige til å få innsikt i. Men den som oppriktig gransker de hellige skrifter skjønner mer og mer ettersom tiden går og man ser profetiene blir oppfylt.

Boken er omfattende, men den røde tråden er hva som skal skje før dommedag, for å si det på godt norsk. Dommedag er Guds krig mot det onde, altså Satan som først kastes ut av himmelen og deretter ned i avgrunnens fengsel. På veien ned skaper han mye djevelskap på jorden som kulminerer i et crescendo bare Gud har kontroll over.

I Daniels profeti i Bibelens gamle testamente omtales en tidsperiode på sytti årsuker. 69 av disse er forklart, men en mystisk hemmelighet er knyttet til den siste årsuken - en periode på sju år. Men Johannes kaster lys over dette mysterium. Visse begivenheter spås skal skje i sekvenser på tre og et halvt år, omtalt som en tid, tider og en en hallv tid, førtito måneder og 1260 dager - som tilsvarer tre og et halvt år. To perioder på tre og et halvt år blir altså sju år. Det som her er interessant er at det som karakteriserer disse to halvdeler allerede ble nevnt i Daniels profeti 500 år før Johannes var født. En ond konge skulle fremstå, undertrykke helligdommen (troen på Gud), senere avskaffe det daglige offer (forby gudsdyrkelse) og til sist stille opp en ødeleggende styggedom (som en finger i Guds øye) for å ødelegge Guds plan med mennesket ved å kople sammenmenneske og datamaskin og gjøre dem til roboter som ikke kan tenke på Gud. Transhumanisme er under utvikling, men Gud kommer til å stoppe dem.

Disse apokalyptiske ord har vært en gåte frem til nå. For den historiske utvikling særlig de siste to-tre år, har vært som en lysende  lykt for alle som tror at Gud finnes og vil frelse jorden og menneskeheten fra djevelens makt over dem. Ønsket om å skille kirke og stat har lenge vært snakket om. Men plutselig ble det for få år siden forbudt å snakke om Gud og Jesus i skolen og det offentlige rom. Det kan ha vært begynnelsen på undertrykkelsen av troen. Paven er ikke Guds representant på jorden, men står snarere på djevelsns side som en falsk profet. Vatikanet arbeider nå med å forene alle verdens religioner i en New Age Religion, hvilket er stikk i strid med Guds vilje. En avtale mellom alle verdens religioner om samarbeid ble signert i 2015. Falske kristne og hedenske religioner er en spott mot Gud som provoserer til handling. Det kan ha markert begynnelsen på de sju siste år før dommedag.

Omtrent midt i denne 7-års periode Daniel talte om, skulle retten til fri gudsdyrkelse bli avskaffet. Vi er nå blitt fortalt at Vitenskapen er verdens nye gud som alle må tjene og adlyde. Særlig er dette tydelig etter at den falske pandemien har rasert jordens befolkning. Djevelskapen er så hypnotiserende at folk flest ikke skjønner at de er blitt grundig lurt. De forstår ikke at det såkalte nye viruset er helseskader etter vaksineringen. De fleste som legges inn på sykehus nå er de vaksinerte. Mange har skjønt bedraget og skaren av motstandere øker og kan bli farlig for de syldige bedragerne. Derfor sa Johannes at folkene skulle bli vrede. Over hele verden reiser folk seg nå opp i protest mot myndighetenes strenge restriksjoner på grunn av pandemien. Tiden var kommet til at også Guds vrede ble vekket og ting begynte å skje som en bemerkelsesverdig oppfyllelse av gamle profetier. 

Åpenbaringen presenteres som en hjelp til Guds folk som da ville forstå det som "snart" skulle skje. Gitt av Gud til Jesus som ved sin engel ga den videre til tjener Johannes. Vi som tror dette er sant bør skjenke Johannes en takk, men også til alle oppriktige oversettere av teksten til alle verdens språk slik at alle som lever har sjansen til å kjenne disse viktige ord.

Spesielt disse siste sju plagene det advares om og som beskrives i kapittel 16. De symbolske skåler med Guds giftige vrede får akkurat nå en skremmende oppfyllelse rett for våre øyne. Den første skålen ble helt ut over jorden som forgiften den på en måte som medfører til en fryktelig byllepest, som den vi nå ser utvikle seg på alle som har tatt imot dyrets merke. Dette merke er kjennetegnet på fiendskap mot Gud, kanskje en kombinasjon av flere ting man aksepterer og går med på. Som å la seg injisere med en gift som endrer ens DNA og mentale tilstand som svekker en persons evne til å tenke dype tanker, for eksempel tanken på Gud. Eller aksepterer homofili og seksuell fordervelse som normalt i motsetning til det som skjedde med Sodoma og Gomorra. Sodomi er ikke nå bare i en by, men over hele kloden og kanskje mest i Tel Aviv hvor Pride-paraden er verdensberømt. Et merkelig fenomen er at monkeypox rammer først og fremst homofile menn som s¨å fryktes kan smitte resten av verden. WHO advarer mot en kommende byllepest og lederen Tedros er kanskje ekstra nervøs ettersom han selv er åpen homofil.

Den andre giftskålen ble tømt ut i havet som derved ble ødelagt som om det ble til stinkende blod. Alle vet at havet allerede er så forurenset at mye fisk er forsvunnet og at det skal lite til nå før alt livet i havet dør ut. Tredje skålen i elvene og kildene, altså drikkevannet. Også dette forgiftes og nå snakkes det om at vi bør drikke vann på flasker fordi både regnvann og vann i bekker kan bli farlig å drikke. Det snakkes også her om blod, men det er trolig symbolsk og betyr at ferskvannet blir totalt udrikkelig.

Den fjerde skålen tømmes på solen slik at den kommer til å svi menneskene med en voldsom hete. Denne sommeren har det blitt katastrofalt varmt mange steder som kan ses som en oppfyllelse av spådommen. Varmen plager ikke bare folk direkte, men også indirekte ved at matproduksjonen forstyrres.

Femte skål skal tømmes over dyrets trone. Dyret er den onde kongen Daniel talte om, den djevelske klanen som har grepet om makten over jordens konger, den khazarske mafia, Gog av Magog, de som kaller seg jøder men som ikke er det. Falske jøder som utnytter magien og bedrageriet mange jøder lærte under fangenskapet i Babylon som varte i 70 år på Daniels tid. Dyrets trone er det sted disse djevler forsøker å etablere seg etter at de har gitt opp Jerusalem fordi det ble for vanskelig å knekke den lokale befolkning. Deres nye valg er tydeligvis Kiev i Ukraina som ble okkupert av denne nazifiserte banden i 2014 og fylt opp med all slags korrupsjon, svindel og kriminell djevelskap med statlig beskyttelse. Alle som tror på Guds ord ser tydelig at dette er en oppfyllelse av Johannes spådom. Det finnes dessverre mange falske kristne og disse skjønner selvsagt ingen ting de heller. Ondskapen i Kiev avsløres og trekkes for dommeren som snart leser opp dommen. Det som da kan skje er en oppfyllelse av en annen profeti, at Babylon blir angrepet av en militant del av det politiske sjuhodede villdyret og innbyr himmelens rovfugler til å ete seg mette på kjøtt av konger og herskere. 

Sjette skålen tømmes over den store elven Eufrat som dengang var en stor fysisk utfordring å krysse for en militærmakt. Nå som et symbol på at kongene fra Østen som også den gang var store imperier, skulle bli med i det store oppgjør som forestår. Nå ser man at India og Kina kommer med i konflikten verden har rotet seg opp i på grunn av khazarenes maktmonopol via den amerikanske dollar. Nå i juni måned mistet dollaren sin statur som verdens reservevaluta og vil lede til et finansielt kollaps for mafiaen. Russland og Kina leder den nye økonomien og blir irealiteten den nye supermakten etter USA. Verdens økonomi er et stort skip som synker langsomt, men det synker. Snart vil også vi i Norden kjenne svien av at dollaren kollapser. Verden går mot et kaos allerede denne høsten fordi flere andre alvorlige problemer har nådd et kritisk punkt. Prisene på mat, energi og drivstoff skyter slik i været fordi pengeverdien stuper, at det kan bli problem med transport av mat og medisiner til butikkene og selve matproduksjonen tvinges ned for å skape hunger. Kaoset som venter blir så ille at bare den som bevarer forstanden og sin tro på Frelseren, vil ha en sjanse til å klare seg. 

Den sjuende og siste skålen tømmes så ut i luften som markerer at "nå er det skjedd" og at hele Guds ord er oppfy6lt. Et stort jordskjelv som aldri før har skjedd vil rokke jorden og ryste alt slik at byer og industriområder vil kollapse og kanskje forsvinne i dypet sammen med alt som Gud vil fjerne fra jordens overflate. Bare de mennesker som har Guds merke på sin panne og på sin hånd, vil overleve dette slaget. De som ved tanke og handling viser at de setter sin lit til Skaperen av himmel og jord i stedet for Djevelen, Dyret og den Falske profet. De som nå er blitt kastet i avgrunnen og aldrimer skal få ødelegge Guds vidunderlige jordklode med blomster og trær, fjell og daler, bugnende mat fra naturen, fugler, fisker, dyr og mennesker som alle fylles med det velbehag Gud fra starten ville skulle være slik.

Belønningen for å tro på denne kjærlige og rettferdige store Gud er så verdifull at vi ikke kan takke Gud nok for denne gaven. Men vi får den ved å gi Gud det han ikke kan tvinge oss til å gi fra oss. Vi må gi oss hen til ham frivillig, vår hengivne kjerlighet. Ingen kan tvinge noen til å elske seg. Ingen mann kan tvinge en kvinne til å elske seg. Heller ikke Gud kan tvinge frem ekte kjærlighet. For da er den ikke ekte. Det er kjærlighetens store magiske hemmelighet. Denne kjærlighet kommer fra Gud som i sin godhet ga oss Johannes åpenbaring slik at vi kan forstå Guds storhet og oppleve hans vidunderlige løfter som nå holder på å virkeliggjøres.

Denne korte avhandling er et resultat av mine egne personlige studier. Jeg kan ikke garantere at dette er hundre prosent korrekt, men mye tyder på at mesteparten stemmer. Les Daniel kap. 11 og Åpenbaringen kap. 16 og døm selv.

ROALD DANIELSEN

 

   

 

 

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 11:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

20.01 | 17:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

19.01 | 17:46

Hei nå skal jeg henge meg på vannfaste vil prøve i 30 dager fra nå. Klarte 19 dager i fjor men brøt fasten feil så hadde mage vondt i to uker etterpå.

10.01 | 17:27

Hei, og tusen takk for svar