KONSPIRATORIUM

NOEN KLOKE UGLER KJENNER ONDE HEMMELIGHETER, MEN ANDRE KLOKE UGLER VET BEDRE OG AVSLØRER DEM

NETTSTED FOR KONSPIRASJONSTEORI-ANALYTIKERE SOM IKKE VIL LA MAKTSYKE POLITIKERE BESTEMME HVA DE SKAL MENE OM DET SOM SKJER I VERDEN

Sannheten er ofte pinlig for enkelte individer som i sine lukkede rom sysler med ting ingen andre må vite om. Det finnes mange hemmelige selskap og foreninger som vil gjøre verden til et bedre sted, spesielt for dem selv. Denne spalten er en samling kjente og ukjente spekulasjoner omkring hva det er slike hemmeligheter kan bestå av. Velkommen til en frydefull samling av hårreisende fornuftig galskap...   

  

 

 

 

05.09.22 - Bare skrullinger tror at jorden er flat
En konsprasjon er en sammensvergelse og i seg selv et normalt fenomen. Det er mange som sammensverger seg for å ødelegge en uønsket fiende. En konspirasjonsteoretiker er et skjellsord oppfunnet av dem man kan mistenke for å konspirere, for å avlede oppmerksomheten fra seg selv som skyldig i noe galt. Ordet egner seg til å gjøre skeptikere til latter så de ikke blir tatt alvorlig. Da dette knepet ikke virket godt nok og lenge nok, gikk man videre til å skape ville ideer blant visse grupper om at jorden likevel er flat som ei pannekake. Dette har grepet om seg ettersom veldig mange er dumme nok til å gå på den, etter all fordummende påvirkning i utdanning, underholdning og media. Målet er ikke å opplyse verden om noe viktig, men å få seriøse  skeptikere til å se ekstra dumme ut idet de beskyldes for å mene at jorden er flat. Troen på en flat jord er derfor falsk og et ondsinnet forsøk på å få folk mindre skeptiske til hva myndighetene vil ha oss til å tro. Det er denne åpenbare falskheten som vekker interesse, for når man graver dypere i haugen av løgner, så finner man sanneten - den som ingen må vitre om fordi den skader planen til dem som sammensverger seg mot menneskeheten som sies å være for mange og som derfor må reduseres med 90 prosent. Med slike planer er det best å jobbe uforstyrret. Alle nysgjerrige må holdes unna og latterliggjøres så ingen tror på dem.

 

31.12.20 - Året da et lite virus veltet hele verden
Når man har penger nok og kan kjøpe hva man vil, er det ikke vanskelig å få en hel verden til å tro på et fantasivirus og skremme livlorten ut av befolkningen. Når man attpåtil har tilsneket seg retten til å kunne skape så mange penger man trenger, er det ingen grense for hva man kan få til. Verdens sentralbanker er slike institusjoner og drives tilfeldigvis av en bestemt slags mennesker, en bestemt rase med en bestemt ideologi. Hvem og hva disse er, kan hver enkelt lett grave frem. Men denne gjengen står samlet og har funnet ut at verden ville blitt et bedre sted dersom de fikk sin vilje gjennom. I alle fall for dem selv. Årets påståtte pandemi er slett ingen pandemi fordi dødeligheten i realiteten er for lav og må blåses kunstig opp med falsk statistikk og godt betalte falske dødsattester. Et politisk bedrageri er det heller, men effektivt nok som har tatt nakkegrepet på minst to tredjedeler av verdens befolkning. Den siste tredjedelen er skeptisk og motstandskraftig, vel vitende om hvem som står bak og hvordan de opererer. Lærde menn i vite frakker er kjøpt for svært høye beløp og taler slik de får beskjed om. Så renner beskjeden videre nedover rekkene til lavere men likevel godt betalte medspillere av alle slag. Politikerne i alle land er selvsagt med på leken og tror de sikrer seg en fornem plass i det nye  systemet, men glemmer at psykopatene på toppen ofte kvitter seg med sine hjelpere når de har gjort jobben sin.

 

16.12.18 - Tips til deg som vil være forberedt
Bedre føre var enn efter snar, et ordtak mer relevant enn noen sinne. En alvorlig katastrofe er varslet og kan kjennes nærme seg av alle som har øyne og ører åpne. Krise på krise kommer nå tett som hagl på alt for mange områder. Myndighetenes dystre advarsler er utvetydige og må tas på ramme alvor .

Anskaff flere 20-liters kanner og fyll med vann om du ikke allerede har. Kjøp inn holdbare tørre matvarer og hermetikk. Ris, pasta og havregryn, samt salt og sukker, minst ti kilo av hvert. Også litt krydder om du vil. Lagre dette tørt, svalt og mørkt. Ikke glem toalettpapir og såpe. Alle som fyrer med strøm, må tenke alternativt og kreativt eller kjenne noen som fyrer med ved. Kjøp ekstra ulltepper og varme klær og sko. Solcellepanel er bra, men tåler ikke EMP. Radio på batteri og med ekstra batterier.

Vær klar over at massemedia demper alvoret for ikke å skremme om ikke av andre grunner. Kanskje noen vet det ikke alle skal få vite? Eller det som verre er, kanskje noen vil at dette skal skje, som altså har en agenda? New World Order? Alternative medier mener mye om dette, men forsøkes latterliggjort som useriøst ved å kalle det "konspirasjonsteorier". Flere og flere forstår at noe er galt, veldig galt. Og at snart er det for sent å gjøre noe med det. Da kan de som ikke har mat bli farlige og du kan kanskje ikke stole på naboen.

Uansett er det slik at den kloke ser ulykken komme og vil skjule seg. Du er blant de heldige som har fått vite dette nå før det skjer, men ansvaret videre er ditt eget.

 

02.10.18 - Økonomisk krise i land etter land
Det er lenge siden krisen begynte i Hellas og har bare blitt verre og verre. Påført dem av 3 storbanker kalt "troikaen" (IMF, ECB og WB) ved store lån til bedre infrastruktur som dog skulle utføres av utenlandske entreprenører. Lave renter som ved et pennestrøk ble mye høyere og andre knep gjorde at grekerne satt fast. Noen ville ha dem i kne og greide det. De få rike ble enda rikere og de mange fattige enda fattigere. Selvmordsraten skjøt i været og øker men ingen bryr seg. Italia og Portugal står visst for tur, Tyrkia var lett å ta, og de som trekker i trådene har nå gitt seg på India og flere land i Syd-Amerika. India fjernet over natten visse pengesedlers gyldighet og tvang folk over på plastkort. Fortvilelse og selvmord også der i tusentall. Venezuela, Brasil, Argentina m.fl. har etter samme mønster blitt kastet inn i en vanvittig inflasjon og folks sparepenger er verdiløse. Nå skal selve USA senkes og kaoset der er en faktor i spillet. Noen vill ha full kontroll over hele verdens befolkning og pengene er ett av midlene i prosessen. Dollaren må fjernes og deretter Euroen. Så hvor lenge er det til turen kommer til Skandinavia?

 

08.07.18 - USA og Europa under beleiring!
For tiden er folk flest opptatt av sol og sommer, fotball, grillparty og hva kjendisene gjør. Veldig få er klar over at noe stort holder på å skje som kan snu livet deres opp ned. En grå eminense, en hemmelig elite har kontroll over de fleste lands regjeringer og låner ut penger til dem så de står i gjeld til over pipa. Dermed full kontroll over makthaverne som også forsterkes med blackmail via honeytraps. "MeToo" er et bevis på at dette svineriet finnes i stort omfang. Den grå eminensen er nå eksponert og har fått det travelt med å fullføre sine planer før gulvet kollapser under dem. Land etter land kjøres nå i grøfta økonomisk ved at de sjenerøse lånene kreves tilbake med skyhøye renter. Venezuela er ødelagt, India står for tur og deretter Italia. Selv USA har blitt hardt rammet av svineriet og holder på å kollapse. Skjønner du ikke noe av dette, kan du heller hengi deg til det som 999 promille av verdens befolkning gjør og nyte sol og sommer, selv om det nå herjer en ekstrem hetebølge som tyder på at noe er galt med klimaet.
 

31.05.18 - Sverige forbereder seg på 3. verdenskrig
For et par dager siden mottok alle husstander i Sverige en 20-siders folder med tittelen "OM KRISEN ELLER KRIGET KOMMER". For mange vil denne trykksaken virke skremmende, som om myndighetene vet noe om det som skjer i verden som ikke vi andre vet. Selvsagt vet alle at det er stor spenning mange steder og at olje står i sentrum av begivenhetene. Men at dette skal kunne utløse en farlig krig er for de fleste ikke lett å fatte. Verden har jo liksom lært å balansere seg og kommet seg helskinnet gjennom mange kriser det siste. Likevel er det noe som uroer verdens ledere. Kloden er som ei kruttønne og kan eksplodere når som helst, fordi store penger står på spill og de som taper mest går gladelig til krig for å vinne tilbake det tapte. Konflikten mellom Øst og Vest er ikke løst, fjerne Østen er på randen av finansiell kollaps, liksom Europa og USA. Syd-Amerika har allerede kollapset, på linje med PIGS-landene i Europa. Alle er sterkt forgjeldet og sliter uten å se noen løsning. Jeg vet ikke hvordan norske myndigheter tenker, men svenskene har nå advart alle sine borgere om en krise som kan medføre skyhøy oljepris og stopp av transport (på grunn av streik over for høy oljepris) av matvarer og medisiner. Hva dette kan medføre kan enhver tenke seg. Men lagring av mat og vann, samt medisiner er kun en kortvarlig løsning. Om krisen blir noe av, for ikke å snakke om hvis den blir langvarig, blir det ikke lett. Strømmen kan gå og vann i spirngen bli borte, også i toalettet. Man kan saktens dyrke poteter, men man trenger noe å spise i de 3-4 månedene potetene trenger å vokse ferdig. Mens gresset gror, kan kua dø, har jeg hørt noen si. Blant rådene er dessuten å være oppmerksom på "falske nyheter", men av erfaring kan man si at også myndighetene kan komme med falske nyheter de har fått beskjed om å lese opp. I en krig er sannheten det første offer. Det er klokt å være forberedt og samle seg et lager av mat og drikke. Hvis ikke, tar man store sjanser og gambler med livet. Det kan bli mange sultne folk som raver omkring etter mat og kan bli ens farlige fiender. Dette er slike som ikke tar denne informasjon fra svenske myndigheter alvorlig. Jeg ønskeer at alle mine venner ser skriften på veggen og klarer seg gjennom hva som måtte komme.  

 

13.05.18 - Finanskaos og strømavbrudd - Hurra!
Det er ikke konger, prestidenter og statsministre som styrer verden for tiden. Makten er for lengst grepet av en hemmelig gruppe grådige, hensynsløse og blodtørstige individer som startet sitt skitne spill for flere hundre år siden. 99 prosent av verdens befolkning aner ikke mye om dette, men den ene prosenten har faktisk avslørt hvem dette er. Det er noe styrtrike familier som har kommet så langt at de har fått resten av verden til å akseptere at denne eliten kan skape penger av ingenting, som de så låner ut og krever tilbake med renter! Først var det preging av mynt, deretter trykking av sedler og nå elektroniske penger som skapes ved et tastetrykk og uten reell dekning. Men så lenge verden tror på deres bedrag, går det glatt å fortsette. Problemet er bare at den ene prosenten faktisk er mange nok tenkende individer til å gjøre eliten nervøs. Derfor er det nå uro på finansmarkedet og analytikerne spår at det går mot et kollaps. For man kan da ikke skape falske penger i det uendelige uten at noe skjer. Finans er mer enn penger. Det er også verdipapirer, av hvilke vi har to hovedtyper, statsobligasjoner (bonds) og eierandeler i bedrifter (aksjer). Børsene holder rede på disse papirers omskiftende eierforhold, altså aksjehandelen. Av og til er det uro på børsene fordi handelen går for sakte eller for fort. Noen ganger har dette ført til børskrakk og nå spås tidenes største. Det er for mange baller i luften og bedriftene går ikke så godt som de påstår fordi kundene svikter. En farlig spiral er i gang og vil ende med et sammenbrudd som i oppstilte dominobrikker i en stor sirkel. Alle finansielle makter i verden holder hverandre i hendene i et korrupt samarbeid for å holde på kontrollen som de likevel ser ut til å ha mistet. Hva som skjer når den første dominobrikken bikker over, kan alle forstå. For da stenger bankene, strømmen går, telefonene dør og butikkene går tomme for matvarer. Transporten stanser og vannpumpene kopler ut og det kommer ikke engang vann i toalettene! Hvorfor så mange ikke skjønner dette, er fordi noen vil at det skal skje og at ingen skal hindre det. En del av den store planen om global makt over folk som er så redde og forvirret at de går med på hva som helst for et glass vann eller en brødbit. Kanskje ikke så mye som en av hundre skjønner dette. Kanskje bare en av tusen. Men for disse få betyr dette løslatelse fra et usynlig fengsel. 

 

03.05.18 - Kommer endelig freden nå?
Det burde interessere mange å forstå hva som skjer i Nord- og Sør-Korea akkurat nå. Plutselig, liksom over natten omfavner begge ledere hverandre!? De som i årevis har skutt på hverandre, mens de ledende krefter i verden har pekt på den store stygge nordboeren som problemet. Alle vanlige folk vil ha fred i verden, mens lederne vil ha fred på sin måte, ved å utrydde motparten, altså krig som attpåtil er meget lønnsomt for dem som lager våpen. Like merkelig er det at nå som Donald Trump har makten og foreslår å møte Nord-Koreas leder, så går han med på det og går attpåtil mye lenger. Han vil at Koreas delte folk skal forenes igjen! Hva i all verden er det som skjer som vi ikke blir fortalt? Er det hele et spill for galleriet? Skal vi ledes til å tro at nå har globalistene klart å skape fred gjennom Trump? Er det derfor at flere og flere nå vil ta fredsprisen fra Obama og gi den til Trump? Jeg har en merkelig magefølelse av at dette har noe med den nye Silkeveien å gjøre, den som går gjennom Astana, verdens nye globale hovedstad.

 

02.04.18 - Hva vi kan ha like foran oss
Alle forstår at verden ikke lenger er normal. Likevel er det kanskje bare en av tusen som forstår hva som er galt. Det er kulminasjonen av en århundrelang konspirasjon hvis mål er å ta full kontroll på hvert eneste menneske på kloden. I hovedsak er det Kirken (den katolske) det hele startet med når Martin Luther rev løs en stor bit av moderkirken. Det gjorde paven rasende og Jesuittene så dagens lys. De skulle oppspore for å ødelegge de frafalne ved infiltrasjon og korrumpering, men også ved drap av gjenstridige protestanter. Ut av dette kom Illuminati og diverse hemmelige selskaper. Frimurerne var en stolt yrkesgruppe som ble infiltrert og gjort til en sekulær spydspiss i kampen mens protestantismens mange døtre ble infiltrert og gjort til religiøse bondefangere. Alle skulle inn i en eller annen fold, en menighet, en kirke eller organisasjon og således holdt kontroll på. Dette har pågått siden 1500-tallet, men nå kulminerer alt i et stort kaos fordi dette hus er bygd på sand. Det handler mye om penger og makt og sentralbankene er også infiltrert, like mye som alle politiske partier. Rabalderet mange har spådd er allerede i gang. Verdens økonomi er på kanten av stupet og flere storbanker er i realiteten konkurs. Verdens største nasjoner er i krigshumør og aksjebørsene er preget av nervøsitet. Oljeprisen kan fyke i været av et rykte og  dollaren stupe. I så fall er vi alle i trøbbel. Ingen transport på grunn av streik over oljeprisen. Ingen varer i butikkene og mange blir sultne etter få dager og leter etter mat. Kanskje det kommer store gjenger av sultne og brutale individer mot  ditt hjem for å se om du har lagret mat i  kjelleren i tilfelle krise? 

 

19.03.18 - Kinas og Russland truer dollaren
Vær blant den ene vitebegjærlige prosenten fremfor de resterende 99 som ikke bryr seg om hva som foregår bak verdens sceneteppe. Russland og Kina vil ikke lenger bruke US-dollar som betaling for olje og kommer derved med en finansiell krigserklæring mot USA. De fleste forstår ikke dette alvorlige spillet som kan føre til dollarens kollaps, noe som vil forstyrre hele verdens økonomiske balanse, med unntak av nettopp Russland og Kina som har sin egen valuta utenom dollarsystemet. Bruddet med dollaren skjer lørdag den 24. mars 2018, altså om en snau uke regnet fra skrivende stund. Effekten vil i så fall ramme den vestlig verden påfølgende mandag når amerikanske børser åpner. Nøyaktig hva som skjer, vet ingen. Men alle med litt peiling på økonomi og finans forstår at sånt ikke er bra. Kanskje Russland og Kina lenge har forstått at dollaren ikke har noen reell dekning og at Fort Knox er lenset for gullet og derfor vil hoppe av i tide, noe som bare fremskynder det kollaps som mange har visst vil komme uansett. Mitt råd til dere som leser dette, er å ta deres penger ut av banken så fort som svint. For et kollaps i USA vil også ramme Europa kort etter fordi alle banker er linket sammen med hverandre og kan skape en domino-effekt vi ikke vil ha. Men bankene lar deg ikke ta ut alle pengene på en gang. De eier nemlig ikke kontanter som dekker alle beløp som står på folks konto. Kun digitale penger som kan overføres til andre banker som er like usikre. Det som nå skjer er en avdekking av en global gigantisk svindel mot den jevne mann i gata. Pengene er nemlig skapt ved å opprette lån av digitale penger, tatt ut av luften, men som ytterst få bryr seg om å forstå. Oppgjørets time kan derfor være kommet og alle fattige kan nå glede seg over at det er de rikeste som får den største smellen.

 

15.03.18 - Krig er blitt siste skrik
Siste skrik - les mote - blant grådige og korrupte makthavere er tydeligvis krig i en eller annen form. Får de ikke viljen sin, truer de med sterke reaksjoner som krig. Politiske stridigheter kan ende med blodige utfall og ultimat i militære operasjoner uten å bry seg om inngåtte avtaler eller internasjonal folkerett. Konvensjonell krig holder på å heves opp til høyteknologisk nivå med krig i cyberspace. Handelskrig med tollmurer og straffereaksjoner har lenge foregått og er nå mer aktuelt enn noen sinne. Økonomisk krig finnes også på andre områder, som finansiell innflytelse over store nasjoner for å tvinge dem i kne. Billige lån med lav rente til ny infrastruktur var en felle for Grekenland som nå sitter i saksa da rentene ble hevet og lånet innbetalt raskere. For tur står nå Italia, deretter Spania og Frankrike med flere. Sentralbankenes rentepolitikk er et våpen i krigen mot befolkningen (Staten) som verdens styrtrike elite krever kontroll over. Hvordan dette skal ende, er lett å forutse. Som i alle kriger, men denne gang for godt. Et siste skrik.

 

06.03.18 - Når pengene forsvinner
Kontante penger, sedler og mynter er allerede foreldet og fases langsomt ut av banksystemet. Bankene virker samtidig nervøse og klumper seg sammen, legger ned avdelinger og flytter til utlandet. Det er altså noe de ikke forteller oss, men noen av oss har klart å få rede på hva som foregår. Banker er ikke slik de opprinnelig var tenkt, et sikkert sted å oppbevare penger og andre verdier. Bankene er blitt big business med en bestemt målsetning: Å forgjelde verdens befolkning og gjøre dem til slaver av en rikmannsklasse. Verdens totale gjeld er anslått til 70 trillioner dollar. Husk at en amerikansk trillion tilsvarer en norsk billion, altså tusen milliarder. Det finnes "bare" sju milliarder mennesker på jorden, hvilket viser tallenes størrelse som noen ganger er over vanlige folks fatteevne. Verdens rikeste familie, Rotschild, er verd 500 trillioner dollars og kontrollerer alle verdens sentralbanker. Hvordan de har klart å krafse til seg alle disse pengene, er intet mysterium. Aksjehandel, insidehandel, lureri, svindel og bedrag, svarte penger som er hvitvasket og så videre. De kjøper politikere på alle nivåer slik at de selv beholder kontrollen. Utpressing og blackmailing er også med i bildet. Hvorfor tror du ellers at alle topp-politikere plutselig blir så styrtrike?  Men nå er det altså kommet en snikende uro over bankene. De har alle vokst seg til kjempestore korthus og kan kollapse av sin egen tyngde. Minst tre storbanker har ikke balansen i orden og er i realiteten konkurs. Fedreal Reserve, Deutsche Bank og Bank of Japan. De holdes i live ved "kunstig åndedrett" som kalles Quantitive Easing, som betyr regelrett trykking av nye pengesedler og uten dekning for holde flyten i pengestrømmen gående en stund til. Alle vet at dette ikke går bra i lengden, og nå er visst tiden kommet da dette bedraget har gått opp for folk. Men bankene gir seg ikke uten kamp. Med så mange lik i skapet spiller vel noen få til ingen rolle. Med sine siste krefter spås storbankfamiliene selv å krasje hele økonomien, idet pengene hele tiden ikke har vært målet, men kun et middel til full kontroll. Lyset skinner nå så klart at de ikke kan skjule sine løgner og bedrag lenger. De er altså avslørt og kan derefor få panikk. Hvis de krasjer økonomien med vilje, vil det få stor betydning for folk. Bankene stenges uten varsel og panikken brer seg til folk som ikke får tilgang til pengene sine, ikke kan kjøpe noe eller betale for det. Alle kan vel tenke seg hva som da skjer. Hvis altså pengene forsvinner også på den måten. Først kontantene og siden også de elektroniske. Ingen får utbetalt lønn og gidder derfor ikke gå på jobb. Elektrisiteten forsvinner og vann i kraner og toaletter med den. Det blir mørkt og kaldt og ingen mat i butikkene. Lov og orden blir vanskelig å opprettholde. Den kloke ser ulykken komme og skjuler seg. For min del har jeg skaffet meg en liten hytte i skogen, for inne i byer og tettsteder vil jeg ikke være. Der blir det farlig blant alle sultne og desperate mennesker som ikke forstår hva som foregår: At  oppgjørets time for ondskapen på denne jord er kommet. 

 

28.02.18 - President med skuddiskker vest
Ikke siden John F. Kennedy, har en president vært utsatt for slikt hat at det er fare for hans liv. Men nå er hatet mot Donald Trump forståelig. Han følger ikke programmet og beskylder sine motstandere for løgn og korrupsjon. Sånt må man selvsagt ikke si, for det er politisk ukorrekt. Alle vet at politikk og finans er korrupt, og det nytter vel ikke å forandre en verden som er så ute av kurs som vår. Da er det vel mye bedre å seile videre på bølgen av likeglad uvitenhet om hva som egentlig foregår i de hemmelige selskaper av høye herrer. Da blir man i alle fall ikke utsatt for har og trusler om drap. Men denne Donald Trumt er en seigmann og han har et godt hode. Ellers hadde han vel ikke kommet så langt i sin business?  Men nå er det politikk som gjelder og som han sier "America First". Det var et sjokk for Hillary Clinton å tape valget, for hun trodde jo hun var selvskreven. Hadde hun vunnet, ville Amerika  nå vært i krig med både Russland og Iran og Nord-Korea og kanskje et par gjenstridige stater til. De som ikke vil legge seg under den amerikanske privateide sentralbanken Federal Reserve. Donald Trump vil visst heller forhandle med dem enn å straffe dem med sin våpenmakt. Du kan da skjønne at dette ikke går an for en ansvarlig president. Han må heller sette seg i respekt og skremme de siste trasssige stater til lydighet. Men nei, han går sin egen vei og må derfor ha på seg skuddsikker vest.

 

24.02.18 - Hemmelig panikk
Alle veier fører til Rom. Alle veier fører til et punkt der alt kollapser. Natur og klima reagerer på hvordan vi mennesker behandler planeten jorden. Livsformer utryddes, selv insekter blir borte. Drikkevannet brukes opp eller forurenses. Hav og elver er fulle av dritt og gift. Jorden gir ikke lenger sin nærende grøde, men tvinges  til å presse frem noe som ligner på mat. Selv luften vi puster i er full av giftige gasser og andre farlige stoffer. Til overmål fylles rommet av elektromagnetiske bølger og stråler som skader oss. Politikk og religion er ikke troverdig lenger. Bankvesenet og pengene kollapser og media tier om de viktige ting, og sprer falske nyheter på løpende bånd. Hollywood og andre underholdningsfabrikker morer oss så vi ikke skal behøve å tenke på konsekvensene av alt som nå går den gale veien. Makten bak makten, den såkalte regjerende hemmelige styrtrike elite, aner uråd og er blitt urolige. Deres hemmelige planer om å skape verden om til et nytt sted, begynner å lekke ut. Det haster med å gjennomføre noen få ting til før alt er klart. Men denne panikk er det ikke alle som ser. For også denne må holdes hemmelig.

11.02.18 - Farlig kjedereaksjon
Verden er blitt et farlig sted og de skyldige gjør alt de kan for å skjule sin kriminelle korrupsjon. Men noen av oss kan se gjennom tilsløringen. Balansen holdes noenlunde av penger og olje som vipper mot hverandre. US dollar er sterk nå pga lav oljepris. Men dollaren er på randen av kollaps og oljeprisen vil skyte i været, stoppe all transport - spesielt matvarer til butikkene. Påfølgende matmangel og sult, opprør mot myndighetene og tyveri av mat hos dem som har sett dette komme og skaffet seg et lager av proviant. Denne situasjon er planlagt av visse sterke krefter som vil skape kaos og ut av dette gripe makten og gjøre oss andre til deres slaver.   

 

09.02.18 - Penger er makt
Hvem som styrer verden er ikke dem du tror. Det er ikke konger og presidenter og statsministre. Kanskje de gjorde i gamle dager, men ikke nå. Enklest forklart er det pengene som styrer, eller rettere sagt dem som eier pengene. Alle statsoverhoder pådrar seg gjeld ved å låne penger, spesielt til å betale for kostbare kriger. Hvor fikk Adolf Hitler penger fra? Finn svaret på dette og du er kommet langt på vei til å forstå at den krigshistorien vi er blitt fortalt ikke kan stemme. Alle som har gjeld, er slave av sin herre som har lånt dem penger. Selv USA har gjeld, oppgitt til 20 trillioner dollars. For å forstå dette tallet, kan nevnes at vi er sju milliarder mennesker på jorden og en trillion er tusen milliarder. USA kan aldri klare å betale sin gjeld ved skatteinngang og er derfor slave av sin pengesterke herre, som er hvem?

 

08.02.18 - Den som ler sist, ler best
Uttrykket "konspirasjonsteoretiker" er et påfunn av dem som nettopp mistenkes for konspirasjon, dvs. sammensvergelse i en eller annen forbindelse for å holde på makten. Forsøket på å latterliggjøre mistenksomme skeptikere så folk ikke bryr seg om dem, er i seg selv mistenkelig. Et krampaktig siste forsøk på  å jage bort all motstand, fokusere på noe annet enn selve problemet; mistanken som er rettet mot dem. Dette målet er slått feil. Skjellsordet preller av som vann på gåsa, de latterliggjorte skeptikerne som bare blir mer skeptiske over et slikt dårlig svar på alvorlige anklager. Derimot går morsomheten rett hjem hos dem som er så dumme at de ikke hadde forstått noe likevel. Skepsis er et tegn på god forstand, liksom et klokt spørsmål er bedre enn et rappkjefta og smart svar.

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 11:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

20.01 | 17:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

19.01 | 17:46

Hei nå skal jeg henge meg på vannfaste vil prøve i 30 dager fra nå. Klarte 19 dager i fjor men brøt fasten feil så hadde mage vondt i to uker etterpå.

10.01 | 17:27

Hei, og tusen takk for svar