FLEIP ELLER FAKTA

VISSE TING KAN SE VIRKELIG OG IMPONERENDE UT MEN ER LIKEVEL IKKE SÅ VANSKELIG Å AVSLØRE SOM FALSKT

HELT UTROLIG SIER DU - MEN AV DEN GRUNN BEHØVER DET VEL IKKE VÆRE SANT?

HER KAN DU LESE OM TING SOM KAN VÆRE HELT SANT ELLER BLANK LØGN. TRO HVA DU VIL ELLER SJEKK OPP FOR Å FINNE UT HVA SOM ER RIKTIG. SOM DU SER ER OVERSKRIFTENE LITT OMSTOKKET FOR Å GI HJERNEN LITT TRIM NÅR DU FORSØKER Å TYDE MENINGEN

 

 

90 - RUSSERVENNLIGHETSMOTSTAND

Tsaren i Russland var elsket av folket men hatet av utlendinger, spesielt kriminelle plyndrere og mordere fra Khazaria. De som russerne tusen år tidligere truet med å utrydde hvis de ikke skikket seg. De konverterte til jødedommen og dro til Europas nye markeder som falske jøder. Hatet mot russland forble så sterkt hos denne brutale banden at de som hevn begikk det bestialtske drapet på Tsaren og hans familie i 1917 og skapte Sovjetisk kommunisme. Nå er også denne ideologi død, men mafiean lever i form av nynazister og den fryktede brutale Azovklanen. Med hjelp fra USA tok denne kriminelle mafiaen makten i Ukraina ved et illegalt statskupp, jaget ut den russervennlige presidenten med trussel om vold og innsatte en marionett som hatet Russland. Dette korrupte regime har litt etter litt sluppet inn all verdens korrupte foretak og gitt dem et fristed. Blant annet USA's ulovlige utvikling og produksjon av bakteriologiske og kjemiske våpen som ellers i verden er forbudt. Putin forstår hvem disse er tiltankt i den evige striden mellom øst og vest. Samtidig er russere bosatt i Ukraina utsatt for grove overgrep av regimet som vil ha dem vekk. Enhver statsleder ville ha reagert som Putin i hans situasjon. Angrep er det beste forsvar, hvilket faktisk er tillatt i krig. Han vil kort sagt drenere sumpen som også en annen statsleder har sagt. Til bestyrtelse for verdens øvrige regimer som heller vil ha alt slik det er. Putin har ikke bombet landets infrastruktur, kun militære mål og de mange illegale laboratorier USA ha finansiert. Nå skal det meste være gjort og han trekker seg ut som får idiotene til å tro at han er slått. Da kjenner de ikke Russernes krigskunst og arsenal. Beroende av hvilken propaganda man lytter til, velger man å tro at dette enten er fleip eller fakta.

   

89 - FOLKELEGALISERINGSMORD

Den som dreper ett menneske er en morder. Den som dreper tusen, er en helt. Slik er det blitt i en verden hvor alt er snudd på hodet. Når pågående folkemord så åpenlyst får fortsette, må det skyldes to ting. Den mentale tilstand hos vanlige folk må ha blitt tuklet med så de ikke forstår at de blir eksperimentert med, Så må den eksperimentelle vaksinen inneholde stoffer som forsterker den allerede forstyrrede rasjonelle normale kritiske tenkeevne. Og nå har man lokalisert hva dette stoff er. Nanopartikler av grafitt-oksid som er giftig selv om man klarer å leve en stund. Målet med dette stoff er å skape en mottaker for visse radiofrekvenser utenfra som får ting til å skje i kroppen, spesielt i hjernen. Individet kan da manipuleres til å tenke hva som helst, si hva som helst og gjøre hva som helst. Noen vil at de som klarer denne hestekuren skal bli lydige cyborgs som kan arbeide og betjene den eksklusive eliten på toppen sitt luksuriøse liv. Denne planen vet man nå var laget for 2050 men ble fremskyndet 30 år fordi det begynte å bli sprekker i muren som kunne ødelegge alt. Vi vet hvem de er og hvor de holder seg. Ingen kan lenger gjemme seg og derfor haster det med å ta full kontroll. Rundt 12 prosent av verdens befolkning er nå vaksinert, og det er ikke nok. Derfor må tvang tas i bruk. For i denne omgang skal en tredjedel av befolkningen bort. Fleip eller fakta? Bedøm selv, men hør først begge sider av saken og ikke som Staten som bestemmer hva som er ekte og falske nyheter.

 

88 - HEMMELIGHETSMAKTKREMMERI

Makten i verden sitter på få hender i all hemmelighet. For denne elite består av en håndfull styrtrike familier som regjerer konger og presidenter med sine egenproduserte falske penger. Dagens maktsystem begynte på 1700-tallet da den første av disse familier begynte å låne ut penger til visse konger som trengte kapital til sin krigføring med garanti i deres fremtidige skattebetaleres yteevne. Så rullet snøballen videre slik at alle verdens stater nå sliter med statsgjeld til eliten som egentlig bare er en illusjon de har fått alle til å tro på. Ved listige knep og lureri har deres lommer blitt fylt av gull, metoder som i dag ville kastet folk i fengsel. Man kan spørre hvorfor visse kriminelle saker kan foreldes slik at denne elitens svindel kanskje en vakker dag kan tas opp til rettslig behandling. Men inntil videre er det deres falske penger som bestemmer og de kan kjøpe hvem de vil til å støtte sin sak som går ut på å bringe hele verden inn under deres fulle kontroll. Dette mål er nå nesten nådd. De trenger bare en siste toppstein på byggverket; en dings som holder rede på hva folk sier til hvem og når og hvor de befinner seg og interesserer seg for. Så kom smarttelefonen og facebook og veldig få ser hvor nyttig dette er til elitens fordel. Men eliten har også flere lakeier under seg til å gjøre jobben; sionister, jesuitter, frimurere og drøssevis av religiøse og politiske ledere. Under disse igjen finner vi det globale militære industrikompleks, den globale legemiddelindustrien, den globale matvareindustrien, underholdningsindustrien, utdannelsessystemet og massemedia. Hele denne bunten av korrupt industri og byråkrati henger tett sammen i en kvalmende kjærlighet. Målet er det samme, å finne seg en plass på oversiden i The New World Order der en sterkt redusert alminnelig befolkning gjør arbeidet for å betjene alle over seg i en orwelliansk dystopisk virkelighet. Dette er ingen hemmelighet lenger. Eliten selv innrømmer at slik er det og grunnen til åpenheten er at alt er kommet så langt at det ikke kan stoppes. Bare en solstorm fra Vårherre kan sette punktum for galskapet ettersom alt er digitalisert og kontrolleres via datamaskiner og trådløs teknologi. Solstormen svir av elektronikkens viktige tynne tråder og skaper den panikk som viser at den Gud vil ødelegge, driver han først til vanvidd. Den som lever får se om dette er fleip eller fakta.

 

87 - INTELIGENSROBOTKVOTIENT

Roboten Sophia er verdenskjent, men allerede gammeldags. Man kan tro det er juks, for hun kan samtale med folk og svare på alt og synge duett med andre. Det finnes tusenvis av slike roboter nå og mer avanserte er de også blitt. Det finnes menn som har giftet seg med roboter som også fungerer som sexdukker. Sophia og hennes like er bare en del av utviklingen av kunstig intelligens, for det forsøkes nå å kople datamaskiner til hjernen med godt resultat. Hybrider sies allerede er under utvikling, halvt robot og halvt menneske. For å godta denne kunstige virkelighet, må man være ekstremt dum og tafatt. Men det er jo nettopp det vi alle er blitt. Utdannelse, samfunnsliv, underholdning, nyhetsmedia, kirker og organisasjoner er alt tatt kontroll på av sterke krefter som vil bringe fred i verden med tvang og underkastelse. Verktøyet er åpenbart og inkluderer mobiltelefoner som nesten ingen vil være foruten. Heldigvis finnes noen som skjønner hva som foregår og setter foten ned, sprer budskapet og forbereder seg til at hele dette korrupte systemet kollapser. Den våkne ser at alt som skjer nå for tiden, inkludert AI, peker i kun en eneste retning; totalt sammenbrudd. Politikere, kirker, banker, industri og handel med mere er i stor krise. Som dominobrikker henger alt sammen og vil velte sammen. Den kloke stoler ikke på AI, men ser selv ulykken og skjuler seg.

 

86 - EKSFENGSELPRESIDENTFUGLER
Når telefoner kan avlyttes og e-mail kopieres, kan mang en grell hemmelighet se dagens lys. En viss president har oppdaget mye smuss hos sine forgjengere og har bestemt seg for å rydde opp. Dette tåles selvsagt ikke og begge siders propaganda slår ut i full blomst. Sterke beskyldninger om sex-trafikk og menneskehandel, narkotika og blackmailing av kolleger har blitt daglig kost. Mistanken er så sterk at det kan bli tale om riksrett og dødsstraff. En smule panikk er da naturlig og mange har sagt og gjort dumme ting som graver hullet ennå dypere. Hvorvidt det blir slike alvorlige rettsaker er usikkert, for dem som anklages har selvsagt mange mektige venner. Derfor kan det godt bli slik at intet skjer. Det kan også være at disse mistanker er grunnløse. Men hva om det er sant?

85 - PENGESVINDELKJÆRLIGHET
Kanskje bare en av tusen forstår hva penger er. Siden oldtiden har gull og selv vært et stabilt byttemiddel, men disse moderne pengene, enten de er av papir eller siffer i en datamaskin er noe helt annet. Dette er kunstig produserte midler vi blir lurt til å tro på. For hvis banken sier at en bestemt seddel ikke lenger er gyldig, mister denne straks sin verdi fordi ingen tror på den lenger. Moderne penger skapes av tom luft og har ingen dekning i reell verdi. Pengesystemet er gjeldsbasert og pengene skapes ved opprettelsen av lån som tvinger låntakeren til å arbeide (slave) for de pengene han har fått. For sitt arbeid får han en lønn av et firma som også må låne penger av banken og slik er dette satt i system. Utenfor Statens kontroll, for selv konger måtte låne penger hvis de trengte det til sin krigføring. USA har nå en statsgjeld på 20 trillioner dollars som de ikke kan betale tilbake og derfor i realiteten er konkurs. Men også banker må låne av hverandre og er like ille ute, men holdes i live ved at det stadig trykkes mer sedler og utstedes flere lån elektronisk. Matematisk og fysisk kan dette ikke pågå hvor lenge som helst, og nå har den blanke fasaden begynt å bli matt, for ikke å si sprukken. Pengene har nå vist sin sanne svikefulle side og er slett ikke verd vår kjærlighet.

 

84 - BANKLURERIHACKING
FBI med flere har nå lekket ut en advarsel om at en stor alvorlig global begivenhet er på gang. Det handler om at verdens befolkning må forberede seg på at noen kommer til å hacke seg inn på de store bankene slik at disse må stenge og konsolidere seg. Ettersom alle verdens banker henger sammen i et gigantisk nettverk, kan også mindre banker i alle verdens avkroker bli dratt med. Bankene kan bli stengt og bankomatene slutte å fungere. Det vil i så fall også kunne ramme nettbanksystemet. Altså full finansielt kaos. Hvis dette er sant, hvilket jeg for min del gjerne kan tro, betyr dette mer enn at vi ikke får tilgang på våre penger i banken. For hvis trailersjåfører ikke får lønn, blir ingen lastebiler kjørt og ingen varer kommer logistisk til butikkene. Mange andre sider av vårt ytterst sårbare samfunn kan også bli rammet. Noen passer elektrisiteten og noen passer vannet i kranene. De holder seg hjemme hvis de ikke får lønn, for denne bankkrisen spås å vare en stund. Hvem som står bak den fryktede hackingen er en global forbryterbande og den er ingen andre enn en elite innen bankveldet selv. Et mer korrupt system skal man lete lenge etter, men heldigvis har dette nå lekket ut slik at alle som aner at dette kan være sant, kan skynde seg å ta ut sine penger eller overføre dem til noen for å kjøpe noe man har bruk for i den situasjon som nå absolutt kan oppstå.

 

83 - OVERADRENALINFØRING
En liten pike på seks år ble hentet av to fosterforeldre. Hennes egne var døde, men bestyrinnen hadde fortalt at disse var snille. Piken skulle begynne på skolen om et par uker, men allerede kommende natt skulle hun få oppleve sitt livs skrekk. Hun hadde vært redd helt fra de kom og hentet henne. Men ved midnatt var hun blitt ført skjelvende og etter hver skrikende ned til en mørk kjeller der flere svartkledde skikkelser ventet. Hun fikk knapt noe inntrykk av det som skjedde fordi hun var så redd at alt bare var tåke. Det nyttet ikke å kjempe imot da de la henne naken på det lille bordet midt i rommet. Hun merket heller ikke nålen de stakk inn i halsen hennes for å tappe blod fylt av naturens reneste livskraft. Friskt barneblod fylt med adrenalin! Gamle viktige menns løsning på livets og dødens gåte. Hver dråpe blod i den lille kroppen ble tappet etter hvert som redselen og adrenalinet steg og deretter avtok ved ofringen av nok et barn i troen på at dette skulle forlenge livet til dem som drakk det, i ett år til. Dette har jeg hørt og kan ikke tro det er sant, men nesten en million barn meldes savnet hvert år og ikke alle er slike som rømmer hjemmefra.

 

82 - BLÅBÆRMANGELSYLTETØY
Årets første blåbærtur var kanskje en smule for tidlig. Bare så vidt modne, de få bæra som var. Og veldig små, av mangel på væske. Min tro på blåbær som helsekost er stor. Holder lever og andre viktige organer i orden og er godt for synet.Vårens sommervarme var en forbannelse for blåbæra, men andre ting kan ha medvirket, nemlig utryddelsen av insekter. Bier, fluer og mygg er merkbart redusert og sikkert flere andre arter med. De er altså ikke mange nok til å ta seg av alle blåbærblomstene innen det er for sent. Derfor var det langt mellom blåbæra denne gangen. Insektdøden skyldes ikke sprøytemidler, men en helt annen type stråler, nemlig elektromagnetiske som for tiden peprer oss alle med risikabel skitten energi som det for lengst er bevist er helsefarlig. Men denne teknologi er altfor viktig for verdens økonomi til at den må røres. Derfor er det ikke så mye snakk om den virkelige årsaken til at det blir mindre ikke bare blåbær, men all slags frukt og bær som bestøves av insekter.

 

81 STORMPRESIDENTVARSEL
De fleste amerikanere står for nær bomba så de ikke ser at lunta brenner et stykke unna. Kanskje en av tusen forstår hva som skjer; at tre tidligere presidenter kan havne i fengsel for kriminelle handlinger begått i all hemmelighet og med støtte fra hverandre med flere og ikke minst høyforræderi ved å forsøke å styrte sittende president Trump som de synes alle bør hate. Arbeidet med å ringe inn disse forrædere er meget omfattende og tar tid, men alle som vet hva som foregår kan tillate seg å være tålmodige, for dette kan bare gå en vei. Enten er det en falsk nyhet og ikke noe å bry seg om, eller så er det korrekt og mange bør få panikk. Det første Trump gjorde var å sperre alle bankkonti og fluktveier for de mistenkte som sammen med sine medskyldige teller flere tusen. Verden holder pusten samtidig som dollaren holder på å kollapse så man ikke vet hva som vil skape størst bølgehøyde.

 

80 MURERFRIERIKONTROLL
En eller annen makt styrer verden, men det er ikke politikerne. Demokrati finnes heller ikke. Vi er alle lurt i en felle ved å tro at ting er slik vi blir fortalt. Men problemet lar seg løse dersom vi innser at det er et problem. Den som leter, den skal finne. Ved å grave etter sannheten og komme seg gjennom laget av løgn, kan hvem som helst skimte lyset. Dagens verden begynte å bli formet for 300 år siden av noen få familiegrupper som klarte å se lenger frem enn til nesetippen. Grådighet etter makt og penger ble satt i system av hemmelige selskaper som vokste frem og infiltrerte hverandre med korrupte metoder som var så utspekulerte at alle innenfor systemet hadde kontroll på hverandre. Hver og en ble lokket og presset til å gjøre dumme og stygge ting som ingen måtte få greie på. Dette sikret de videre planer som måtte utvikles i hemmelighet. Edderkoppen i nettet gjemmer seg, men kan likevel se alle fluene som etter hvert sitter fast i nettet hans. Men så ser han at nettet revner og blir nervøs. Noen fluer river seg løs og advarer de andre som nærmer seg. Et eller annet dramatisk holder på å skje som han ikke har kontroll på. Hva i all verden er det?

 

79. NØYTRONSTORMSOLBOMBE
Hvis folk visste hvor sårbar dagens elektroniske systemer er, ville de vært mer nervøste for penger i banken. 90 prosent av bankens kapital i omløp er digitale og kun ti prosent i kontanter. Dette beror på en ny regel som med et pennestrøk endret bankenes makt. Men også deres sårbarhet. For nå har såkalte fiendtlige nasjoner utviklet en elektromagnetisk pulsbombe som kan detoneres langt oppe i luften over et kontinent og slå ut all elektronikk i landet. Og dermed også all elektrisitet, for di denne styres elektronisk. Alle som bor i høyblokker kan ikke gå på do fordi pumpene som skaffer vann ikke virker fordi de går på strøm. Men det verste er at bankenes elektronikk slås ut og nullstilles, altså forsvinner pengene tilbake til løse luften hvor de kom fra. Men også en solstorm kan gjøre samme nytten. Faren for denne type katastrofe er overhengende og burde ta nattesøvnen fra de fleste.

 

78. ASYLBARNEGÅRDMOTTAK
En meget energisk mann ved svenskegrensen sør i landet vil nå starte asylmottak i et av sine mange tomme hus. Dette er fordi han har hørt at det nå kommer mange foreldreløse barn i 20-30 års alderen i strømmen av flyktninger til landet. Mannen er veldig glad i barn og har faktisk drevet en barnegård som etter en årelang krangel med kommunen ble steng på dagen. Men han har også drevet asylmottak som samme kommune stengte på grunn av påstått vanskjøtsel. Konflikter har vært mannens kjennemerke i årevis uten at han erkjenner skyld for noe som helst. Flere bygninger har brent ned for ham med mistanke om å ha gjort det selv. Beskyldninger om tyveri og bedrageri er også med i bildet. Men mannens samvittighet er hvit som snø, slik at det absolutt ikke er noen fare med å la flyktninger bli overlatt i hans varetekt.

 

77. HJERNETELEFONMOBILVASKING
Nylig ble det avslørt at det i mange år har vært drevet forskning på hvordan datamaskiner via bestemte signaler og stråler kan påvirke den menneskelige hjerne og måten å tenke på. Særlig har det vært fokusert på å berolige opprørte individer, men også hvordan man kan hisse opp folk til å bli ekstremister. Hjernen er en kompleks følsom innretning som reagerer på kjemi og bestrålning. Dette har mange visst lenge, men nå er det blitt kjent at mobiltelefoner er forsøkt brukt til å overføre visse stråler og bølger inn i hjernen til den som holder telefonen inntil øret. Dette kan ses i sammenheng med at veldig mange drapsmenn sier de har hørt stemmer som befaler dem å drepe! Dermed kan man stå foran et nytt skremmende fenomen; mobiltelefonen kan gjøre at man forandrer personlighet eller det som verre er, man kan uten selv å ville det, bli omskapt til et monster!

 

76. BANKRANERSTRAFFEFRITAK
Moderne bankvesen er ikke som før. Penger skapes ved utstedelse av lån og derved ut av tynne luften slik at hele verdens økonomi nå består av gjeld. Folk blir fattigere og gjeldstynget, mens bankierne blir rikere. Dette er et bedrag som myndighetene på Island oppdaget. Derfor arresterte de banksjefene og satte dem i fengsel. Men ettersom myndighetene i både USA og Europa er med på leken, lager de sine egne lover som gir de skyldige falskmynterne straffefritak, stikk i strid med folkeviljen. Hvor lenge disse kriminelle forbryterne kan holde på, er avhengig av folkets tålmodighet som nå holder på å ta slutt. Om ikke så lenge kan det være fryktelig farlig å vise hvor rik man er, særlig hvis man er bankier.

 

75. ISTIDSVARMEPROBLEM
Dette året har snudd tingene litt på hodet. Tidenes mildeste vinter og sommeren tidenes kaldeste. Har værgudene gått amok? Men det er bare Skandinavia som har hatt det på denne måten. Andre steder har de disse vanlige klimaproblemer med tørke kontra flom osv. Det skandinaviske fenomen kan skyldes tre ting. Enten er det for mye Co2, eller så er det Haarp (hvis du ikke vet hva dette er, google!) eller så er det Vårherre som har en finger med i spillet for å varsle at det kommer mer av samme slag. For alle som kjenner sin bibelhistorie fra Folkeskolen, vet at det skal komme en dommedag som skal ryste jorden og gjøre folk redde. Men siden Vitenskapen har bevist at Gud ikke eksisterer, så er det siste ikke noe å bry seg om. Da kan vi trøste oss med at det kanskje bare er naturlige variasjoner som går over av seg selv.

 

74. FREMTIDSTROMISTANKER
Det snart tre hundre år gamle programmet for global makt er snart gjennomført. Pengevesenet er under kontroll og folket er gitt brød og sirkus som opptar dem fordi de ikke trenger tenke på noe annet. Overvåkingen er allerede meget effektiv og snart total. Produksjonen av våpen går meget bra og det finnes mange fiender å teste dem på. Befolkningen skal bringes ned til et fornuftig nivå. Produksjonen av mat og medisiner er under kontroll og det er også utdannelsen. Retten til privat eiendom skal avskaffes og alle skal bli leietakere av statens eiendommer. Det gammeldagse familiesystemet skal avskaffes og alle friske folk skal arbeide for å få rett til å leve og bo. Alle skal ha mobiltelefon for kommunikasjon, identitet og satelittkontakt. Kjøretøy med GPS kan leies av staten. Politiet er militært styrket og beredt til å møte grupper og individer som ikke følger reglene. Rettsvesenet skal avskaffes da problemene håndteres av politiet. Religion skal forbys og erstattes med tro på verdenslederen. Når dette program er fullført blir det fred og sikkerhet i verden som vi alle ser frem til.

 

73. SYNDESPESIALISTBUKK
Når en mektig stat skal kunne leve av å lage våpen og føre krig, trengs det konstant en fiende. Når denne beseires eller gir opp, trenges en ny fiende. Derfor må det skapes store katastrofer og tragedier med fabrikerte bevis som peker mot ens utvalgte fiende. Så må denne fiende infiltreres og det må trenes opp folk som kan utgi seg for å være fienden som så begår grusomme handlinger slik at alle avskyr og hater fienden ennå mer og godtar full krig mot dennes påståtte ondskap. Syndebukker er ofte uskyldige, men må påta seg straff motparten skulle hatt. Ved smart manipulering og intrigemakeri kan man bedra en hel verden til å tro at det man gjør er riktig, mens det gale man gjør er det fienden som må tas for. Slik kan en mektig stat rydde opp i ondskapen og gjøre verden til et bedre sted.

 

72. OPERAFALSKFLAGGSJON
Verdens ledende demokratiske nasjon truer nå verdens ledende diktaturstat med strenge sanksjoner for å hisse til krig. Verdens største våpenindustri trenger å få fart i produksjonen . Nok en gang har statslederen klart å lure oss til å tro på sine påstander om et angrep på seg som de har arrangert selv for å ha et påskudd for sanksjonene. Falsk flagg operasjoner er ikke noe nytt og bør derfor alltid tas i betraktning når verdens grådige herskere kaster beskyldninger på hverandre.

 

71. DEMODIKTATURKRATI
Når du stemmer ved et valg, tror mange at dette er bevis på demokratiet. Men i virkeligheten stemmes det bare om hvilke nikkedukker diktatorene bak sceneteppet skal benytte. Derfor er nesten all politikk i såkalte demokratiske land ganske lik. Små forskjeller må det være, men i alle større saker som skole. utdanning, helse, eldreomsorg, skatt og pensjon, er de rørende like når det gjelder å love mye og holde lite. Men det blir verre, for nå er politiet militarisert og slår ned på folket de skal beskytte, dersom de protesterer på hva diktatorene bestemmer.

 

70. FLYAVLEDNINGSKRASJMANØVER
Det Mystiske flyet fra Indonesia har nå fått hele verdens oppmerksomhet. Flere teorier er lansert om hva som kan ha skjedd. Men nok en mulighet er at flyet er ofret for å få verdens oppmerksomhet bort fra noe annet stort som pågår. Hvis så er tilfelle, har man altså å gjøre med en verden som er så gjennom korrupt at det hele kan bli fryktelig farlig. Det har blitt utført mange såkalte "falsk flagg operasjoner" der verden skal lures til å tro på det som serveres i nyhetene, der alt er kontrollert av sterke krefter som skjuler seg bak teppet i verdensteateret.

 

69. HELSEPROBLEMVESEN
Svært få vet hvordan den vestlige verdens helsevesen fungerer. Sannheten er at hele apparatet styres av den farmasøytiske industri som har så mange penger at de kan få hvem som helst til å gå med på sine ideer. Dette medfører at folk blir lurt til å kjøpe deres produkter, inkludert vanlig helsekost, i stedet for å forklares hva de kan gjøre for å bli friske. Syke og halvsyke folk er nemlig en gullgruve. Diabetespasienter kan bli kvitt sin sykdom helt eller delvis ved å følge naturlegen Maria Trebens råd om mer bitterstoffer i maten. Svenskedråper er verdenskjent, men lite brukt. Det enkleste rådet hennes er å spise løvetann som er svært bitter og skal ha kurert mange diabetespasienter. Men legemiddelindustrien vil da mye heller selge sin insulin, som er en multimilliard-industri. Fibromyalgi, gikt og mange andre plager kan kureres ved å faste. Da renses kroppen for slaggstoffer etter forbrenningen i fordøyelsen, som er den egentlige årsaken til de fleste vanlige helseplager og som hvis dette ikke behandles, kan føre til enda mer alvorlige plager. Men slike gammeldagse helseråd kan selvsagt ikke anbefales av den moderne legemiddelindustrien. Tenk hvis den måtte redusere virksomheten! Tenk hvor mange arbeidsplasser som ville forsvinne!

 

68. KLIMAPROTESTFORANDRING
Forskerne har slått fast at klimaet har endret seg før. Men forskjellen er at nå skjer denne forandringen i løpet av få år mens det før tok tusenvis av år. Når klimaet blir mildere, er det middeltemperaturen som øker og ikke at det blir litt kaldere her og litt varmere der. Særinteresser innen industri og big business ler av påstandene om at jorden blir varmere, Mine egne observasjoner stemmer med 90 prosent av forskernes konklusjoner. Tidligere vintre har vi hatt vind fra Moskva og da har det vært ned i 20-30 grader, men denne vinteren fikk vi 5 med samme vind. Sør-vest vind fra havet ga kulde og snø før, nå får vi regn. La oss si det normalt er 50 minus på Nordpolen, men at det steg til 45, ville det ikke merkes noe særlig. Likevel var det et tydelig tegn på at kloden ble litt varmere.

 

67. SPRINGBRANNVANN
Såkalt "fracking" etter olje og gass på landsbygda i USA har skapt store problemer for de som bor nær borehullet og kanskje eier grunnen. Staten har fått det til at de eier overflaten, mens det som er nede i jorden kan andre ta. Exxon Mobile er et av selskapene som grådig forsyner seg av disse ressurser og har bedyret at dette er helt ufarlig. Siden starten har man nå boret over 1,2 millioner hull. Problemet er at giftige kjemikalier brukes i prosessen med å presse olje og gass opp, og som siver ut i grunnvannet og farlig å drikke. Dessuten lekker også gass ut og opp i vannkranen i huset. Man kan tenne på vannet så det flammer opp i kranen. Nå er Exxon og andre ute etter nye markeder. En  sjarmoffensiv kjøres på TV flere steder i verden, bl.a. England hvor det loves inntekter for grunneierne, jobb til mange arbeidsløse og at dette er fullstendig ufarlig.

 

66. SLOTTSPROGRAMDIETT
Prinsesse Caroline av Monaco var ute og spaserte i Monte Carlo da Allis og jeg var der med en busslast turister. Idet hun passerte Allis, vekslet de to blikk, noe Allis selvsagt ikke glemmer. Vi gikk videre oppover og så vaktskiftet foran slottet og inntok deretter en lunsj på en av stedets mange uterestauranter. Allis leser derfor alt i aviser og blad om prinsessen som ga henne et vennlig blikk. Noe av det hun leste, var Carolines egen slankediett, som holdt hennes figur så fin til tross for at hun også er bestemor. Men bare til to, mens Allis og jeg har åtte. Slankedietten går ut på å ikke spise på mandager. Ellers i uken kan hun spise og drikke som hun vil. Dette er nok til å holde fasongen. Men skal man ned i vekt, er det noe som heter 5-2 dietten, som betyr 5 dager normal mat og 2 dager med ekstremt lite.

 

65. NARKOFRIHETSPROBLEM
For å løse det enorme narkotikaproblemet har man nå begynt å lempe på loven. Det har lenge vært kjent at i Amsterdam selges narkotika over disk. Men nå har den amerikanske delstaten Colorado fulgt etter der man åpner for produksjon, omsetning og bruk av marihuana. Et mildt rusmiddel, påstår man, som ikke er vanedannende. Dette avlaster politi og rettsvesen og frigir veldig mange fengselsplasser. Dessuten vil det frata mange gjenger den makt de har over brukerne. Problemet er bare at mye vil ha mer. Som med homofili som før var forbudt og straffbart, men nå er det helt motsatt og ulovlig å si noe negativt om homofile. Første skansen mot et åpent og legalt narkomarked er brutt gjennom. Så kan det gå en tid til en kommer til neste sperre. Denne utvikling er alt annet enn bra, for snart kan det bli veldig mange som ruser seg for å slippe den groteske hverdagen i en verden som også ellers blir verre og verre.

 

64. OPPTENDENSBRUDD
Filmskaperen Oliver Stone ble intervjuet på TV-kanalen Russia Today (RT) i forbindelse med sin nye bok om amerikas og verdens fremtid slik han ser det. Han har i flere år sett korrupsjon såvel som maktmisbruk i det landet han som ung fikk lære var Guds eget land. Men nå har han fått en annen mening etter å ha sett USAs kriger og våpenproduksjon som er et stort kompleks styrt av en rik elite via Pentagon. Boken er et forsøk på å forklre USAs historie som bakgrunnen til at det har blitt slik det har blitt, men også forslag til hva som må gjøres. Spørsmålet er bare om dette ikke nå er for sent, ettersom USA definitivt er på konkursens rand. Dollaren er i stor fare og holdes kunstig i live ved at Federal Reserve lar seddelpressene gå for fullt. 

 

63. SELVUTRYDDELSESMORD
Det er ingen tvil om at vi blir hjernevasket og indoktrinert til å tro at verden er så normal som den kan blo. Ikke mange forskere og slett ingen politikere spør seg om verden kunne vært annerledes og bedre. Men noen tenkere gjør det og har klart å trenge gjennom tåken av falske drømmer og ser at to alvorlige farer lurer i den nære horisonten. 1) Klimaet eom beviselig er i forandring mot en varmere klode og som ikke viser tegn til å stabiliseres. 2) Verdens økonomi holder på å bryte sammen uten at man har funnet en løsning om hvordan det må bli etter kollapsen. Livsformer forsvinner raskere enn vi aner, dyr, fugler, fisker og insekter. Dette har sammenheng med våre menneskelige aktiviteter i den moderne industrielle verden som styres av grådige og styrtrike maktmennesker som bruker de kjente ledere som marionetter. Utviklingen av disse problemer lukker de fleste øynene for, hvilket er dt mest alvorlige slik at intet blir gjort. Det store spørsmålet blir hva vi skal sette på bordetnår verdens pengesystem kollapser slik at det ikke blir varer i butikkene og det blir for varmt slik at kornet tørker på åkeren. Som biene forsvinner, kan også vi mennesker forsvinne, takket være vår egen grådighet og dumhet. 

 

62. KONSPIRASJONSTEORISKEPTISISME
Fenomenet sammensvergelse eller konspirasjon har man hatt lenge. Vi mennesker har et intellekt som innebærer evnen til å legge sammen to og to som vil si å skjønne når noe ikke stemmer. På alle store arenaer i dagens verden finnes ikke bare mange hemmeligheter, men også ting som åpenbart ikke henger sammen. Dette medfører at mange tviler på det som fortelles og danner seg i stedet egne teorier om hva som er skjedd ut fra ting som ikke nevnes og spørsmål som nektes besvart. Dermed oppfant man begrepet konspirasjonsteoretiker, som er et negativt ladet navn på tvilere og skeptikere. Å sluke alt rått, er ikke klokt, men selvsagt kan man også gå for langt andre veien. Som f.eks. det at noen påstår at tsunamien som knuste Fukushimas kjernekraftverk var en militær aksjon med en atombombe i havet for å straffe Japan og tvinge dem til samarbeid. Likevel har det foregått ting som det blir løyet om og spørsmålet blir da hvorfor sannheten ikke kommer fram. Derfor trenger vi skeptikerne til å grave frem mer og mer, så får vi andre velge ut det vi vil tro på.  

 

61. GJELDSVIDUNDERSPØKELSET
Verdens moderne stater holder nå på å drukne i gjeld og tar opp nye lån for å betale rentene på sine gamle lån. Men de er i godt selskap for hele pengesystemet er gjeldsbasert i stedet for arbeids- og varebasert. Alle har en viss mengde gjeld, både stater, bedrifter, privatpersoner, ja selv bankene har gjeld. Den vestlige moderne verden ville kort og godt ikke fungert uten et slikt system. Noen få skjønner imidlertid at dette ikke går i lengden og at det hele en vakker dag vil kollapse. Hva som da skjer tør ingen si noe om. Men inntil videre fortsetter alle som yter lån til hverandre å håve inn enorme summer i renter, et prosjekt som det er den lille mannen i gata som til syvende og sist må betale. Eller kanskje rettere sagt hans barn og barnebarn. For den sikreste panten i dette finanskasinoet, er borgernes skattebetalingsevne i fremtiden.

 

60. PRESSEMUNNSTØTTEKURV
Lenge var pressen ei nyttig vaktbikkje hvis jobb var å holde politikerne ærlige. Men det var før, for nå har man oppfunnet pressestøtten. En million kroner pr. journalist pr. år er det få som sier nei takk til og blir deretter henvist til "vær varsomplakaten". Mellom linjene står det her at alle medier må passe på så de ikke krenker noen, spesielt ikke dem som gir dem pressestøtte. For da kan selskapet fort gå konkurs. Da er det bedre å godta munnkurv i visse tilfeller. Det er da ikke nødvendig for folk å få vite alt, bare de får sitt brød og sirkus. Utvalgte nyheter og rørende historier, sport og business er alt de trenger. Det som skjer på bakrommet eller i hemmelige møter og salonger, har da vanlige folk ikke noe med likevel. Politikerne som gir pressestøtte er hundene som holdes i bånd av visse høye herrer som også benytter andre knep for å holde disse på plass, nemlig organisert pedofili som så avsløres her og der for å skremme de andre som ser hva som skjer hvis de ikke går i takt.

 

59. INFLAELLERDEFLASJON
Verdens pengesystem blir mer og mer globalisert og komplisert, med den følge at de fleste mister oversikten. Systemet er basert på gjeld idet bankene låner ut mange ganger mer enn folk setter inn. Penger ble skapt som et praktisk byttemiddel, men er nå blitt et middel til å skaffe seg slaver. Gjelden øker på alle plan, både privat og offentlig og nye lån må tas opp for å betale gamle lån. Dermed blir kreditten til slutt så stor at mange mener den vil kollapse av sin egen tyngde. Pengesystemet har to hovedfiender som truer med å velte det. Inflasjon og deflasjon. Enten kan det bli så mange penger på markedet at de blir verdiløse, noe som merkes ved at varene blir dyrere. I virkeligheten er det altså pengene som mister sin kjøpekraft. Eller så kan pengene på markedet forsvinne ved f.eks. at folk betaler sine lån mens pengene har kjøpekraft. Eller at folk sparer mer enn de bruker av frykt å gå tom for penger. Det vil da bli overskudd på varer og tjenester som blir vanskelig å selge fordi markedet er blitt tregere og tilbudet overgår etterspørselen slik at prisene på varene dumpes. Dette er en sterk forenklet forklaring, men gir et bilde av den situasjon verden faktisk står overfor nå. Uansett om man får en global inflasjon eller deflasjon, blir resultatet det samme. Det pengesystem verden har skapt seg kan derfor uten varsel kollapse.

 

58. AVTELEFONLYTTING
Noen har sladret om president Obama og hans gjeng av telefonavlyttere. Men National Security Agency NSA, gjør vel ikke noe annet enn alle andre lands etterretninger gjør for å vite om hva som egentlig foregår? For i denne løgnaktige og bedragerske verden er det få som stoler på hverandre, for det kan de jo ikke når ingen snakker sant. Derfor er alt du blir fortalt stikk motsatt av det de sier. Regjeringer og statssjefer er marionetter for mektige skikkelser bak teppet. Parlamentene skal være folkets talerstol, men er i stedet huset for lobbyister. Politiet beskytter ikke folket, men regjeringsmakten og militærmaktene er ikke til forsvar, men angrep. Takket være moderne datateknologi er verden blitt mer gjennomsiktig slik at alle bedre kan se hva som foregår. Men samtidig blir det enklere å spionere på hverandre. Ved noe så enkelt som å avlytte en statsleders mobiltelefon. Det gjør de sikkert alle sammen.

 

57. VARMESPRAYNEDKJØLING
Det er et faktum at jordkloden blir varmere. Ikke over alt samtidig, men gjennomsnittlig. Derfor kan vi fortsatt få kalde vintre og lurer oss selv til å tro at global oppvarming ikke er sant. På den annen side driver forskere i hemmelighet med å manipulere vær og klima i den hensikt å få temperaturen ned. Fly sprayer små partikler i atmosfæren, såkalt "chemitrails" som kan ses på himmelen når det foregår. Barium, aluminium og strontium er blant de stoffer som tømmes ut langt der oppe og som så bestråles med elektronisk radiasjon fra bakken. Et slikt stort anlegg finnes i Tromsø, men mange flere rundt om i verden. Effekten har man erfart for lenge siden, og dette er den rene drømmen for alle militære institusjoner. En snøstorm vil ha stor betydning i en krig, dersom den kan skapes kunstig. Vi nærmer oss det punkt at dette er mulig og forskningen pågår for fullt. Men man spør seg om ikke disse stoffene kan skape andre effekter når de til slutt faller ned på jorden.

 

56. LÅNEPROBLEMOPPTAK
USA skylder nå sine långivere 17. trilliarder dollar og vil låne mer for ikke å bli stemplet som en dårlig betaler. Russland og Kina vil gjerne låne dem penger, selv om de vet at de aldri får dem tilbake, og knapt nok rentene. USA hadde en gang en sunn økonomi da produksjonen var større enn forbruket, men nå er det omvendt. Regjeringen har blandet seg altfor mye inn i industri og økonomi og har etter manges mening ødelagt landets økonomiske struktur. Bankvesen, helsevesen og våpenproduksjon har fått så frie tøyler at intet av dette fungerer normalt lenger. Den amerikanske drømmen er blitt et mareritt der middelklassen er utryddet, mens de få rike bare blir rikere, selv midt i pågående krise. Dersom USA skal komme på bena igjen, må staten og mange institusjoner gå konkurs og det må lansere en annen valuta enn dollar som mange regner som verdiløs om ikke lenge. Så spørs det da om ikke flere andre lands valuta følger  med i dragsuget.

 

55. SOLSKATTCELLEPANEL
Nå vil spanske myndigheter innføre skatt på solcellepaneler som veldig mange har installert for å skaffe seg billigere strøm. En kostbar investering kan derfor nå gå opp i røyk da strømmen fra solen kan bli dyrere enn fra vanlige kraftverk. Nok et eksempel på at det er lite man kan stole på. Liksom man her til lands installerer pelletsbrennere, men frykter at det snart kommer en ekstra avgift på pellets. I storbyen Tokyo selges surstoff på automater og drikkevann er forlengst avgiftsbelagt og selges på flasker. Det er ingen grenser for kreativiteten når det gjelder å skvise penger ut av lommene på vanlige folk som bare prøver å klare seg. Hvis solcellepanelskatten blir innført i Spania, hvilket er høyst sannsynlig og meget snart, vil sikkert denne ideen bli godt likt andre steder.

 

54. AGENTORANGEMATVARER
Agent Orange er den hemmelige betegnelsen på USAs giftspraying av skogene under Vietnamkrigen. Dioksin ble øst over både skog og mennesker som førte til kreft og misdannelser, også på egne soltater. Meningen var å fjerne løvet for lettere å oppdage fienden og pågikk i ti år fra 1961 til 1971. Det interessante er å se hvem som produserte denne farlige giften, nemlig Monsanto som nå er mest kjent for genmanipulering av basismatvarer som mais, hvete, soya og ris. Hensikten er å skaffe mer hardfør og holdbar mat til verden, sier man. Men når man tar patent på disse nye arter, er ingen så dumme at de ikke forstår at dette gjøres for profittens skyld. Derfor gikk store deler av verdens konsumenter i tog sist søndag for å markere sin avsky mot Monsanto som slett ikke er alene med å drive slik virksomhet. De er bare størst og støttet av USAs regjering som i skrivende stund på grunn av pengemangel har lukket mange av sine kontorer. Det håper man Monsanto også kan tvinges til å gjøre, dersom ingen vil kjøpe deres produkter, men heller begynner å dyrke maten selv.  

 

53. SJOKKLURERIBEHANDLING
Det er lenge siden forskerne fant ut at ved først å gi mennesker et kraftig sjokk, så kunne de få dem til å akseptere nesten hva som helst de ellers ikke ville gått med på. Elektrosjokk ble testet på mentalt syke pasienter som ødela dem for livet. Denne erfaring ble raskt adoptert av korrupte politikere og statsledere som den dag i dag og kanskje mer enn noen sinne benytter sjokkmetoden for å innføre nye regulativer. Krig er et slikt menneskeskapt sjokk. Likeså terrorhandlinger som da World Trade Center ble lagt i grus. Økonomisk sjokk har også en lignende virkning og verden er nå brakt inn i en tilstand av apati av frykt for hva som kan skje og går med på hva som helst av overvåking og innstramninger. Det vil si, ikke riktig alle, for det finnes også noen som forstår at dette er et farlig spill iscenesatt av noen som vil ha full kontroll på oss alle. Det er grunn til å frykte at verden får oppleve flere gigantiske sjokkbehandlinger som leder partene inn i en krig ingen vil ha, men som mange tror nå er uunngåelig.

 

52. HEMMELIGKRIGSHETSKREMMERI
Mot slutten av USAs clintonperiode i 1998 holdt tre høyt politisk engasjerte herrer på med hemmelige planer som skulle berike både dem selv og landet sitt. Dick Cheney, Donald Rumsfeld og Paul Wolfowitz var alle styrtrike som ledere av hvert sitt forretningsimperium. Disse tre la i all hemmelighet planer om å angripe Irak for å få kloa i landes enorme oljeressurser. Men i henhold til Nûrnbergprosessen kunne ingen nasjon etter andre verdenskrig gå til uprovosert agressiv krig mot en annen stat. Krig var kun tillat som forsvar. Clinton ville neppe godtatt krig, men så kom Bush fra Texas som likte fart og spenning. Men først trengte man et angrep mot seg selv som da kunne besvares, selv langt hjemmefra. Tre år etter planen var klar, opplevde verden det største sjokket i moderne tid. World Trade Center ble angrepet og lagt i grus. Bin Laden og hans allierte ble syndebukker og han hadde forbindelse med Saddam Hussein. Det gikk slik de tre herrer ville. Krigen mot Irak ble akseptert og snart var landet tatt. Men sannhetens time kan ingen unngå når den kommer.

 

51. HJERNEPSYKODELINGPATI
Nyeste forskning på psykopater viser at lidelsen skyldes en overledning eller omkopling mellom to spesielle sentre i hjernen. Et senter behandler dype følelser og gjør at man kan vise empati og omtanke. Et annet senter behandler det som er morsomt og som gjør oss glade og lykkelige. Forskningen på psykopater har vist at nervetråder som går mellom alle hjernens forskjellige sentre, mellom disse to har en deffekt som fører til at impulser som går til den ene delen hopper over eller kopieres til den andre. Forskerne har nå funnet den patologiske forklaringen på at noen mennesker klarer å nyte at andre har det vondt og ler av det. Mangel på empati og medfølelse kan variere i styrke, men psykopater er beryktet i så henseende. Denne mentale sykdom er derfor også somatisk da den skyldes en kroppslig deffekt.

 

 50. OPERASJONSFLAGGFALSKNERI
De døde etter massakren i det israelske varehuset i Kenya hadde knapt rukket å bli kalde før spekulasjonene begynte å spre seg. Hvorfor utenlanske terrorister? Hvilket motiv hadde de for denne udåd? Kan andre enn terrositene ha noen fordel av at slikt skjer? Helt siden den 11. september 2001 har teoriene boblet i mange hoder fordi det åpenbart er noe som ikke stemmer med de mange sjokkene verden har opplevd de siste årene. Konspirasjonsteoretikerne er nok snart på banen og hevder at dette er en falsk flagg operasjon. Det dialektiske prinsipp i praksis. Tese - antitese - syntese. Man skaper en situasjon og løser den med et mottiltak slik at man får den løsning man vil ha. Før var det Al-Qaida som sto bak angrepet på tårnene. De er blitt tuktet og er nå blitt "venner" som kan brukes til Vestens terrorisme i Syria. Nå er det Al-shabaab som skal gjøres til fiende ved at man har infiltrert dem, gitt dem penger og våpen og fått dem til å begå en slik ugjerning. Bare vent, nå blir snart stemningen hisset opp mot disse nye fiendene og alle synes de
t er bare greit at de føres krig mot. I alle fall dem som står på riktig side.

 

49. INKRAFJURIERENDEMANGEL
Det finnes personer som kan si hva de vil uten at det får konsekvenser for dem. For vanligvis kan man jo ikke det, selv om man har ytringsfrihet. Om man skader noens navn og rykte ved injurier, kan man fort havne i retten. Alle har krav på beskyttelse mot falske beskyldning og stigmatisering.
Men det finnes altså enkelte individer innimellom som slipper denne byrde å stilles for retten for injurier. Det er slike personer som ikke har injurierende kraft. Å bli kalt for en idiot av en idiot er ikke så krenkende som å få slike beskyndninger fra en seriøs og høyt aktet person. Individer med en sjelelig deffekt og som derfor ikke kan regnes for å være helt normale er det helt annerledes med. Å kreve slike raringer for retten ville sikkert fryde dem, men selv om de tapte saken, kan de ikke straffes. Av den enkle grunn at de da regnes for syke og ikke helt som oss andre. Selv tror de naturligvis at de er helt normale og hvis noen er gale, så er det alle de andre. Det sier seg selv at slike personer ikke er lette å ha med å gjøre. De finnes over alt, både i by og bygd.  Det eneste man kan gjøre er å isolere dem og la dem holde på med sitt for seg selv og ikke forsøke å rette på dem. For da blir de mye verre. Selv kan de påstå seg injuriert og truet og trekke sin motstander for retten og få ham dømt. Derfor kan selv personer som ikke har injurierende kraft likevel vinne en sak som ikke kan reises mot dem selv. Urettferdig, sier du. Men sånn er det jo bare.

 

48. VERDENSGIFTOGFREDSKANDALE
Vestverden vil gjerne ha kontroll over den orientalske og har forlengst stukket ut sin kurs. Vestvennlige regimer er på plass de fleste steder, men noen få gjenstår. Syria er til behandling nå og man slår to fluer i en smekk ved å betale sine fiender for å spille en viktig rolle i kampen mot regimet, samtidig som man lar de dø i krigen. Ved å gi dem kjemiske våpen og skylde på regimet har man fått til et Colombi egg og kan angripe Syria og bytte ut lederen med en som er lettere å ha med å gjøre for dem som gjerne vil ha makten. Helt siden Adolf Hitler svidde av Riksdagen i Berlin og skyldte på sine fiender for å få folket med seg mot dem, har det stadig inntruffet hendelser som er av lignende karakter, Man produserer bevis mot fienden og slår til med optimal legitimitet og styrke. Hensikten helliger midlet. Dette bedraget som utspilles i Syria er nødvendig for å få fred i verden. Så da så.

 

47. KAMPSKANDALEVILJE
En velkjent bråkmaker på Kornsjø prøvde å svindle til seg en gård fra Halden kommune. I lange tider klarte han å manipulere kommunen og holdt sitt spill gående, men til slutt fikk kommunen nok og filleristet mannen så øra flagret. Opplegget hans var så til de grader preget av rot og surr at han ble rapportert inn til høyere myndigheter som gransket alle sider av mannens virksomhet. Det viste seg å være så mye galt fatt at mannen med nød og neppe unnslapp fengsel og ga ham heller en kraftig bot. I stedet for å ta dette til etterretning og lære av sine feil, kranglet mannen videre og har truet med å klage inn saken for Europadomstolen. Der ventes han å bli ledd ut fordi han ikke selv kan se hvor stupid han har vært.

 

46. OVERKONTROLLVÅKING
Edward Snowdon har jobbet i amerikansk etterretning i flere år og mente tidligere at whistelblowere burde straffes. Nå er han selv en av dem og jaktes på av sin tidligere arbeidsgiver for å ha lekket opplysninger om USAs hemmelige overvåking, registrering og lagring av alt man sier og skriver digitalt. I telefonen eller på PC'en. Dette har pågått i lang tid og Snowdon mente det var riktig at folk skulle vite om det. Regjeringen mente ikke det og vil straffe Snowdon etter spionparagrafen, noe som virker veldig underlig fordi han slett ikke spionerte, men selv jobbet med slike saker. Mange mener at man bør vite hva ens folkevalgte driver med i hemmelighet og protesterer på USAs holdning til både Snowdon, Manning og Assange. Avsløringene har nå blitt for mange til at USA kan bevare ansiktet og vil derfor ha lekkasjene stoppet. For å avskrekke andre fra å gjøre det samme, rasler noen med sablene og vil ha dødsstraff for slike forbrytelse4r.

 

45. GRISESLUMPFLAKSMESSIG
Så heldig vi er som er født på denne kloden og ikke et kaldt og øde sted ute i det store rommet. Og at vi er blitt så kloke at vi nå vet alt om universet slik at urkraften er temmet og at Gud ikke finnes eller trengs. At vi er så vel tilpasset til miljøet her på jorden og kan nyte alle ting med våre sanser som har blitt til helt av seg selv. At kroppen vår er så hensiktsmessig med minimalt behov for forbedringer. At naturens kretsløp gjør at vi kan være her lenge og glede oss over alle blomster og trær og frukt og bær og betrakte utallige vakre fugler og fisker og dyr. At luften er riktig blandet så den er til å puste i og at solen er akkurat passe varm. At vi er akkurat passe tunge så vi ikke letter fra bakken eller synker ned i den. Millioner av fantastiske ting som alt sammen bare er en tilfeldighet. Det må man vel kalle griseflaks!

 

44. MAKTENBAKMAKTEN
Heldigvis holder verden nå på å våkne. Altfor lenge har for mange sovet søtt og ikke forstått hvordan verden fungerer. Konger, persidenter og andre statslede er bare marionetter i hendene på maktsentra bak kulissene. Disse oppsto for lenge siden, nesten i begynnelsen av vår nåværende tidsregning. Vatikanet med sine jesuitter og andre hemmelige grupper står sentralt i denne verdensmakt som via penger og troen på dem styrer det meste i den vestlige verden. Men nå som dette korthuseter blitt synlig og holder på å rase sammen, får makthaverne snart desperat panikk og kan komme til å fange oss inn og gjøre oss til lydige slaver i stedet for frie borgere. 

 

43. FOLKEBOSTONTESTEN
Boston Maraton ble nylig ødelagt av to bomber som FBI straks visste hvem sto bak og fikk eliminert den en av to brødre. Intervjuet av den andre er ikke offentlig, og bare FBI kan si hva som er sagt. Disse to brødre hadde godt ord på seg, men kan ha blitt lokket i en felle til å kunne knyttes til hendelsen. Sånt har USA gjort før og skapt ulykker for deretter å fortelle sin egen historie. I dette tilfelle kan bombene ha vært en test på hvordan folk vil reagere på kravet om mer kontroll. To syndebukker er pekt ut, hvorav den ene er brakt til taushet. Men mange spørsmål gis ikke svar på og skepsisen øker. Det er grunn til å tro at sannheten er skjult av et røykteppe fordi makten bak makten har hemmelige planer.

 

42. DRONNINGBLODMIKS
Det britiske kongehus med Elisabeth II som rådende monark er i ferd med å falle sammen. Ikke som følge av at man er trett av kongedømme, men fordi det er avdekket et alvorlig brudd på blodlinjen i kongerekken for over 500 år siden, men som man frem til nå har fortiet. Edward IV ble konge, men han var åpenbart et uekte barn unnfanget mens hans far kongen var i Frankrike. Dronningen hadde besøk av en adelsmann som er far til Edward. Det er to ting som er dødsviktige for retten til kongemakt i disse kretser: Blodlinjen og legitimitet. Når Edward IV brakte uekte blod inn i slekten, betyr dette at hele kongerekken etter ham er like uekte. Dermed er også huset Windsor uekte og nå venter man at dette liket i skapet på Buckingham vil ryste det britiske kongehus i sine grunnvoller.

 

41. TREHOLTIKKENOK
Neste år er det tretti år siden Arne Treholt ble arrestert, tiltalt og dømt for spionasje. Det ikke alle vet, var at dette kun var en avledningsmanøver for å skjule en enda større politisk spionskandale som verden derfor ikke fikk høre noe om. Treholt var mest sannsynlig en ganske uskyldig politisk eventyrer som ble lokket i en felle og skapte et skuespill som nå etter alle disse årene kan være i ferd med å bli avslørt som så mye annen råtten statspolitikk. Dersom en ny jury skal behandle saken og kommer frem til at han er uskyldig, hvem skal da betale for opprettelsen av de skader offeret ble påført? Joda, regningen vil bli formidabel og presentert for det norske folk som har hatt lite med saken å gjøre.

 

40. GAMMELØDELAGTOST
Hva i all verden har de gjort med gammelosten? Den skal smake godt, men lukte ille, men nå lukter den ikke noe lenger. Selvsagt er det for å selge mer, for ikke alle likte dritlukta som den fikk av samme slags bakterier som finnes nede i utedoer. Med litt kjemi kanskje? Så har vi fått et nytt produkt. Jeg tror den opprinnelige gammelosten ble oppdaget ved en tilfeldighet, en ulykke kanskje? At en mann satt på utedo og samtidig spiste på en gulost som han mistet nedi hullet, fisket det opp og børstet det brune av. Men bakteriene boret seg raskt inn i osten, hvilket satte sitt preg på den. Som mannen likte selvsagt, for ellers ville det ikke bli laget mer gammelost. Som de nå har ødelagt med avansert kjemi og syntetisk luktfjerningsmiddel.

 

39. PRESSEFRIHETSAVHENGIGHET
Norske aviser, små som store, er blitt betraktelig tammere. Murdoch eier de store og de store eier de mindre osv. Denne strukturen truer ytringsfriheten idet pressestøtten betinger lydighet mot giveren, som yter en million kroner pr. journalist. Ingen kritikk lenger av samfunnets øverste ledelse, bare hyggelige nyheter, sport og underholdning for ikke å glemme handelens annonsesider. Det som virkelig skjer i verden og som er dødsviktig å vite helt eksakt, finnes ingen opplysninger om i dagens aviser som derfor best egnere seg til å tenne opp i peisen eller pakke inn fisk i. Man kan virkelig lure på hva som er motivet for denne styring av nyhetene og om det er Nord-Koreas modell som er pusset opp og kommet til vesten i ny forkledning. 

 

38. TERRORMOTSATTISME
Al Qaida er en smart amerikansk oppfinnelse som ble lansert for å erstatte Sovjet som fiende. USA's industrielle militærkompleks trengte noen å skyte på slik at hjulene kunne holdes i gang og landet ikke mistet for mange arbeidsplasser. Det var ikke nok med de 30 krigene som pågår rundt omkring på kloden. Angrepet på WTC ble begått av denne nye kunstige fienden som så legitimerte krigen mot terror i flere land og skaffet kontroll over betydelige oljereserver. Den siste i rekken, Iran, er verre å komme til livs. For ikke å snakke om Nord-Korea. Men så lenge man har skapt Al Qaida og kan styre dens handlinger, når man snart målet.

 

37. AVGIFTSIDEPRODUKSJON
At også den norske stat har en egen etat som kun jobber med å finne opp nye avgifter, er neppe noen nyhet. De gamle kjenner vi, på alkohol, tobakk og parfyme osv. samt drøssevis av andre skatter, avgifter og gebyrer. Begrepet er imidlertid blitt utvidet etter at avgiftsetaten foretok en reise i Europa for å studere bilavgiftpolitikk. Snart ble veiskatten satt på bok og private firmaer bygde veier som de så kunne tjene seg styrtrike på med nye avgifter på veibom og parkometer. Etaten er i full sving med nye prosjekter og har nok allerede lært av Kypros å legge skatt på bankinnskudd, slik de begynte med å ta betalt for å opprette en konto og overføring av penger, som før var gratis.

 

36. VANNSKATTFORBEDRING
EU planlegger en forbedring av vannforsyningen til også norske husstander gjennom EØS-avtalen som innebærer fornyelse av gammelt ledningsnett og tilsetting av kjemikalier i vannet som øker kvaliteten. Franske selskaper er på vei inn i det norske markedet som vil mangedoble vannavgiften og markedstilpasse prisen på vann slik at dagens flaskevann vil oppattes som billig i forhold. Å gjøre det frie vannet til en merkevare med tilsvarende høy pris, er ikke alle glad for, men om to-tre år vil dette likevel bli en realitet. EU er et monster som Norge med sitt store lager av ferskvann blir tvunget til å dele dette med, noe som skjer ved å gjøre det lønnsomt å handle med noe så enkelt som ferskvann.

 

35. CANCERMASKINSTRÅLEKASTER
Hugo Chavez er død av kreft. USAs ønskedrøm ble oppfylt, men etter hva stråleeksperten Barrie Thrower påstår er det fullt mulig å bestråle et mål med en viss lavfrekvent energi som fører til kreft. Thrower er nå en eldre mann, men som i yngre år var forsker på militær bruk av mange typer elektronisk stråling i krigsøyemed. Han mener dessuten at stråler fra mobiltelefoner og master på sikt er farlig. Selv microbølgeovner kan overe tid være skadelig. Moderne hjem er fulle av utstyr som sender ut mange slags stråler og kaller WIFI-stråler noe av de farligste. Men det aller hemmeligste militære våpen man har, er en slags kanon som kan rettes mot et individ. Hvis målet befinner seg i trådkorset lang nok tid, vil kroppen rammes av kreft. Med andre ord går vi i fare over alt, enten vi blir siktemål for farlige fiender eller bor i alltfor moderne hus og hjem.

 

34. BRÅKPOLITIKERJAKTMAKER
Halden kommune er kjent for å jakte på opposisjonelle de ikke liker. Som f.eks. miljøaktivisten Håkon Stang, som ikke har gjort annet enn å fremme gode og konstruktive forslag for byen. Men som innflytter fra Oslo ble han straks mistrodd og mislikt når han stemte ned alt det kommunen ville gjøre. Beskyldningene om at han er en ondskapsfull og kverulerende bråkmaker er derfor falske rykter uten rot i virkeligheten. Hans kones barnehagegård med plass til nesten 50 barn, som foreldrene betalte nesten 3000 kroner måneden for, pluss millioner i årlig statsstøtte ble stjålet fra henne av rent hat til hennes mann som aldri har gjort en katt fortred. Er det da noe merkelig at mannen blir rasende på kommunen, som han fikk til å gi seg et rente- og avgiftsfritt lån på ubestemt tid, slik at han fikk tak i gården uten å betale for den?

 

33. HESTOGHUNDSKANDALE
Ikke før har hestekjøttet blitt fordøyd, så får vi et nytt gulp over at man i Spania oppdager hundekjøtt i produksjon av mat, men riktignok kun for dyr. På et senter for omplassering av dyr fant man 30 hundeskrotter som skulle bli hundefor. Det er mye man altså ikke vet, som også inkluderer rottekjøtt ifølge løse rykter også males opp til dyrefor uten at noen foreløpig er tatt for dette. Hvem vet om slikt kjøtt er kommet inn i næringskjeden for oss mennensker? Verken hunde- eller rottekjøtt er giftig, men det er greit å få vite hva man spiser. Når det er penger å tjene, ser det ikke ut til å være noen grense for hvor langt ned man vil gå. Derfor kan vi når som helst bli sjokkert over hva man finner i ferdigmaten vi får kjøpt i butikken.

 

32. PLASTICISFANTASTIC
Tidlig i oljealderen fant man ut at dette jordfettet kunne brukes til mer enn brennstof og smøring. Olje ble snart kilden til verdens mest fantastiske oppfinnelse: Plast. Dette vidunderproduktet fikk snart en anveldelse som fortsatt overgår de flestes fantasi. Det er vanskelig å forstå hvordan verden kunne bestå innen plast ble oppfunnet, men den må jo ha gjort det. Fremtiden kommer til å bli enda mer plastifisert og vi mennesker kommer til å spise plastprodukter som er dyrket i laboratorier i stedet for på gammeldags vis i jorden. Grønne fingre kommer til å erstattes av latexbelegg fra en spraydyse på badet eller slusen som det da kommer til å hete.

 

31. FØRSTEVERDENSPENGEKRIG
Krangel om penger er mer regelen enn unntaket. Egoisme, grådighet og kynisme er en dårlig brygg som lenge har boblet i gryten. Men nå holder visst alt på å koke over. Verdens store valutaer med dollaren i spissen, holder på å endre karakter. Det trykkes flere penger enn noensinne, men likeveløker fattigdommen. Grepene rundt egne valutaer i USA, Europa, Russland og Kina, prøver hver og en å få på seg ledertrøya. Alle ser at verdens økonomi er problematisk og kommer til å ende  katastrofalt. Verdens bankiere og finanseksperter leterfebrilsk etter en løsning. Men få ser det som Albert Einstein klokelig sa: "Man kan ikke løse et problem med samme slags tankegang som skapte det."

 

30. BINSYNDELADENBUKK
Du skal ikke tro alt du hører om krigen mot terror fordi det vi er vitne til er verdens største bedragerske skuespill med millioner av liv som innsats. WTC-katastrofen i New York snudde verden på hodet, men ikke på grunn av islamister, men noen helt andre ekstreme krefter som vil ha kontroll over verden. Bin Laden fikk skylden og er skutt og drept og begravd i havet for å sette punktum i den saken, men alt er bare et vel regissert skuespill. Krigen mot terror er for å destabilisere verden etter ideen om "splitt og hersk". Alt det andre grusomme som skjer hører med i bildet som nå blir klarere og klarere for den som følger med og ikke bare lar seg lure av makten bak makten.

 

29. KONTROLLFORBUDSLOV
USAs "2nd ammendment" - andre tillegg i grunnloven gir alle borgere rett til å forsvare seg med våpen, mens sterke krefter vil ha dette tillegget vekk. Myndighetenes ønske om våpenkontroll kommer av deres ønske om ikke å bli angrepet av folket med våpen når de i nær fremtid innfører det diktaturet finanskrisen gjør nødvendig å innføre. Det har lenge vært snakk om "New World Order" - en ny verdensorden - og mange av de merkelige ting som skjer rundt oss er planlagte hendelser som skal gjøre at vi vil ha denne nye verden. Vi vil ikke ha terror, vi vil ikke ha pengekrise, vi vil ikke ha skolemassakrer osv. Veien mot den nye orden sukres slik at vi bare ønsker den og de sterke krefter som holder på å fange oss, er de samme som skaper alle disse grusomme hendelser som skal gjøre oss mykere og mer medgjørlige når tiden er inne.

 

28. PENGEBANKKRISELENS
I den regisserte bankkrisens kjølvann har det nå blitt akseptert at sedler og mynter må bort. Også på grunn av faren for ran, som snart er lik null i bankene fordi alle penger allerede er elektroniske. Myndighetene har stor fordel av dette nye systemet som allerede testes ut, fordi alt da registreres. For da vil staten også kunne gå inn og ta de pengene de vil ha uten å spørre. Ingen penger i madrassen lenger, kun tall på dataskjermen eller på en strimmel ut fra egen printer. Det neste blir en datachip på størrelse med et riskorn som opereres inn under huden på hånden som inneholder alle våre finanser og helseopplysninger. Dette vil gjøre livet mye enklere, spesielt for dem som har makten.

 

27. VEISNYTERIAVIGFT
Norske myndigheter tar visst inn 60 milliarder i biltilknyttede avgifter. Men bruker under 20 av disse milliardene til veier. Hvor det blir av resten, kan man lure på, men mye går vel til luksusbiler, privatfly og palasser til trengende politikere i de land som Norge støtter. Men det spiller vel ingen rolle for oss nordmenn som er så dumme at vi godtar private veibyggere som har fått avtale om å lage veier og deretter kassere inn det mangedobbelte via bomstasjoner som bare blir flere og flere. Mynter er ute og likeså bryet med å kaste dem i de dumme korgene. Nå får vi regning i stedet, dersom vi da ikke tegner abbonnement og får databrikker som forteller hvor vi befinner oss til enhver tid. 

 

26. VITAMINVEGETARMANGEL
Noen velger å ikke spise kjøtt og kalles vegetarianere. Faren ved dette kostholdet er generelt at man ikke får i seg alle nødvendige næringgstoffer for å holde kropp og sinn i form. Spesielt nå for tiden da frukt og grønt er blitt kjent for ikke å inneholde nok vitaminer og mineraler på grunn av de intense industrielle dyrkingsmetodene. Dette har medført både fysiske og psykiske skavanker som hvis man ikke endrer livsstil, kan gi kroniske skader på kropp og sjel. Noen tror det hjelper å spise pølser iblant, men det er et verdiløst kjerringråd som dessuten undergraver det å være vegetarianer. Har man levd på slik fattig kost lenge, vil kanskje ikke sykdommene merkes idet man ikke føler smerter og tror at tomheten bare skal være slik.

 

 

25. EKSEMLURERIPLARISK
En smart luring jeg vet om kjenner alle knepene for anskaffelse av fast eiendom uten å betale for den. Et av trickene brukte han for å svindle til seg en liten bondegård fra Halden kommune. Ved å si han ville bruke gården til et viktig sosialt prosjekt kommunen synes vel om, fikk han lurt dem til å gi seg et rente- og avdragsfritt lån på ubestemt tid. Betingelsen var at dette lånet var til en stiftelse hans kone ledet. Skjøtet ble ikke fylt ut, men lagt til side i påvente av at lånekravet ble foreldet, noe som skjer etter tre år. Og etter ti år kan alle papirer kastes. I ventetiden sopte mannen inn mange millioner på statlig tilskudd til prosjektet som nå er tvangsoppløst etter totalt kaos og mistanke om underslag. Forbrytelser kan altså lønne seg - men bare på kort sikt. 

 

24. OPPDRETTSHORMONVEKT

Det er en stund siden man fant ut at visse hormoner ga rask vekt på kyllinger, storfe og småfe såvel som laks i oppdrett. Nå trenger disse dyra bare halve tiden på å vokse seg stor nok til å slaktes. Det som få eller ingen synes å tenke på, er at disse veksthormoner havner i magen på oss som spiser dette kjøttet. Forskere skal nå prøve å finne sammenhengen det kan være mellom disse hormoner som brukes i oppdretten og den overvekt som store deler av befolkningen nå lider av. Dersom det viser seg å være en sammenheng her får man valget mellom å ødelegge folks helse eller å stenge butikken sin.

 

23. OPPVASKSUPPEMASKIN
Det siste på kjøkkenfronten skal være at oppvaskmaskinen kan steppe inn for komfyren hvis denne streiker. Der kan maten kokes uten problem, for den er jo helt ren etter oppvasken. Pakk steika eller kalkunen eller laksen inn i stekefolie og kjør fullt program med høy temperatur. Legg poteter og grønnsaker i en pose ved siden. Kutt ut skyllingen med kaldt vann til slutt og da er middagen klar til servering. Nå har naboen min gått et skritt videre og har laget fiskesuppe i oppvaskmaskinen. Slangen er da koplet fra avløpet og stukket ut foran slik at suppen kan tappes direkte opp i tallerkenen. Han sa det gikk aldeles utmerket, særlig nå krydder og salt ble tilsatt i såpeskålen. Dette burde flere prøve sa han, men pass opp for lapskaus, for da må den tas ut med sleiv fordi slangen kan gå tett. 

 

22. AVCIAHOPPERAGENT
For ikke lenge siden hoppet nok en CIA-agent av og ble whistleblower ved å fortelle om sine opplevelser i bl.a. Guantanamo. Han sa han ikke klarte å se sine kolleger benytte ulovlige og umenneskelige metoder i forhøret av fanger som antagelig ikke visste noe om det de ble tvunget til å innrømme og derfor fortsatt ble holdt innesperret. Waterboarding er bare en av disse torturmetodene som president Obama sier ikke foregår. Dette er krigsforbrytelser og kriminalitet begått mot menneskeheten som likevel er fritatt for straff gitt fra høyeste hold. Mens avhopperen derimot raskt ble tiltalt og dømt av en militærdomstol etter spionasjeloven for å ha røpet statlige hemmeligheter og puttet i fengsel i to og et halvt år!

 

21. VIPASSPÅSERDEGNOK
Vi blir alle overvåket på offentlige steder og veier og kan bli sporet via mobiltelefonens signaler, selv når den er slått av. Men nå blir det også montert kameraer i lyktestolper! Mange lurer på hvorfor det ikke er nok å ha dem på gatehjørner og ved bomstasjoner. Skeptikerne tror at man frykter angrep på de kameraer man kan se og at man må sikre noen "øyne" folk ikke vet om. Det vrimler av droner med varmesøkende kameraer som kan se i mørket. Men nå er folk begynt å slå tilbake. Et firma i USA produserer en tynn overtrekksjakke med hette av et materiale stopper strålene. De har også laget et lite etui til mobiltelefoner som sperrer for dens signaler slik at disse ikke kan spores. Nå har cyberkrigen spredt seg ut til vanlige folk.  

 

20. AFRIKAMINERALKRIG
Som alle vet, er kineserne nå på full fart inn i Afrika for å sikre seg mineralene verden vil trenge til alle nye teknologiske produkter fremover. Men franskmennene har oppdaget snikene og vil bremse dem slik at de ikke får monopol på dette. Dessuten er Frankrike interessert i det som er igjen av uran til sine mange atomkraftverk og vender seg nå til sine gamle kolonier for å få sin del av kaka. Denne mineralkrigen er ikke alle klar over foregår og det som enda færre ser, er at kampen om gass og olje nå bare er noe av det Afrika må tåle av utnyttelse fra omverden. For å få overtaket i denne maktkampen, er det erfaringsmessig lurt å destabilisere store områder og man kan virkelig lure på om mye av det som skjer er direkte iveksatt av krefter utenfra ved at de overtaler rebeller til å krige og gir dem våpen og penger til denne drittjobben. I så fall føyer disse mange tragedier seg inn i rekken av skitne triks verden har begått i jakten på makt og rikdom.

 

19. ROMSNARVISITTVESEN
Hessedalen sør for Trondheim er som kjent stedet man skal gå til for å se etter ufo. Bygda har lenge ligget i dvale, men det er bare utenpå, for det er nå lagt lokk på flere store begivenheter av det overjordiske slaget på grunn av faren for oppstyr på grensen til panikk. En stor rund gjenstand landet på et jorde 8. januar kl. 23.15 og ble stående i nesten en halv time før den uten en lyd steg rett opp og forsvant i vestlig retning. Flere i bygda fikk se det, men fikk beskjed av lensmannen om ikke å si noe. Dette har de altså ikke klart. Verken Forsvaret eller Meterologisk Institutt vil uttale seg om dette, men enhver kan jo bestemme selv hva en vil tro.

 

18. PYROSPEKULAMANITIV
For tredje gang begynner det å brenne for den stakkars bonden på Kornsjø. Men denne gang gikk det ikke så ille som de to foregående da to gamle låvebygg brant ned til grunnen. Denne gangen var det bare et mislykket forsøk, da ilden døde av seg selv. Og selvsagt bare et skuespill. Bonden har nemlig fått det for seg at det er en fiende som har satt fyr på låvene hans og har påstått at samme mann har truet med å sette fyr på mer. Men denne lure bonden har satt fyr på alt dette selv og prøver å bevise at noen vil skade ham. Men det ville nok vært bedre om politiet sjekket om mannen kunne ha gjort dette selv for å kaste skylden på andre. Sånt har han nemlig gjort før.

 

17. HELSEBAKTANKETILTAK
Verdens helseorganisasjon er anklaget for å ha visse baktanker nåt det gjelder bekjempelsen av influensa. Hånd i hånd med legemiddelindustrien styrer WHO de forskjellige staters helsevesen og deres tiltak for befolkningen, noe årets vaksineprogram viser. Propaganda for sine egne produkter er ubehagelig påtagelig og alle ser at her ligger mange penger og venter. For vaksinen er ikke gratis og må betales av den enkelte pasient direkte eller indirekte via skatteseddelen. Hele EU's medisinske ekspertråd anbefaler programmet, men finske eksperter som ikke er medlem der, hevder at vaksinen kan utløse narkolepsi, sovesyke, som slett ikke er ufarlig, og vil derfor fraråde finnene å ta vaksinen. Deres holdning setter derfor fart i mistanken om at her er det noe som ikke stemmer. 

 

16. OLJEKATASTROFEMANGEL
Verdens oljereserver er langt mindre enn påstått, noe Wikileaks har avslørt. For Norge var toppen i år 2000 og har sunket til det halve. Oljen tar derfor slutt, men ikke på en dag. Når dagen likevel nærmer seg, vil prisene stige dramatisk. På ti år har prisen steget fra 25 dollar fatet til 100 dollar. Om prisen dobles om få år, er det ikke mange som har råd til å bruke olje og man venter et sammenbrudd fordi alt baseres på olje. Selv matvareproduksjon trenger olje til gårdsmaskiner og produksjonsutstyr, samt transport av varene. Når fly og trailere ikke får diesel og bensin eller det ikke lønner seg, vil bare de som i tide har vært smarte nok til å skaffe seg en flekk jord, greie seg. Dette vet verdens ledere og derfor er det krig i verden for å få tak i den siste oljen og derfor er norske myndigheter så desperat etter å starte oljeutvinning i nord.

 

15. HEMMELIGHETSMAKTKREMMERI
Verden styres ikke av dens regjeringer, men av makten bak makten som også kontrollerer finansindustrien, matvareproduksjonen, helsevesenet, mediahuset og våpenindustrien, for å nevne noen. En styrtrik elite bestående av dynastiene Rothschild, Rockefeller og Morgan m.fl. har siden 1700-tallet sakte men sikkert ledet verden inn under deres kontroll. I mange år har de slengt ut sitt fiskesnøre bestående av enkle lå til lave renter, mens de nå haler inn fisken og krever lån og renter tilbake fortere enn debitor kan betale. Dermed har man fått den finanskrise som nå truer selveste USA med konkurs. Dette ser nå flere og flere, selv om mange fortsatt fnyser av konspirasjonsteoretikere.

 

14. BUTIKKHYLLEUTSALG
Maten vi alle er avhengig av kommer ikke fra norsk jord i samme grad som før. Mat er blitt politikk og penger som i verste fall kan lede til krig. Norske gårdsbruk legges ned i et rasende tempo, mens alle strømmer til kjøpesentrene for å fylle kjøleskapet med mat ofte fra andre siden av kloden. Logistikk betyr at varelageret er på vei og derfor ikke er bundet kapital, men betyr samtidig en ekstrem sårbarhet i forhold til matvaresikkerhet. Transporten kan stoppes av mange grunner og da tar det bare noen få timer å tømme butikkhyllene. Denne risiko er det tydeligvis for få som tenker på, hvilket er skremmende med tanke på den økende dramatikk og uro som verden nå opplever. Lite tyder på at problemene avtar og vi kan allerede være fanget i en stygg felle. For hva setter man på bordet når man ikke har annet å selge i butikkene enn de tomme hyllene som er igjen? 

 

13. GRISEVITAMINFLAKS
Uavhengige forskere har forlengst funnet ut at den beste vaksine mot alle typer influensa er et godt immunforsvar og en god dose vitamin D som vi får ved å sole oss, enten ute eller i solarium som ikke er så skadelig noen vil ha det til, bare vi tar det langsomt. Eller vi kan også ta D-vitaminer i pilleform.  Problemet med det siste alternativet er at i Norge er dosen ren vitamin i pillene så lave at de praktisk talt er som narrepiller med en viss placeboeffekt. Dersom man vil ha effektive D-vitaminer må man opp i minst 75 milligram og da må man til Sverige for å handle. Når kroppen er skikkelig rustet med D-vitaminer for vinteren, preller både forkjølelse og influensa av som vann på gåsa. Bare prøv selv!

 

12. TRIKKEGENIALSNIKING
En notorisk trikkesniker i Oslo kom ut for kontroll. Men genial som han var, innlot han seg straks i en heftig diskusjon med kontrolløren som denne gang var en dame. Han klaget på behandlinger av utlendinger på trikken og nektet demonstrativt å vise billetten sin i solidaritet med utlendingene. Dermed ble han kastet av ved neste stopp. Han benyttet anledningen til å late som han falt stygt på gaten og gikk rett til legen for å få en attest for skadene som ble blåst så stort opp at hendelsen kom på TV2. Mannen anklaget vakten for å være så brutal at han kunne blitt drept og klarte derved å vri fokus fra trikkesniking og boten for dette, til krav om erstatning for den tort og svie han selv måtte lide. Han truet med rettsak og fikk motparten til å gå med på et forlik som gikk ut på at han fikk 5000 kroner i erstatning for skaden han var påført.

 

11. HYDRODRIVGENSTOFF
Vi har visst det lenge, at H2O altså vann, består av to eksplosive gasser og som derfor lar seg utnytte som drivstoff. Problemet har til nå vært prisen, men nå har japanske forskere ved bilfabrikken Toyota løst problemet. En genial minireaktor som spalter atomene i vannet ved hjelp av strøm fra et 24 volts batteri, gjør at man innen et par år har japanske biler hvis tanker kun fylles med vann. Av de to gassene, er det kun hydrogen som anvendes til drivstoff, mens oksygen samles opp og leveres til automatene som nå er å se på mange gatehjørner i den sterkt forurensede hovedstaden Tokyo. Hemmeligheten slapp ifølge CNN nylig ut da en forsker ble avskjediget på grunn av underslag. Ledelsen i Toyotakonsernet har uttalt at de vil ta forskeren tilbake mot at han lover ikke å avsløre flere av selskapets hemmeligheter. 

 

10. KONBINLADENSPIRASJON
Da de to tårnene på Manhattan kollapset 11. september 2001, var det også en tredje bygning som falt sammen, nemlig "Building Seven". Dette er godt dokumenter på film, men ignorert av alle myndigheter. Bygning sju ble ikke angrepet, men falt på grunn av en kontrollert serie eksplosjoner. Noe som mange mener også skjedde med de to tårnene og at flyene var en avledningsmanøver. Pentagon ble også angrepet, men ikke av et fly, for det fantes ikke spor etter noen vinger i ruinene. Alt var et teater som USAs våpenindustri satte i gang fordi de kjedet seg etter at den kalde krigen var slutt. De trengte en ny fiende å bruke opp sine store lager av våpen på. Bin Laden ble raskt utpekt, men han ble omsider tatt, skutt og senket i havet før noen uavhengige kilder kunne bekrefte at det var rett mann.  

 

9. STRØMASTRALFORSYNING
Moderne teknikk slutter ikke å imponere. Nå har man klart å "tappe" strøm fra den frie kraften som finnes ute i rommet og som man har visst om i årevis. Enorme anlegg med antenner og paraboler finnes i Canada, Frankrike og India som leder den nye teknikken med å omforme alle de ellers uforståelige radiosignalene fra rommet, til elektrisk strøm man kan utnytte på jorden. Foreløpig i bare liten skala, men i løpet av en tiårs periode mener forskerne at denne teknikken vil bli tilgjengelig for alle større bedrifter og institusjoner som koster på seg det nødvendige utstyret. Ser man ennå noe år frem, vil det bli mulig for vanlige husstander å tappe strøm fra rommet og transformere den opp til 220 volt og forsyne hele huset med gratis strøm. Hva utstyret koster er ikke oppgitt, men det blir i så fall bare en engangsinvestering.

 

8. STRÅLEBLØFFSKADEFAKTA
Professor Barrie Trower advarer mot stråleskader fra elektroniske apparater som mobiltelefoner og trådløst wifi-utstyr. Han har jobbet som forsker på elektromagnetisk stråling i det militære. Etter 2. verdenskrig var man hektisk opptatt med å lære hvordan elektromagnetiske bølger kunne utnyttes. Noen harmløse, men andre var farlige. Man lærte at visse bølgelengder var kreftfremkallende og fant bl.a. ut at det gikk an å rette en "kanon" mot en person over en viss tid og deretter bare vente. Metoden har også bakdeler, da strålene kan treffe andre og er derfor ikke hyppig benyttet. Noen lurer likevel på om USA har testet den på erkefienden Hugo Chavez i Venezuela. Mobiltelefoner, trådløst nett, mikrobølger er forbundet med høy risiko, men hvem er redd for det? Produsentene sier jo at dette ikke er farlig.

 

7. HJEMMESTATISTIKKRISIKO
Da de fleste ulykker skjer i våken tilstand, er det tryggeste å sove i sengen. Forøvrig er hjemmet ikke bare stedet for flest ulykker, men også der man utsettes for flest farer generelt. Innestengt luft er farlig og likeså avgass fra kjemikalier fra alt i huset, byggevarer, maling, tepper, tapeter, møbler, bilder osv. Tekstiler er fulle av farlige partikler, både døde og levende. Sengetøyet er fullt av insekter man ikke kan se og på baderommet kryr det av bakterier. På kjøkkenet likeså og ikke minst i kjøleskapet.  Avløpene er rene giftbomber. Et moderne hjem er dessuten fylt av farlig stråling fra mobiltelefoner, sparelyspærer og annen tråløs elektronikk, samt gode stoler man sitter for lenge i og glaner på fjernsynets verdiløse søppel og gomler junkfood.

 

6. FRIKVINNESAKSGJØRELSEN
Det som kalles kvinnesaken begynte på 1800-tallet, men tok fart for ordentlig hundre år senere. Med stemmerett og retten til arbeid så man nå en ny kvinneverden. Lik lønn for likt arbeid og retten til barnehageplasser var attraktivt, spesielt for enslige mødre som ble flere og flere. Ikke alle vet hva som egentlig startet dette opprøret. Men en eldre herre tilhørende elitedynastiet Rockefeller sa til en journalist: "Det var vi som gjorde det" og fortalte at frem til da fikk staten bare skatteinntekter fra halvparten av de arbeidsdyktige, men da kvinnene kom i arbeid ble det straks bedre. Dessuten, fortsatte han, fikk vi hånd om barna fra de var helt små og kunne lære dem hvordan verden etter vår mening må styres.

 

5. DEMOSYRIAKRATI
Veien til Iran fra vest går gjennom Syria. Den blokkeres av sittende regime som derfor må fjernes på en måte som ikke vekker mistanke. Indre splid vil være perfekt og en smarting fant ut at det var lett å lokke islamske bråkmakere til kamp mot en "verdslig" leder over muslimene i Syria. Særlig når de ble utstyrt med alle slags spennende våpen og transport for ikke å snakke om god lønn for jobben. Fra hele regionen der islam dominerer har amerikanerne via stråmenn rekruttert talløse jihadister og andre ekstreme opprørere til å kjempe kampen for dem. Et gammelt knep: Skap splittelse i fiendens hus og la dem utrydde hverandre. Dermed blir veien snart åpnet til Iran.

 

4. INSVINERIFLUENSA
Med årets svineinfluensa over oss på den nordiske halvkule, håver farmasøytisk industri inn milliarder på sine vaksiner. Dette har fått mange skeptikere til å se om det ligger et økonomisk motiv bak hysteriet som er større enn det rent helsmessige. Resultatet ble bl.a. at man fant et firma som produserte viruset i en by på grensen mellom USA og Mexico. Rapporten er forsøkt holdt hemmelig, men sammenlignet med den lave effekten av vaksinen, virker den interessant. Det påstås nemlig at WHO er politisk styrt og påvirket av sterke krefter som vurderer befolkningen i verden og deler den inn i to grupper, de lønnsomme og de ulønnsomme. Dette kan gi en mange slags tanker om både fugle- og svineinfluensa.

 

3. LOKKEBRYGGERIMIDDEL
Et bryggeri i Drammen har et spesielt reklametiltak hver vår for å rense opp i gamle lagervarer fordi øl ikke må bli for gammelt. Som regel en dag i mai, der datoen er hemmelig, men som offentliggjøres en dag i forveien. Men da innbys byens befolkning til fest i bryggeriets egen ølhall der gjestene kan forsyne seg selv og drikke så mye de vil av de fremsatte varer. Ifølge Drammens Tidende har bryggeriets direktør påpekt at eneste grunn til å bli avvist ved døren, er om man møter opp beruset. Derimot hadde han intet imot at folk forlot hallen i en slik tilstand. I fjor var det andre gang dette foregikk og i begge tilfeller var alt under full kontroll. Interessen ventes å være enda større dette året etter at reklameopplegget nå er blitt bedre kjent.

 

2. LURENFAENDREIERISKAP
Sørvest i Norge ligger Halden hvor det bor en mann som har klart å kjøpe en fraflyttet bygning av typen vandrehjem fra NSB uten å betale for den. Tross denne ulønnsomme handel for selgeren, men litt av et kunststykke, gikk NSB med på å selge ham nok et hus. Denne gang en hel stasjonsbygning, også den for ingenting. Denne kunsten hadde han dog erfaring med fra flere år tidligere, da han kjøpte en hel bondegård av kommunen som det heller ikke ble betalt noe for fra mannens side. Alle bygningene hadde selvsagt en markedspris, men som mannen på en mesterlig måte har klart å slippe unna betalingen for.

 

1. CANCERSTRÅLEGARANTI
Ved Tromø er det bygget et stort aggregat som heter EISCAT og som driver med nordlysforskning. Så sier i alle fall eierne som flere og flere mistenker for også å drive med andre ting. Anlegget er nemlig en enorm oscillator som sender elektromagnetiske stråling opp i atmosfæren og skaper molekylær aktivitet og dermed varme som da påvirker atmosfærens øvre luftlag og i siste instans været. Anlegget er også en radar som bruker atmosfæren som speil og skaffer utsikt langt bak horisonten og er derved i praksis en del av rakettskjoldet mot Russland, som russerne selv har påklaget. Elektromagnetisk stråling er kreftfremkallende, noe som myndighetene ikke vil uttale seg om fordi prosjekt styres av det amerikanske forsvaret og derfor er hemmelig.

 

 

ROALD DANIELSEN

 

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 11:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

20.01 | 17:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

19.01 | 17:46

Hei nå skal jeg henge meg på vannfaste vil prøve i 30 dager fra nå. Klarte 19 dager i fjor men brøt fasten feil så hadde mage vondt i to uker etterpå.

10.01 | 17:27

Hei, og tusen takk for svar