HVA SOM SKJER

LONDON CITY ER "GAMLEBYEN" - LONDONS INDRE KJERNE - BLE ANLAGT AV KHAZARJØDENE FOR TUSEN ÅR SIDEN

DENNE SPALTEN ER EN SAMLING KORTE INNLEGG OM DET SOM SKJER. DEN BITRE SANNHETEN LIGGER ET STED I SPENNINGSFELTET MELLOM ALLE LØGNENE

LONDON CITY OSER AV FORNEM ARROGANSE SOM EN EGEN STAT I STATEN DREVET AV FALSKE JØDER
Da khazarene ble drevet ut av sitt land for over tusen år siden, dro de mot vest og slo seg ned i det som i dag heter Tyskland og England. Henholdsvis Frankfurt og London, som da bare var mindre småbyer.  Deres kriminelle parasittiske livsstil tok de med seg, sammen med sin tendens til å skifte identitet som de hadde stjålet fra dem de myrdet for å ta formuen deres. Slik ble denne gjengen styrtrik på plyndring som nå har gjort dem til verdens rikeste. De hadde konvertert til jødedom fordi disse brakte med seg fascinerende babylonsk magi  og demonisme.  Det som skulle bli London City ble et finansielt sentrum fra starten og frem til denne dag. Men pengene som strømmer gjennom banksystemet i London City er beryktet for sin kriminelle tilhørighet. Ikke alle kjenner denne hemmelighet, Bygdene rundt London City ble mer og mer befolket og er til slutt blitt London vi kjenner i dag som vanlig innbygger eller turist. Presset økte på fra utsiden og mange vil presse London Citys private eiere til å gi opp og forsvinne. Mange skjemmes over at byens historie knyttes til kriminell virksomhet, selv om England har vært en av verstingene når det gjelder kriminell utnyllelse av sine kolonier. Behovet for et nytt gjemmested vokser nå i takt med avsløringene av all slasgs kriminell virksomhet, samt hvitvasking av penger i alle "gamlebyens" mange private jødiske storbanker. Kanskje derfor Ukraina var interessant? I 2014 ble makten i landet tatt over ved et illegalt kupp for så å fylles opp med angloamerikanske interessers marionetter som gir den kriminelle khazarmafiaen en nytt fristed etter at London City kanskje må oppgis. Dette står selvsagt ikke i historiebøkene, men nå vet du det og kan grave videre selv.

 

NEW WORLD ORDER VIL TA FRA DEG ALT, MEN GIR DEG HUSLY OG MAT OG ET LIV PÅ LYKKEPILLEN
For den som ikke vet hva NWO betyr, vil her kunne lese deres program. Bare en utvalgt elite, som har valgt seg selv, vil sitte på toppen og bestemme over alle andre. Det gjør de allerede og har testet sin makt via den såkalte pandemien. Til tross for at vi nå vet at det ikke fantes noe virus, bare vanlig forkjølelse og influensa, at testen var falsk og upålitelig og at vaksinen var farlig, finnes fortsatt folk som sitter alene i bilen med pustemaske. Slike som gjerne vil ha på seg bilbeltet etter at de har gått ut av bilen, for sikkerhets skyld, lissom. Lydigheten var lett å teste når alt var på det verste. I mange byer fantes ingen uten pustemaske, og eliten gned seg i hendene. Vi nærmer oss punktet da eiendomsretten skal avskaffes i ren kommunistisk stil og folk må arbeide i fabrikker som er rene arbeidsleirer. En såkalt "universell lønn" til å kjøpe ting for, dersom de har oppdatert vaksinen og fått covid-pass. Stress og ubehag over dette blir dempet med medisiner ala lykkepiller og folk forventes å være kunstig tilfreds. Dette er hva de selv sier åpenlyst nå, for de mener dette ikke lenger kan stoppes. Du har nå to valg etter å ha blitt advart: Enten bli med på leken og får smake steken eller stikke av og gjemme deg til galskapen er over etter at himmelens gode krefter har utryddet ondskaapen slik det er lovet av profetene.

 

INTET SKJER TILFELDIG NÅ. ALT ER PLANLAGT OG STRUKTURERT FOR EN GLOBAL RESTART
Hvis jeg skulle ta kontroll på en hel verdens befolkning, ville jeg startet med å kontrollere utdannelsen av barn i oppvekst. Deretter massemedia, politikk og religion. Men dette koster penger, så aller først måtte jeg ta kontroll på bankvesenet. Dette koster også penger som jeg måtte skaffe meg så fort som mulig, for eksempel ved ran og bedrageri. Nettopp denne oppskriften har blitt fulgt av et monster som er så stort og uhyggelig at de fleste ikke vil tro det eksisterer. Men takket være moderne kommunikasjon har verden på kort tid lært av hverandre at det finnes noe som kalles den khazarske mafia tilknyttet det moderne Israel. En kynisk og nådeløs morderisk gjeng hedninger fra Khazaria (nåværende Ukraina) har i sin hevngjerrige galskap satt seg fore å ta kontrollen på verden, rense den for fiender og unyttige for å få kloden for seg selv og sine medisinerte slaver. Derfor er det som nå kommer til å skje meget forutsigbart. Menneskeheten skal bringes i kne for så å ville tigge om en løsning, som da presenteres for dem som The New World Order. Bankvesenet må krasjes, familier og samfunn må oppløses, moralske følelser må elimineres, energien må brytes, elektrisitet og drivstoff, maten må bort fra butikkhyllene, næringslivet må opphøre, folk må bli syke og gis eksperimentell medisin. Men fremfor alt må de overbevises om at alt dette bare er en normal utvikling og at snart bli det mye bedre. 

 

DAGENS KHAZARSKE MAFIA ER EKSPONERT OG LØPER I PANIKK FOR Å FINNE ET STED Å GJEMME SEG
Fra 800-tallet og frem til år 2014 hadde disse falske jødene gode tider. Men etter at internett tok fart, kan de ikke skjule seg lenger. Disse bedragerne er avhengig av å kunne operere i det skjulte. Hemmelighet er deres kjennemerke og de mange hemmelige selskap i verden er deres lakeier på forskjellig nivå. Selv frimureriet er eksponert og alle vet nå hva de driver med på toppen. Khazarmafiaen alias de falske jødene vet at hastverk er lastverk, men vil likevel forsøke å drive gjennom The New World Order før tiden fordi avsløringen nå tar skikkelig tak og fillerister dem. Covidbedraget har utløst et fryktelig hat blant alle som forstår hva som foregår. Skadene er grusomme og uopprettelige og nå er stormløpet mot mafiaen begynt selv om mange ikke ser det. Men mafiaen kjenner pustet i nakken og forsøker under flukten å legge ut miner (falske flagg) og avlede oppmerksomheten mot dem. De valgte Ukraina som base og kuppet makten i landet i 2014 men ble avslørt av Putin som vil ta rotta på dem. Det vil ikke vestmaktene, hvilket viser hvor dypt de alle sitter i gjørma til den khazarska mafia.

 

MORDET PÅ JOHN F. KENNEDY BLE UTFØRT AV DEN KHAZARSKE MAFIA ALIAS DE FALSKE JØDENE
Nå vet alle at det ikke var Lee Oswald som skjøt. Han ble lurt til å tro at han skulle skyte dem som ville skyte presidenten, hvilket mange fryktet. Han fikk likevel skylden, men ble selv skutt før han kunne bevise sin uskyld. Et typisk bedrag de falske jøder er godt kjent for. I mange år trodde alle at morderen var tatt, men noen var mistenksomme. Vi kom nå brått inn i en tidsalder da intet skulle sjokkere oss mer. Ingen var lenger trygge for dem som vi senere forsto siktet mot verdensmakten. Senere kom navnet New World Order, påpekt blant annet av George Bush den eldre som vi vet sto på fortauet og så på kortesjen og mordet. Hva han gjorde der, vet ingen sikkert, men Kennedy hadde kort tid før sin brutale død talt om det monster som han forsto nå ville ta over makten i USA, som vi nå vet er den jødiske khazarmafia. Siden den tid har det gått nedover og USA er nå på bunnen. Komplett kaos kan ventes, noe som også "profetisk" er spådd på en-dollarseddelen. Orden ut av dette kaos planlegger denne onde mafia å skape ved å tilby verden en løsning som de nå har godtatt og har vist det ved at mer enn halvparten av oss har akseptert "dyrets merke" - vaksinepasset  som alle må ha for å kunne reise, kjøpe og selge. Nå som verden våkner opp og ser at mange blir syke og dør etter vaksinen, kan vi ha foran oss en kamp på livet løs, alle mot alle. Akkurat som khazarmafiaen vil.

 

I ETTERPÅKLOKSKAPENS KLARE LYS SER MAN AT TILTAKENE GJORDE MER SKADE ENN GAGN
Ikke bare skade, men mange tiltak var rett og slett ren idioti. Som om arrangørene av pandemien bare leker med oss for å se hvor mye vi tåler. For alle er vi nå klar over at dette var et eksperiment. Helt fra det tidligste stadiet da forskere i USA og Kina eksperimenterte med influensavirus for om mulig de kunne gjøres mer effektive. Slik at befolkningen fikk en farligere influensa så riktig mange døde. Dette ville i sin tid bane veien for en ny vaksine ingen hadde testet. Gain of Function heter den type forskning, som disse forskerne selvsagt nektet at de hadde holdt på med. Men fakta viser bestemt at det var dette som skulle til og mange døde. Men ikke så mange fler enn i tidligere virussesonger. Likevel nok til at folk ble skremt. Sykehus og gamlehjem ble rene dødsleire og alle trodde på vitenskapen som fikk et ansikt, Dr. Anthony Fauci i USA. WHO var med på laget og krevde tiltak; avstand, karantene, nedstenging av industri og handel med mere. Konkurser og selvmord i kjølvannet. Så kom vaksinen som de aller fleste skrek etter. Nå har mange blitt syke og dødd av den, og veldig få skjønner sammenhengen. De tror at vaksineskadene er den nye bølgen  som Bill Gates sa ville komme. I seneste laget har folk begynt å spørre seg: Er vaksinen effektiv? Er den sikker? Er den nødvendig? Hva synes du selv i etterpåklokskapens klare lys?

 

DET GAMLE BABYLON LIGGER I RUINER, MEN ET NYTT OG STØRRE BABYLON HAR BRAGT ARVEN VIDERE
Babels tårn ble bygget for at folk skulle komme nærmere gudene, men ble stoppet av den Allmektige som forvirret deres språk så de forsvant til alle kanter. Men byen besto og ble til Babylon som senter for oldtidens verden. Handel og pengeveksling, militært sentrum for stadige ekspansjoner og plyndringstokt, astrologi og stjernetyding, magi og mystisisme, okkultisme og hemmeligheter samt regelrett satanisme og djeveldyrkelse. Derfor var Babylon en tydelig erklært fiende av Gud som dømte den til å ødelegges. Anlagt ca. år 2200 f. Kr. og ødelagt av perserkongen Kyros den Store ca. år 530 f. Kr. Før byen ble knust, hadde Guds folk Israel på grunn av frafall og avgudsdyrkelse blitt straffet med et 70 år langt fangenskap i Babylon. Her lærte mange av dem Babels gamle okkulte kunster, pengenes magi, svindel og plyndring, djeveldyrkelse og mystisisme som de tok med seg når de slapp fri og spredt ut i verden. Det skjedde langt senere når Jerusalem ble ødelagt i år 70 e. Kr. av romerne. Mange av de korrupte jødene flyktet nordover mot Kaukasus og videre hvor de slo seg sammen med røverbander av blandet herkomst fra Mongolia og Tyrkia.  Khazaria skulle bli disse korrupte jøders nye land som konverterte til deres tro som da ikke lenger bare var basert på Moseloven Torah, men også babylonsk mystisisme, kalt Talmud og Kabbalah. Arven etter det gamle Babylon er altså båret videre av en voksende gruppe av frafalne uekte jøder.  På denne bakgrunn går det an å forstå at det større Babylon er Guds synlige jordiske fiende  nr. 1 - de korrupte utbrente restene av hans en gang utvalgte folk Israel. 

 

SPANSKE LEGER HAR OPPDAGET AT VAKSINERTE PERSONER NÅ HAR SIN EGEN MAC-ADRESSE
La Quinta Colomna - en spansk motstandsgruppe av leger hvis mål er å avsløre covid-19 som en farlig bløff, samler nå informasjon fra hele verden fra andre som har oppdaget det samme. MAC betyr Media Access Control og har lite med Macintosh å gjøre. Teknologien raser videre i vill fart mot et ukjent sted for de fleste som ikke har lett for å henge med. Men denne oppdagelsen viser at meningen med den såkalte vaksinen ikke er å hjelpe folk, men å fange dem inn i et usynlig fengsel. Injeksjon av flytende krystaller, aluminium, hydroksid med mere har egenskaper ikke alle er klar over, men heldigvis er dette oppdaget og vil få alvorlige følger for de ansvarlige. Viderekomne datakyndige vet hva dette betyr; at Staten nå kan følge alle og gjøre dem føyelige eller det som verre er. Den totale kontrollen over individet er ankommet!  Effekten og kraften i dette er større enn jeg er i stand til å forklare, men ett er sikkert: Menneskeheten er derfor nå i stor fare dersom ikke dette stoppes. De uvaksinerte kan derfor bli dem som sikrer det fortsatte livet på jorden. Den høyeste Gud har lovet å gripe inn om enn bare i siste liten ved å redde dem som har nektet vaksinen av den aller viktigste grunn: At "vaksinen" er et uttrykk for fiendskap mot Naturen og Universets Urkraft, alias Gud den Evige og Allmektige.

 

GUDS LØFTE OM EN NY HIMMEL OG EN NY JORD ER MODELL FOR DJEVELENS PLAGIAT, THE NEW WORLD ORDER
De fleste av oss forstår at vi trenger en ny verden. Paradiset i begynnelsen gikk tapt, men er lovet skal komme tilbake. Den gamle slange som utløste frafallet, har i alle årtusen siden den gang pådratt seg mer og mer skyld som løgnens og ondskapens far. Tross dette finnes mengder av folk som er fascinert over djevelens magiske kunster. De er trollbundet av hans ondskapsfulle kreativitet. Nå som djevelen er kastet ut av himmelen i begynnelsen av de siste sju år av denne verdens politiske system, er han besatt av å lure flest mulig inn i hans New World Order, et glansbilde av en verden hvor alt er som beskrevet i FN's agenda 2030. Kunstig Intelligens skal styre alt og alle kontrolleres helt inn til soverommet, overvåkes 24/7 av kameraer alle steder og kan bare reise rundt, kjøpe og selge hvis de er oppdatert på injeksjoner av flytende krystaller som holder dem i sjakk via elektronisk fjernstyring. Ellers vanker fengsel eller en siste sprøyte. Når de sju siste år nærmer seg slutten, blir kampen mellom det onge og det gode intensivert til bristepunktet og livsnerven til djevelen vil briste. Da inntreffet et jordskjelv så stort som det aldri har vært før slik at alt skrot og skrammel djevelens verden har generert ramler sammen og forsvinner i dypet. Tibake blir en ny jord av mennesker og dyr i en ren natur samt en ny himmel uten onde ånder. Velg selv hva du vil tro på, men sjekk dine kilders troverdighet nøye for du bestemmer deg.

 

VIKTIGERE ENN NOENSINNE Å FORSTÅ DETALJENE I APOKALYPSENS ADVARSLER OM ENDETIDEN

Johannes åpenbaring - den siste boken i Bibelen - summerer opp det som hele Bibelen handler om; kampen mellom det onde og det gode på høyeste plan og den strålende seieren for Guds rike. At disse tanker er gammeldags for mange, forandrer ikke på noe. Fienden av det gode har på alle vis forsøkt å skjule sannheten som en del av dennes strategi. Leser man Åpenbaringen en rekke ganger, oppdages den røde tråden som er hva Gud vil at hans tjenere skal vite om det som skjer. Slik det står i bokens innledende ord. Klimaks er de sju siste årene før djevelens verden ødelegges. Den siste årsuken som ifølge Daniels profeti er gitt de troende. Denne uken er delt i to med tre og et halvt år på hver side. Disse to perioder er tildelt spesielle hendelser som kulminerer i en stor trengsel. Omtalt som 1260 dager, en tid, tider og en halv tid og 42 måneder, som alle betyr 3,5 år, ganger to blir sju år. Først skulle troen på Gud undertrykkes i første del av perioden, Så skulle troen forbys og forsøkes utryddet i siste halvdel av disse sju år. Dermed skulle de siste sju vredesskåler tømmes ut, som du selv kan lese i Åpenbaringen kapitel 16. Dragen, dyret og den falske profet var veldig aktive for å få kontroll over situasjonen og innførte en forordning for at folk skulle kunne fungere med kjøp og salg. Et merke skulle gis dem. Uten dette ville de ikke kunne fungere i samfunnet, som for eksempel ved fritt kjøp og salg. Vaksinepasset oppfyller alle disse kriterier og sier litt om hvor langt verden er kommet mot stupet.

 

GOD HELSE ER DØDSVIKTIG I TIDEN SOM KOMMER OG BEROR PÅ 3 TING; NÆRING INN, AVFALL UT OG MOSJON
Næring er også 3 ting, oksygen, Vann og naturlig mat. Avfall er rester av forbrenning og giftstoffer som er kommet inn i kroppen. Mosjon er bevegelse som får alt til å sirkulere bedre i kroppen. Intet nytt altså, men nødvendg å minne om i disse dramatiske tider da kropp og sjel settes på hard prøve. For nå gjelder det å overleve den verste trengsel verden har sett. Onde mørke krefter er sluppet løs som vil utrydde livet på jorden. Inntil disse demoner er nedkjempet av de gode lyse kreftene, må vi mennesker holde ut store prøvelser. En god helse, fysisk og psykisk er en betingelse for å klare seg. Vær nøye med maten du spiser. Mest mulig fra naturen og fra bunnen. Ikke ferdiglaget mat som er tilsatt en mengde stoffer for bedre smak og holdbarhet osv. Kjøp helst direkte fra bonden og jegeren eller dyrk selv. Bli også av med alt avfall fra forbrenningen av maten i kroppen. Husk da på at kroppen har 4 utganger for tømming av slikt avfall. tarmen og urinkanalen, svetteporene og luftkanalen. Å gå på do kan ingen glemme, men å puste riktig må man lære seg. Mosjon gjør dette lettere, men man må også puste dypt "med magen" flere ganger i døgnet. Å svette gjøres også automatisk når man mosjonerer om dette blir intenst nok.  Som en joggetur i skog og mark. Ellers blir bastu et godt tilskudd. Derfor sier noen at den som svetter mye, lever lenge. De fleste sykdommer forbindes med for mye avfall i kroppen som hvis det hadde kommet ut, ville ha gjort kroppen mye friskere. Mange liker ikke bastu, men det går an å vende seg til å svette i alle fall litt og i flere omganger. Selv går jeg i badstu to ganger i uka og har merket at det virker. Faste er også et godt tips, det tømmer ikke bare magen for gammelt slagg, det renser også hver eneste celle i kroppen. Januar måned faster jeg og skriver dagbok for den som vil lære hvordan det er å faste. Om tre år blir jeg åtti og har planer om å nå dette mål om ingen kverker meg fordi jeg skriver ting de ikke liker.

 

VI ER ALLE SLAVEBUNDET, MEN BARE DEN SOM SKJØNNER DET VIL KUNNE KJEMPE SEG UT TIL FRIHETEN
Verden er nå blitt et gigantisk fengsel drevet av en liten gjeng psykopater og deres lakeier. Et åpent fengsel uten tykke murer og låste dører, men med elektronisk overvåking så avansert at det overgår vanlige folks fatteevne. Eliten gir seg selv privilegier utenfor rekkevidde for vanlige folk. Mor og far må arbeide hele dagen for tak over hodet og mat på bordet. Barna må på skole for å lære fangenskapets regler. Bankene skaper penger av tomme luften som strøs ut til folk som må slite for å betale tilbake, det økonomiske slaveri. Industri og handel pøser ut allskens krimskrams folk stort sett ikke behøver, men lokkes og presses av reklame og gruppepress inn i "kjekt å ha"-slaveriet. Mange havner i makt- og prestisje-fella, både politisk, intellektuelt og religiøst. I dette globale fengsel søker mange makt over andre fanger og klarer å skaffe seg det. Makten går dem til hodet og hindrer dem i å se at de selv er fanger og derfor ikke prøver å komme seg fri. Slik er det forresten fatt med de fleste fanger, de tror bare på det de kan se. Elektromagnetiske stråler er usynlige, men effektive. At de er helsefarlige vet mange, men klarer ikke hindre at de brukes mer og mer på alle hold, også inne i hjemmene til folk. Et lite lys er likevel tent, noen skjønner hva som foregår og søker kontakt med hverandre i mer eller mindre hemmelige grupper. Dette har eliten oppdaget og intensiverer maktbruken. Fangene må bli færre ved sterilisering og aktiv dødshjelp! Ordren er satt i live ved medisinering og aktiv promotering av homofili. Tiltaket har hjulpet, men eliten er ved dette blitt avslørt og forbereder seg på kamp mot mange grupper fanger som har organisert seg og kommer mot dem. Fangeopprøret betyr krig, og nettopp der er vi nå. Hva enda færre begriper, er at en universell befrier er på vei for å knuse dette fengsels usynlige murer og slippe fri alle som tror at denne løsning er mulig.

 

CORONA VAR ET SMART PÅFUNN SOM TIL SLUTT SKULLE SKAPE ZOMBIER UTEN KJÆRLIGHET OG FØLELSER
Nå snakker ikke så mange om pandemien lenger. Folk har fått andre ting å snakke om. Som krig og klima og matmangel. Men effekten av kampanjen sitter igjen; sprøyta så mange ville ha, har gjort sitt. Ærlige forskere har for lengst oppdaget hva som må ha vært hensikten med det hele. Som var å redusere verdens befolkning drastisk og ta full mental kontroll på resten. Alle unyttige og ulønnsomme skulle bort, de såkalte "unyttige etere". De eldre, de handikappede, de kronisk syke. Og slik har de kommet langt på vei, men ennå ikke ferdig. New World Order er dog ikke langt unna. Hva injeksjonen av giftstoffer har gjort med kroppen er hovedsaklig to ting; skade på hjerte og hjerne. Begge organer har en god naturlig beskyttelse, men som en trojansk hest har giften kommet gjennom og langsomt begynt å virke. Nå viser det seg at på hjernen har giften virket omtrent som lobotomering og på hjertet som lammelse. Denne oppdagelse er grundig beskrevet i mange nye avhandlinger. Uten at vanlige folk får vite det fordi media som vanlig tier. Imens ser man på vaksinerte at de langsomt endrer personlighet, blir følelsesløse, mindre kjærlige og etter hvert blir helt uten empatil. Idrettsfolk stuper på banen på grunn av hjerteproblemer, de blir varig syke eller dør. Andre vaksinerte skriker ikke opp som de normalt skulle gjøre. Men de uvaksinerte gjør og de er heller ikke blant de virkelig syke i denne sammenheng. Dette var altså også formålet og stort sett oppnådd. Derfor snakker ikke så mange om pandemien lenger.  

 

HISTORIEN OM GUDS EGET FOLK GIR NØKKELEN TIL Å FORSTÅ HVOR VERDEN NÅ ER PÅ VEI
En lang historie i korte trekk: Den gamle slange, alias Satan djevelen gjorde opprør mot Gud og kuppet makten over jorden. Det første menneskepar ble lokket bort fra Gud og hele verden ble ond og ugudelig. Gud opprettet en pakt med en rettskaffen mann, Abraham. Hans etterkommere ble Israels folk inndelt i tolv stammer som en liten spire fra et hugget tre. Også disse ble lokket bort og til sist straffet med fangenskap i Babylom, men ble utfridd etter 70 år og kom tilbake til sitt land og sin kjære by Jerusalem. Men frafallet fortsatte og Israel ble endelig forkastet etter mordet på Guds sønn som kom for å redde dem. Skilt fra Gud, kom Satan djevelen til deres unnsetning og ble deres gud, Lucifer. Jesu disipler ble den nye spiren til et nytt utvalgt folk. Siden det første århundre har en flokk falske jøder sakte tatt kontroll over både ekte jøder og kristne og brukt dem kynisk for å fremme sin sak, Lucifers herredømme over verden. De falske jødene besto opprinnelig av kriminelle hedninger som konverterte til jødedommen med uhederlige baktanker og beriket seg ved plyndring og utlån fra denne rikdom til høye renter, opptil 75 prosent pro anno. Svindel og bedrag fulgte disse falske jøder opp gjennom historien, og med penger kunne de gjøre alt. Derfor ble de forfulgt og mislikt over alt og trengte nå sympati for å komme videre. Holocost ble deres redning som førte dem til sitt land de på kløktig vis stjal fra palestinerne. Bråk og spetakkel har alltid vært i deres kjølvann, så dagens situasjon er ikke ny. Derimot er det mer krutt i hornet som nå kan eksplodere når som helst. Med så mange kjøpte og betalte støttespillere, bestukket og blackmailet, er det ikke rart at sanne kristne 
er i mindretall. Men dette er bare til himmelens Gud selv reiser seg og griper Satan djevelen fordi hans tid nå er ute. Der er vi nå, det som på godt norsk heter Dommedag.

 

DEN SOM PLØYER SKAL TA IGJEN DEN SOM HØSTER - EN VIKTIG PROFETI OM KLIMAENDRING I ENDENS TID
Profeten Amos sa det på sin måte, at klimaet ville endre seg mot slutten av "vredestiden" eller det som kalles verdens ende. Alle bibelske profetier dreier seg om gjenopprettelsen av Guds rett til å bestemme. Alle kan nå se hva djevelens midlertidige herredømme har medført og alle ting går mot et stort smertefullt kollaps. Guds Rike tar snart over makten som profeten Daniel forteller og Fredsfyrsten innsettes på tronen. Hele jorden og naturen har vært tynget av et ondskapsfullt regime, og nå skal alt gjenopprettes. Jordkloden gjennomgår en omstrukturering ikke mange forstår. Det skal skje tegn i sol og måne og stjerner ifølge Matteus og folk ser merkelige lys og hører merkelige lyder mange steder. Hele kloden skal justeres i forhold til solen og bli et paradis som det sies i profetiene. Men som når man skal pusse opp et hus, må alt bli litt verre først. Jorden blir varmere, men ikke til kokepunktet. Kontrollert og systematisert som bare Skaperen av jorden kan gjøre det. De som ikke tror på Gud blir livredde, men de troende gleder seg over det som skjer. Jeg høster grønnsaker fra hagen ennå, og snart skal jeg legge nye frø i jorden. Syrinen spretter mens de gamle bladene ennå ikke har blåst av. Høsten varer lenger og våren kommer tidigere, hurra.  Profetiene stemmer med en enestående nøyaktighet. Jeg håper flere skjønner dette og kan glede seg på samme måte som jeg.

   

NÅ SOM UKRAINA SNART MÅ ERKJENNE TAPET, BØR VI HOLDE ØYE MED HVA SOM SKJER I TAIWAN
Det er to hotspots i verden hva angår utvikling og produksjon av illegale biokjemiske våpen.  Ukraina og Taiwan. USA vil ha kontroll over Ukraina og Kina vil ha kontroll over Taiwan. Ikke amerikanerne og kineserne som folk, men regimene som begge er kontrollert av den khazarske mafia, de som kaller seg jøder uten å være det.Tel Aviv sitter stille i båten under pågående uro, mens Davos spiller andrefiolin uten å ha stemt instrumentet. Falskheten er øredøvende. Globalistene er nå overalt og lyder Davos' minste vink. Frem til 1949 styrte Shiang Kai Shek Kina med stor respekt fra hele verden. Borgerkrigen ga Mao makten og Chiang Kai Shek flyktet til Taiwan og anså seg selv som Kinas reelle leder til sin død i 1975. Men han tok Statens gullbeholdning med seg, så da forstår man at Kinas kommunistparti vil ha makten over Taiwan. Kamplysten er stor på begge sider og Taiwan er ikke å spøke med som illsinte veps. Forvent at khazarene setter partene mot hverandre og skaper sjokkerende hendelser for å ta tilbake den makt de nå holder på å miste. Mens de fleste i verden ikke begriper noen verdens ting og lar humla suse til de driter i buksa av skrekk.

 

TOMME HYLLER I MATBUTIKKEN - IKKE SÅ GALT AT DET IKKE ER GODT FOR NOE
Med stigende dieselpriser går det nok ikke så veldig lang tid før lastebilene ruller saktere eller parkeres. Et smart knep av khazarmafiaen å tvinge prisene til leverandørene av energi, strøm og drivstoff opp i taket for å slippe sanksjoner. For da følger alt annet etter da all produksjon og transport krever energi. Når folk kommer til butikken for å handle mat, blir de selvsagt sjokkert og fortvilet. Noen vil få panikk og verstingene vil rave rundt på plyndringstokt. Du som har skjønt at det er slik det bærer hen, har kanskje reservelager av mat for en viss tid. Sørg for å gjemme den godt og lat som om du også leter etter brød. Maten fra butikken er dessuten langt fra så god som den burde være. Noen sier at den rett og slett ikke er egnet til menneskeføde. Produksjon og behandling er så sterkt kommersialisert at maten ikke smaker godt lenger og derfor tilsettes kunstige smakstoffer. Så lenge pengene bestemmer, vil de fleste produsenter tenke mer profitt enn kvalitet. Det er stor forskjell på frukt og grønt man dyrker selv i forhold til den i butikken, både i smak og næring. Mat fra skogen likeså. Fortsatt kan man kjøpe både kjøtt og fisk og grønt på landet, men under en matkrise må man stole på seg selv og lære seg kunsten å drive en kjøkkenhage som i gamle dager. Kjenne fiskere og jegere. Skaff settepoteter og frø av mange slag og lær å ta frø fra egne planter. Men anlegg ikke en kjøkkenhage som kan ses av alle. Da kan arbeidet fort bli forgjeves når skrubbsultne gjenger kommer rekende. Finn et sted som blir din "secret garden" - bruk fantasien. Snakk med venner og familie og gjør ting felles. Disse tider er allerede helt bizarre, men tro meg, det vil bli enda verre innen rotteplagen er over. Lykke til.

 

NÅR 5G KJØRER FOR FULLT KAN VAKSINERTE BEGYNNE Å FØLE EFFEKTEN AV Å VÆRE FJERNKONTROLLERT
Det finnes tonnevis informasjon om dette hvis man vet hvor man skal lete. 5G er ikke for telekommunikasjon, men snarere statlig kontroll. Dette spektrum er utviklet av CIA for å kunne styre folks tanker og oppførsel. Spesielt veldig lave frekvenser som setter i gang prosesser i stoffer som er sprøytet inn i vaksinerte personer. Allerede innen strømmen settes på, har folk blitt alvorlig syke og dødd i hopetall, hvilket har gjort at verden langsomt våkner. Men for de fleste er det for sent om man ikke vet hva man kan gjøre. Om dette er det også mye informasjon. Men ettersom denne kalles "falsk og farlig" avstår mange fra å grave frem det de trenger å vite. Vi burde nå ha lært oss nå at politikere er dem man kan stole minst på. Men når man heller ikke kan stole på helsevesenet, hvem kan man da stole på? For ikke å snakke om media. De er alle kjøpt og betalt av khazarmafiaen og blackmailes til å holde kjeft etter å ha gått i honningfellen. Det er mange nok nå som forstår spillet og som kommer til å aksjonere i desperat raseri når tiden er inne. Alle disse nye antennetårn som har dukket opp over alt vil bli angrepet og satt i brann. Etterfulgt av jakten på fienden som fanges og bringes inn i midlertidige internering bak piggtrådgjerder. For den som vil overleve gjelder å ikke være med på slik sabotasje, men heller skjule seg bak betong eller fjell og stein. En kjellervegg kan være bra nok, men en hule i fjellet er allr best i de perioder strømmen står på. Hodepine og surrete tanker kan være tegnet på at du nå må skjule deg. Dette høres skrullete ut, men er dessverre ramme alvor. Eliten vil ha livet av de fleste av oss nå, for lettere å kunne kontrollere resten. Makten har gått til hodet på dem og driver nå seg selv til totalt vannvid, et tegn på at det hele om ikke lenge er over. 

 

VAKSINEN ER AVSLØRT SOM FALSK OG FARLIG OG NÅ VIL DE SKYLDIGE AT VI SKAL GI DEM PANDEMI-AMNESTI
Etter at veldig mange har dødd når de tok vaksinen, har flere og flere skjønt hva som foregår; et lenge planlagt folkemord. Pfizer ble tvunget til å frigi dokumenter fra forskning og produksjon som er en klar innrømmelse av skyld. Når mange nok dør av senskader, og mange nok våkner opp, kan de skyldige bli hengt på torget. I redsel for dette scenario foreslår en av disse forrædere at vi burde tilgi dem fordi de ikke visst hva de gjorde (!!!) Bare ett svar kan gis dette forslag: HELL NO, ikke på vilkår! Maken til frekkhet, men annet er vel ikke å vente fra den gjengen som så frekt skremte verden med et falskt virus for å kunne erklære en pandemi slik at alle måtte vaksineres med et stoff ingen visste hva var; et mikroskopisk biologisk våpen i globalistenes krig mot menneskeheten for å bringe antallet ned og resten under fysisk og mental kontroll. Hele operasjonen er dessuten eksperimentell da denne type injeksjon ikke er prøvd før på mennesker. Bare på rotter og da døde alle sammen. Nå er alt ute i lyset selv om verden fortsatt stort sett raver i mørket. Men de skyldige har lenge svettet mer enn normalt. Og ikke uten grunn, for nå kan de få regningen for bedraget; tap av liv, unge som gamle, tapte arbeidsplasser og forretninger, verksteder og service, konkurser, fallitt, selvmord, masketvang, testtvang, vaksinetvang, avstand, håndsprit, splittede familier og samfunn osv. De skyldige skal ikke tilgis og ikke glemmes. De skal stilles for retten, tiltales og dømmes. De skyldige skal henrettes for deltagelse i folkemord etter Nurnbergavtalen. Selv om Gud er hjertegod og nådig, finnes mange han ikke vil tilgi, de forherdede onde som mot bedre vitende begår synder som er så grove som det vi har sett de siste par år. Gud vil ikke tilgi verken djevelen eller de som myrder og stjeler og lyver. De vil alle bli kastet i helvete, som er en metafor for den evige ild, altså evig tilintetgjørelse.

  

ANGREP ER DET BESTE FORSVAR - AKSEPTABEL STRATEGI, BARE IKKE FOR RUSSLAND OG PUTIN
Idiotene hyller Zelensky som en helt og Putin som en gal mann fordi han vil beskytte Russland mot USA's stedfortreder NATO's ekspansjon og etablering av baser i Ukraina. Samt beskyttelse av den russiske befolkning i den østlige landsdelen som siden kuppet i 2014 har vært utsatt for angrep fra regimet i Kiev som vil ha likvidert alle russere i landet. NATO's brudd på avtalen om ikke å utvide sin østlige grense taler ikke til fordel for USA som allerede har laboratorier i Ukraina som forsker på og produserer ulovlige biologiske våpen, beregnet på hvem tror du? Eller hva mener du om alle Ukrainas kriminelle hovedkontor og bankenes hvitvasking? Putins spesielle militære operasjon er etter alle regler helt ligitim, men landets regime er ikke, fordi makten er kuppet med vold. NATO er ikke til å stole på og hele vestverden er full av psykopater som gir motparten skylden for sine egne feil. Dette er sannheten folkens, men tåler du ikke den, blir det lite for deg å håpe på når virkeligheten om ikke lenge blir klar for alle. 

  

STOP KRIGEN - STOP PUTIN. SLAGORDET SOM BETYR Å SI EN TING OG GJØRE DET MOTSATTE
Vanlige folk vil ikke ha krig. Det er dem som i så fall må bære tapet. Men bønder på sjakkbrettet ofres gjerne for å vinne et slag. Slik tenker generalene som selv sitter trygt langt unna. Ukraina har på under et år mistet nesten hele sin hær av sterke unge soldater av begge kjønn. Tvunget ut i krigen som ikke var nødvendig, om det ikke var for å beskytte en av verdens mest grusomme hemmeligheter. Med kløvet tunge skriker de seg hese: Stopp krigen, men send inn flere våpen!  Deres råttenskap kan ikke skjules lenger og krigen mot Purin er et bevis på at verdens elite er desperat etter å skjule sine spor. Derfor vil slutten på denne krigen markere overgangen til noe mye verre. Eliten er tatt med buksa nede og skjønner at de er ferdige, men de går ikke stille ut bakdøra. For de kontrollerer bankene, energien, matproduksjonen, transporten og mere til. Og da kan mye skje. I desperasjon spås de å stenge bankene, stenge strømmen, øke prisene på energi og drifstoff som da vil øke prisene på alt annet. Krigen mot Putin gjelder derfor ikke å redde de stakkars ukrainerne. Det gjelder å redde seg selv, eller rettere sagt stumpene. Denne prosess er i full gang og verden har begynt å forstå tegninga som viser seg i prisen på handlekurven. Slik er det blitt når løgnere og bedragere sitter ved roret og bedre vil det ikke bli før hele skuta går lekk og forsvinner ned på bunnen av storhavet med mann og mus. Bare den som klarer å grave seg frem til den virkelige sannheten, vil ha forstand nok til å overleve det som kommer.

    

 

ORGANISERT RELIGIØSITET OG UBESMITTET REN KRISTENDOM ER TO FORSKJELLIGE TING
New World Religion er en viktig del av New World Order som Paven er gitt oppdraget å organisere. I 2015 signerte han en avtale med alle verdens religiøse ledere om en felles religiøs blanding. Dette passer Lucifer bra, men ikke Gud og Jesus. Ekte kristendom finnes da heller ikke verken i Vatikanet eller verdens mange andre organiserte kristelige forsamlinger som alle har et styre bestående av mennesker og derfor lett kan infiltreres og manipuleres. Som moren er, vil også døtrene bli og er derfor ingen trygg havn for søkende sjeler. Det er lett å undervurdere djevelens kontrollerende makt i disse dager hvor han desperat vil dra alle med seg i fallet mot avgrunnen. En helt ren og ubesmittet gudsdyrkelse er den personlige hengivenhet et menneske har overfor Gud og Jesus. Bønn og meditasjon er den kontakt som et menneske kan benytte for å kunne tre frem for Gud. Svaret kommer i form av en behagelig fred i sinnet til den som ydmykt vender seg til Gud i bønn. Hvis dette er nytt for deg, kan du prøve å lese Fadervår og se hvordan du føler deg etterpå. Alle gudsfornektere går glipp av denne trøst i en vanskelig tid som den vi opplever nå. Dessuten er det Guds vilje at det onde skal ødelegge seg selv og overlate jorden, Guds hellige berg, som en arv til hans sanne folk.

 

VERDEN ER SOM ET LYNTOG I RASENDE FART OG UTEN BREMSER NÆRMER SEG SLUTTEN PÅ SKINNEGANGEN
Den politiske, økonomiske, sosiale, medisinske og militære situasjonen har for tiden blitt så kaotisk at selv eliten på toppen begynner å bli urolig. Det var dette de ville, for som fuglen Fønix stigende opp av asken skulle gi dem fortsatt kontroll. Men planene kan nå slå feil fordi ikke mange nok er dupert til å tro at alt kommer til å bli bra igjen. Flere og flere skjønner nå at de er blitt lurt til å forgifte seg selv og er klar til å hente frem sine sigder og høygafler. Gatens justis kan fort bli gjeldende, og da kan ingen ansvarlige ferdes trygt ute. Samtidig truer krig og økonomisk ruin. Under slike forhold kan Staten ta i bruk sterke midler som unntakstilstand og portforbud. Med de konsekvenser dette får for folk i alminnelighet. Stigende priser er egentlig kunstig devaluering av pengene og ett sted ligger smertegrensen. Transport og service innkludert handel rammes hardt. Det gjelder å ha mat og vann lagret til slike krisetider, men også medisiner og kunnskap om spiselige vekster i naturen og dyrking av for eksempel poteter. Åndelig mat er også nødvendig, fred og ro mentalt sikrer ventetiden det tar før ondkapen har utryddet seg selv.

 

SANNHETEN KOM I POSTEN I DAG. ET MAGASIN SOM SKULLE VISE MEG AT ALLE KONSPIRASJONSTEORIER ER FALSKE
Magasinet var på over 150 sider, glanset papir og i 4 farger. Profesjonelt og må ha kostet en god del å fremstille. Uadressert i min postkasse, Noen hadde lagt det der, kanskje fordi jeg kunne tilhøre målgruppen. Men jeg vet ikke hvem. Eller ble dette magasin sendt ut til alle? Fra Titanic til Estonia, fra World Trade Center til månelandingen og om jorden er rund eller flat. Alt var beskrevet og "bevist" ikke kunne stemme ifølge Statens faktasjekkere. Det må ha vært utarbeidet innen Covid-19 brøt ut, for en større teori om en konspirasjon har nok verden aldri sett.  Den manglet altså, men jeg tok det hele med stor ro. Det er klart at de som mistenkes for å konspirere mot befolkningne, altså sammensverge seg, slett ikke liker å få flomlyset på seg. Derfor koster de gjerne på seg et magasin som skal feie bort mistankene - i alle fall hos de fleste, de mest lettlurte. Magasinet var produsert i Norge og oversatt til svensk. Opplagstall var ikke å se, men det må ha vært stort. For målet var tydeligvis å fjerne mistanken fra så mange som mulig. Mange teorier er skapt for å få oss skeptikere til å se dumme ut. Ideen om at jorden likevel er flat, har oppstått i Tel Aviv og spredt globalt av folk som hoppet på dette toget. Men Covid-19 skulle vært med. For da hadde enda flere skjønt meningen med magasinet. Nå har over en million dødd etter å ha tatt vaksinen og skapt uhyggelige mistanker. Likevel koples ikke alle disse alvorlige helseskader til vaksinen. I stedet får de høre at dette er den nye bølgen og at mer vaksine må fylles på. Sannheten er at denne skatt ikke er for alle. Magasinet gjør ikke noe fra eller til for meg. For jeg og mange andre forstår at vi holder på å bli lurt inn i en felle. Og det vil vi ikke. Deres New World Order er ikke noe for oss. Hvis det er noen det er for mange av her, så er det disse parasittene som har stjålet kontrollen over oss andre - og det er disse som nå må lukes bort.

 

DET SÅKALTE "JØDISKE PROBLEM" ER IGNORERT OG HAR NÅ BLITT RESTEN AV VERDENS PROBLEM
Tar man ondet ved roten, kan problemet være løst. Men får man sympati for en lidende rampunge, kan denne vokse opp og hevne seg en vakker dag. Stamfar til både jøder og muslimer het Abraham.  Hans sønn Isak fikk Esau og Jakob, sistnevnte fikk endret navnet til Israel, som er navnet på alle hans tolv sønner og deres etterkommere. Moses organiserte nasjonen Israel som senere valgte seg konger. Kong Saul først og deretter David og senere den vise kong Salomo. Etter disse gikk det nedover med folket som pendlet mellom tilbedelse av den sanne Gud og demoniske avguder. De ti bud var klare; Ingen annen Gud foruten MEG. Israel brukte snart opp sin kvote av Guds tålmodighet og ble forkastet. Kristendommen avløste dem som Guds nye folk. Da hadde nasjonen vært fanger i Babylon og lært seg saker og ting. Koplet med bitterhet og hevnlyst, organiserte det falne Israel seg og la opp en plan.  Selv på Jesu tid var jødene kjent for å være farlige. Men ingen ting imot det som kom senere. Fra 800-tallet var de etablert i fjellene nord for Kaukasus og blandet seg med røverpakk fra Tyrkia og Mongolia. Dermed startet plyndringen som århundrer senere gjorde dem så rike at de nå i praksis eier alle verdens storbanker. På grunn av deres parasittiske livsstil var de uønsket i over hundre land. Men fikk sympati etter holocost og angivelig 6 millioner gassede jøder. Dermed fikk de hjelp til å få sitt eget land i Palestina. Herfra planlegges en søt hevn på hele verden som beskrives via World Economic Forum; 95 prosent av oss skal bort og resten skal kontrolleres ved implantering av en chip i hodet så de bare kan tenke slik jødene vil. Agenda 21 er i ferd med å oppfylles og skal være i drift 2030. Men de glemmer at Gud i himmelen ser hva de holder på med.

 

VILLDYRETS TRONE LIGGER I MAGOGS LAND SOM GAMLE KART VISER ER DET SAMME SOM KHAZARIA
Profeten Esekiel's spådom om Gog av Magog er et profetisk bilde på den siste krigen mellom det onde og det gode, mellom Gud og Satan, mellom Guds sanne og ydmyke folk og Satans støyende flokk. På en bemerkelsesverdig måte går en rød tråd gjennom samtlige av Bibelens bøker som alle peker på de aller siste dager av djevelens tidsbegrensede herredømme. Profeten Daniel's spådom om den syttiende årsuke, de siste sju år av denne verdens galskap, oppfylles nøyaktig like for våre øyne akkurat nå. Johannes åpenbaring fyller på med detaljer som kan ta pusten fra den som leser og skjønner at dette er sant. Dette er profetier som er minst to tusen år gamle og likevel presise. For nå kan alle se at de sju siste skåler med Guds vrede tømmes ut. Hvorav den femte tømmes ut over dyrets trone som tydeligvis er Khazaria alias Ukraina. Verdens sentrale samling av all slags kriminell og satanistisk aktivitet, fra fangehull med kidnappede barn til hvitvasking av svarte kriminelle penger. Fra sex- og narkotikahandel til ulovlige biovåpen. Hele underverden på ett brett. Alle er de samlet der og forsvarer seg derfor mot angrep fra krefter som vil rydde opp. Enigheten er rørende blant verdens mange medskyldige og viser hvor sterkt engasjert de alle er i denne fordervede og ugudelige virksomhet. Virkningen av Guds vredesskål er bitende smerte og desperasjon.  Hva som helst kan skje nå. Sjokkbøler sprer seg over hele kloden, men den allmektige Gud har full kontroll. Les selv i Johannes åpenbaring kapittel 16 og videre utover. Så ser du hvordan dette ender og hva som kommer etter for dem som skjønner at dette er sannheten.

 

DET "NYE JERUSALEM" SOM AV EKSTREME JØDER LENGE HAR VÆRT PLANLAGT ETABLERT I SYDLIGE UKRAINA
Avsløringen av planene for Ukraina var på tide. Denne merkelige krigen kan gjøre en skeptiker sprø, om en ikke var det fra før. Alle involverte parter er frimurere og med mye jødisk blod. Flere andre hemmelige selskaper finnes også i blandingen som får spenningen til å øke når verden får vite at en avdød rabbi i USA lenge snakket og skrev om planene for dette "Nye Jerusalem" som må stå ferdig til jødenes Messias kommer og derfor haster. Palestina kan ha blitt for problematisk slik at man søkte seg et annet sted, som altså ble Khazaria - der moderne jøder kom fra og som nå er Ukraina. For å gjøre plass til dette avanserte prosjektet måtte først landet ryddes for ikke-jøder, som for det meste er vanlige ukrainere og russere. Landet har 44 millioner innbyggere og må ned til 8 millioner. En reduksjon på 80 prosent. Men hvordan klare det? Som vanlig, starte en krig som varer til målet er nådd. Slaktertrioen Putin, Biden og Zelensky samarbeider om å likvidere så mange unge menn som mulig, mens kvinnene sendes ut som flyktninger rundt omkring. Østlige og deler av sydlige Ukraina er snart ryddet, men området som trengs skal gå helt til Odessa i Vest. Her skal verdens nye jødiske hovedstad bygges som en moderne storby kanskje lik Astana i Kazakhstan som allerede er en viktig by for The New World Order de samme jødene står bak. Deres "Nye Jerusalem" er ikke Guds hellige by, for Apokalypsens nye Jerusalem var en åndelig by og et profetisk bilde av en helt ny verden også kalt Guds paradis. Jødene var en gang Guds folk, men er det ikke lenger. Deres troløshet og ondskap, avgudsdyrkelse og babylonsk satanisme gjorde at de ble vraket som Guds folk. Kristendommen ble det nye folket og Sions berg (i Jerusalem) var et profetisk bilde på selve kristentroen. Men også denne bevegelse har mistet Guds gunst og av samme grunn som Israels folk. Kun en liten spire fra rotstubben, en rest av ekte sanne kristne troende vil få Guds merke på sin panne som et tegn til dødsengelen om å gå forbi dem som har dette merket. Mange sterke påstander her, men det gjenstår å se om dette stemmer. I så fall kan man regne med at himmelens gode krefter vil blandes inn og løse problemet.

 

TUSENVIS AV TEORIER FLORERER. NESTEN INGEN PASSERER TESTEN. FINN KREMEN OG LA RESTEN LIGGE
Den dyrebare sannheten finnes et sted, virkeligheten. Det som virkelig har skjedd og som virkelig skjer. Men den er godt skjult og av to grunner. Onde krefter vil ikke at verden skal se hva de gjør. Og gode krefter vil at "uverdige" ikke skal få tak i den skatt sannheten er. Universets Urkraft er den energi som er årsaken til at alt er blitt til, kreativt, intelligent og omtenksomt. Altså er det her snakk om et levende og tenkende vesen av høyeste rang som i tidenes morgen presenterte seg selv som Gud, den Evige og Allmektige. At noe gikk galt på et eller annet tidspunkt, er åpenbart. Onde krefter har utviklet seg og blir verre og verre til de har råtnet som et eple og bare må få råtne ferdig til det forsvinner av seg selv. Meningen med jorden og mennesket var fullkommen god, men det oppstod en strid om eierskap og kontroll. Denne strid pågår ennå og alle teorier om dette tema er fargerik fantasi som må testes. Dette arbeid har delt verden i to og begge parter har lite å skryte av. Sannheten finnes nemlig som en liten perle i skjæringspunktet mellom mengder av fantasi og løgn. Denne skatt kan bare oppdages av den som selv er hengitt til sannheten, altså fullstendig ærlig og sannferdig i alle ting. En liten løgn er nok til å diskvalifisere en fra å se hva som skjer. Gud er den gode kraft og den onde kalles Satan. Lys og mørke, glede og sorg, velbehag og smerte, liv og død. Satt på spissen for å gjøre valget lett. Testen består i å måle teoriene mot det faktum at Gud bestemmer og at Satan nå skal bort. Hans tid er ute. Det onde trenges ikke for å kunne verdsette det gode. Dette er gammel lærdom som forsøkes dekket over av ondskapens djevelske åndehær i himmelrommet. Men ærlige og sannferdige individer har antenner som kan motta og forstå informasjon fra Universets Urkraft. Døren er fortsatt på gløtt, men alt tyder på at den lukkes snart.

 

PUTIN KNUSER NÅ VERDENS KRIMINELLE NETTVERKS SENTRAL I UKRAINA OG HATES SELVSAGT FOR DET
Massemedias fremstilling av Putins krig er så feil og misvisende at det er en skam. Hans viktigste motiv er å sikre Russland mot Nato som tross inngåtte avtaler om en nøytral sone likevel rykker nærmere hans grense. Han vet at USA vil ha Russlands naturressurser og tar trusselen på alvor. Regimet i Kiev er illegalt og tvers gjennom korrupt som mot betaling beskytter all verdens kriminelle nettverk sine hovedkontor. Herfra ledes verdens trafikkering av sexslaver, barneblod, organhandel, narkotika, våpen, vaksineindustri og mye mer. For ikke å snakke om hvitvasking av svarte penger fra denne lyssky virksomhet som nå er blitt så mange at bingen flyter over og er blitt synlig i andre europeiske storbanker som nå tiltales for medvirkning til kriminalitet. Alle som sier de hater Putin støtter derved motpartens onde gjerninger og kan derfor regnes som medskyldige i ulovlig og straffbar virksomhet. Det sier litt om hvor korrupt den vestlige verden har blitt. Men statskontrollert massemedia nevner ikke dette slik at vanlige folk ikke fatter hva som egentlig skjer og at det snart er for sent å gjøre noe. Alt er et billig teaterstykke for å lure folkemassene inn i et åpent fengsel, en elektronisk kontrollert global slavekoloni der alle får sin dagsrasjon grillede insekter, må arbeide og tjene den herskende elite og på grunn av lykkepiller synes de har det fint. Dette er planen, men det gjenstår å se om Universets Urkraft godkjenner den.

    

 

FØR VAR DET "SIKKERT SOM BANKEN" - MEN NÅ ER ALLE STØRRE BANKER I REALITETEN KONKURS
Man trenger ikke være supersmart for å begripe at verdens finansielle system er falleferdig. Selv en amatør som jeg forstår at veldig mye er galt når banker må låne av hverandre for å holde det gående og at reporenten for slike lån mellom banker skyter i været fordi ingen stoler på noen lenger. Problemet er at det finnes for mye penger i omløp i forhold til reell dekning som før var gull men nå er spekulasjon omkring olje. Nye sedler trykkes og blir som sjekker uten penger på konto. Digitale penger skapes ved opprettelsen av nye lån, tatt rett ut av tomme luften. Falskmynteri er forbudt, men bankene gjør det og er derfor kriminelle. Men så lenge folk tror at pengene er verd det de sier, så går det en stund til og ingen rike vil risikere sine penger ved å slå alarm. Å låne seg ut av gjeld på våre barns regning går som kjent ikke hvor lenge som helst, og nå befinner vi oss på kanten av stupet, noen sier allerede i fritt fall. Dette vet bankene selv og prøver desperat å beholde makten ved å krasje systemet kontrollert og vil presentere en ny verdensøkonomi basert på digitale penger. Første skritt er å bli av med kontantene, dernest skape en total økonomisk krise. Norge er bunnsolid, men vil rives med i strømmen av de andre. Løsningen som blir presentert vil lokke mange, men for å bli med på dette nye spillet må man ha det nye passet som inkluderer kontroll av hele vårt sosiale liv og helsetilstand. Ikke minst bevis på at vi er vaksinert og ikke smittefarlige. Dermed vet vi også hvem som står bak hele svineriet. Glem "spar og du har", tenk heller "ta ut hva du har".

 

VAKSINEN ER LURT INN I HALVPARTEN AV OSS SOM EN TROJANSKE HEST FULL AV FIENDER
For å få den totale kontroll over verdens befolkning som den usynlige styrende elite i årevis har ønsket, måtte folk først skremmes tilstrekkelig. Det løste man ved å skape et fiktivt virus man kunne dø av. Etter at man startet 5G-systemet i visse større byer og steder, begynte ting å skje. EM-stråling er velkjent helseskadelig og tok livet av mange i Wuhan og andre steder. Påstått utbrudd av viruset var pussig nok akkurat de steder 5G ble igangsatt. Dermed skrek folk etter vaksinen som allerede var oppfunnet og patentert. Denne troianske hesten, flytende microchips og visse ungmetaller, venter nå på signalet fra de tusen tårn i byer og tettsteder verden over. Når de aktiveres, sprer de seg til alle kroppens organer og celler for å forandre kroppens DNA, også i hjernen. Forskere uroes over hvor lite folk skjønner av dette og tror det snart blir mange zombier og rare individer som er blottet for logisk tenkeevne. Verden er nå i total forandring og ting skjer veldig raskt. Pengene blir digitale og kan kontrolleres av Staten, liksom arbeid og fritid, helse og konsum også styres sentralt. Derfor gjelder det for den uvaksinerte del av befolkningen å fortsette motstanden mot vaksinen og ikke slippe inn denne falske trehesten. De fleste som for tiden blir syke og dør av covidrelaterte årsaker, er folk som er vaksinert. Likevel ser mange ikke dette viktige poeng og fyller på nye doser, hvilket viser at vaksinen virker slik på hjernen som tiltenkt var. Dette er verdens største bedrag og varer nok en stund til, men harmen blant de uvaksinerte stiger og kan bli farlige for dem som har satt dette i gang og holder det gående. Det positive i dette tragiske er at alt er forutsagt i Den Hellige Skrift og at utfallet blir helt annerledes enn de fleste tror.

  

DET ER SELVSAGT PUTINS FEIL AT PRISENE STIGER OG AT FOLK MÅ SKAFFE RESERVER AV MAT OG VANN I TILFELLE KRIG
Når man ikke skjønner at dagens mange problemer kommer fra Tel Aviv som via Davos nå har samlet sin  kloakk i Kiev, ender man opp med konklusjonen om at alt skyldes Putin den grusomme. Som sikkert har bombet sin egen bro for å få et påskudd til å bombe stakkars Ukraina sønder og sammen. Når man ikke skjønner at dagens falske jøder er khazarske konvertitter til jødedommen for via bedrag å skaffe seg sympati og hjelp til å få seg sitt eget land, tror man på deres propaganda om at de er Guds folk og har retten til å herske over alle andre. Først palestinerne og så resten av verden. Når man ikke skjønner at denne khazarmafia i århundrer har operert som plyndrere uten å synes og langsomt tatt kontroll over bankvesen, politikk, religion, utdannelse, media og underholdning, står man totalt uten peiling på hva som nå skjer. Nøyaktig etter denne selvsamme bandens onde plan: Å ha verden for seg selv etter at 95 prosent er medisinert ihjel ved hjelp av giftige tungmetaller injisert direkte eller gjennom mat og vann eller luften vi puster i. Denne djevelske plan er utviklet som et resultat av disse falske jødenes hat mot Gud som for to tusen år siden forkastet Israels nasjon som sitt utvalgte folk på grunn av deres troløshet, ondskap og avgudsdyrkelse. Derfor har de vendt seg til Guds motstander for å få hjelp og innrømmer åpent at deres gud er Lucifer, et annet navn på djevelen. Da kan det ikke gå annerledes enn slik det går nå; mot stupet, for den Evige og Allmektige Gud lar seg ikke spotte. Putin er ingen engel, men hans motstandere er verre. De som ønsker å komme seg gjennom dette i levende live, må ikke spørre Lucifer. De må falle på kne og spørre Gud.

 

 

 

Ingrid De Long 15.02.2021 11:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 11:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

20.01 | 17:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

19.01 | 17:46

Hei nå skal jeg henge meg på vannfaste vil prøve i 30 dager fra nå. Klarte 19 dager i fjor men brøt fasten feil så hadde mage vondt i to uker etterpå.

10.01 | 17:27

Hei, og tusen takk for svar