FARLIGE FREKVENSER

NOEN BØLGER ER HARMLØSE OG VELGJØRENDE, MENS ANDRE ER FARLIGE OG FAKTISK GANSKE DØDELIGE VÅPEN

Frekvens betyr hyppighet. Ordet brukes mest om vibrasjoner eller usynlige elektromagnetiske bølger. Før radioen kom, var det lite snakk om frekvenser utenfor vitenskapelige miljøer. Men nå snakker alle om det, fordi alle vil ha en mobiltelefon som også er en liten toveis radio på direkten. Man regner med at det finnes rundt 3000 ulike frekvenser, men kun en ørliten del av dette spekter er tilpasset oss mennesker og andre levende organismer. Resten er mer eller mindre skadelig, for ikke å si farlig. Solen sender ut mange dødelige radioaktive stråler, men universets omsorgsfulle kreative Urkraft har plassert et magnetfelt rundt jordkloden som avbøyer disse farlige stråler og slipper kun de gode og velgjørende stråler gjennom. Det finnes mye tilgjengelig materiale for den som vil fordype seg i tekniske detaljer. Men her skal jeg prøve å redegjøre for emnet på en måte som alminnelige mennesker forstår.

Etter at radioen kom, utløste den et skred av forskning på den usynlige kraften som fikk radioen til å virke. Et krystallapparat er en liten enkel radio som kan bygges på en sukkerbit, da krystallene i sukkeret har et visst antall svigninger i sekundet. Men alle ting vibrerer, fra den minste celle i kroppen til molekylene i steinemassen i det høyeste fjell. Fordi alt er laget av atomer hvor bittesmå protoner og nøytroner snurrer rundt kjernen i en ufattelig hastighet. Og alt som sagt innenfor et ganske smalt spekter av den mengden frekvenser som finnes. De ulike frekvenser innenfor det området som er gunstig for den menneskelige organisme, må være i harmoni med hverandre som tonene fra en symfoni som framføres. Forstyrrelse av sterke vibrasjoner utenfra kan virke som en borhammer gående i en konsertsal full av harmonisk musikk. 

Forskningen var naturligvis først innen krigsindustrien som allerede under første verdenskrig ble oppmerksom på hva dette kunne by på av fordeler overfor en uforberedt fiende. Men under andre verdenskrig kom forskningen for alvor i gang. Elektromagnetisme kunne masseproduseres og innrettes mot måltavler som et våpen og i dag vet man at 95 Gigahertz rettet mot et menneske får dette til å føle at huden brenner. Derfor har man laget et våpen som garanterer såkalt "crowd control" fordi denne elektromagnetiske bestrålingen effektivt splitter opp en gruppe stormende opprørere som da vil flykte til alle kanter.

Derfor er det betenkelig at forskere har utviklet et nytt telecomnett som baseres på 80 Gigahertz, tett opp under en frekvens som er livsfarlig, i og med det såkalte 5G-nettet. En Gigahertz er som kjent en milliard svingninger i sekundet, og 80 milliarder svingninger er så hyppige at de kalles millimeterbølger, med stor kraft men kort rekkevidde. Derfor bygges nå antennetårn med 100 meters mellomrom i større byer over hele verden slik at hvor man enn befinner seg, har man en superrask kontakt med omverdenen. Men denne tekniske utvikling har desssverre en mørk bakside.

Det finnes mange forskere som har fattet risikoen og gjort farene ved elektromagnetisk forskning til et studieobjekt. Professor emeritus Olle Johansson fra Lunds universitet i Sverige har slått alarm, men forsøkt tystes ned av krefter som har gjort telecom-industrien til sin gyldne levevei. Et annet eksempel er Deborah Tavares i USA med mange flere. Tross advarsler om å vise mer restriktiv forsiktighet, kjører bransjen på og har i fjor, 2019 startet opp 5G i flere store verdensbyer. At man nettopp i disse storbyer opplever en mystisk pest som får folk til å falle død om på gaten, burde heve alles øyenbryn. Men i stedet legger man skylden for disse mange tragedier beleilig nok på årest influensavirus. Denne uærlige ansvarsfraskrivelse må ha en årsak. Til overmål forsøkes skeptikere å gjøres til latter ved å kalle dem konspirasjonsteoretikere for å gjøre dem useriøse og ikke troverdige. Mange høyrøstede kritikere er faktisk blitt drept i arrangerte ulykker og såkalt "selvmordet". Det merkelige forholdet mellom myndighetene og telecombransjen er i seg selv et dypt studie verd.

Spenningen her ligger derfor ikke bare i de farlige strålene, men i hvem som faktisk har rett, fordi liv står på spill på flere måter. Derfor må man spørre seg hvem eller hva som motiverer dem som absolutt vil innføre høyere og høyere hastigheter på moderne kommunikasjon og hvorfor det egentlig er nødvendig. Svaret finnes tydeligst å se i Kina. Der har den totalitære staten innført fullstendig overvåking av alle som rører seg i byene. Ansiktsgjenkjenning, drevet av kunstig intelligens  og algoritme er under full utvikling. Kineserne blir overvåket døgnet rundt og individets humør og handlinger tolkes og gis poeng, positive eller negative. Ting som var rettigheter før er nå blitt til privilegier. Som å få tilgang til Statens vannverk. Eller offentlig transport. Eller adgang til arbeid og penger i banken. Det sier seg selv at enhver maktsyk leder synes en slik total kontroll er interessant å skaffe seg. Derfor er alle verdens styresmakter interessert i dette som kommer rullende for fullt. Det handler imidlertid ikke bare om kommunikasjon og maktutøvelse. Det handler om å skaffe seg en posisjon i det nye politiske maktsystemet som er under utvikling. Det som av George Bush og Henry Kissinger kalles The New World Order.

Får man samlet alle bitene i dette store puslespillet trer det frem et tydelig men skremmende bilde av en verden der noen få har total makt og andre under dem klatrer oppover i pyramiden, mens resten befinner seg nederst og lever sitt liv som slaver for å betjene en maktsyk elite. Den politiske drømmen om total verdensmakt har fristet individer smittet av maktvirus i årtusener.

Dette gamle mål er nå nesten nådd. Men fordi det finnes skeptikere som kan velte hele bygningen, aner man en smule nervøsitet, for ikke å si panikk. Ting begynner derfor å haste og i en slik situasjon kan det treffes ukloke og farlige valg. Spenningen øker for hver dag og folk fortsetter å bli syke, ikke bare av årets influensa som er relativ harmløs, men av dette nye som feilaktig kalles virus og som tar livet av folk uten forutgående influensasymptomer. For å kontrollere befolkningen gjennom denne fasen, har man klart å gjøre dem så livredde at de blir lammet og ikke klarer å tenke logisk.

Nå som årets influensa forventes å gi seg utover sesongen, kan man vente seg nye grep fra de mektige som nå nesten har full kontroll. De har nå fått oss livredd og føyelig uten å mukke. Næringslivet ligger snart i grus og dermed aksjemarkedet og banksystemet. Men det er tydeligvis en del av planen. Vi vanlige mennesker skal drives nesten til vanvidd og da kommer myndighetene med løsningen etter det hegelianske prinsipp, problem, reaksjon, løsning. Det finnes flere redskaper i verrktøykassen. Telefoni og internet kan strategisk legges ned for kortere eller lengre tid, og hva vil det føre til? Eller man kan stenge strømmen som vil tvinge folk til å tenke som på 1800-tallet da man klarte seg fint uten alt det vi anser for nødvendig i en moderne verden. Men bare den som vet hvordan han skal dyrke mat og holde varmen i det kaos som da kommer, vil greie seg.

Infrastrukturen er allerede svekket og transport av varer til butikkene har fått et skudd for baugen. Hamstring i panikk kan tømme en butikk på et par dager og hva gjør folk da. Lov og orden kan bryte sammen og kriminalitet ta over med tyveri og plyndring av ikke bare mat, men hva som kan omsettes på det svarte byttemarked som da vil oppstå.

Det som skjer akkurat nå, er derfor et crescendo av begivenheter i kampen mello det gode og det onde. Med all den propaganda som spys ut av myndigheter og media er det virkelig behov for å være kritisk. Det er ganske tydelig at mye ikke stemmer av det vi får servert der vi sitter innesperret i egne hjem og glaner på hypnosekassa dagen lang og blir reddere og reddere slik at vi til slutt går med på hva som helst for å komme ut av denne knipa. Som å ønske velkommen The New World Order med en tyrann som politisk toppleder, en ny global elektronisk mynt og en ny obligatorisk global blandingsreligion. En bittersøt mikstur som oppriktige og kritiske tenkere vegrer seg mot å svelge.   

Det eneste lyspunktet i denne mørke stunden finnes hos dem som tror på en høyere makt, en allmektig Gud som ser hva som skjer og som vil gripe inn i det rette øyeblikk for å oppfylle det gamle bibelske løsftet om at "da Gud skal ødelegge dem som ødelegger jorden". Har man et slikt anker for sjelen i stormen som kommer, er man heller aldri helt alene. Mange blir plutselig religiøse i en alvorlig krise, men har ingen garanti for at Gud verner dem som kun av frykt for sitt skinn roper på ham. Troen på Gud må bygges opp i gode tider, først da holder den under prøvelsene når onde dager kommer, hvilket er nå.

Verdens styrtrike elite som er kjent og navngitt, er altså nær sitt egosentriske mål. Sin makt har også de fått fra høyere makter, men ikke fra den høyeste og evige Gud i himmelen. De erkjenner åpenlyst at de tilber Lucifer, en ond makt i åndeverden. Denne åndskraft, kjent som Guds erkefiende fra eldgamle tider har fått sin dødsdom, sammen med hans hylende skare tilhengere som snart kan tenkes gå fra forstanden idet de ikke bare mister makten, men tvinges til å innse sin bitre skjebne. Et ordtak sier: "Den som Gud vil ødelegge, driver han først til vanvidd".

 

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 11:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

20.01 | 17:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

19.01 | 17:46

Hei nå skal jeg henge meg på vannfaste vil prøve i 30 dager fra nå. Klarte 19 dager i fjor men brøt fasten feil så hadde mage vondt i to uker etterpå.

10.01 | 17:27

Hei, og tusen takk for svar