B L Ø D M E R

MR BEAN ER EN FIN EKSPONENT FOR BLØDMER SÅVEL SOM VIRKELIG GODE HISTORIER MED INTELLIGENTE POENGER

EN BLØDME ER EN HISTORIE SOM KUNNE VÆRT MORSOM MEN SOM ENDER MED EN OVERRASKENDE KJEDELIG AVSLUTNING

GOD FORNØYELSE!

 

BLANK LØGN
Mannen kjøpte ei skilpadde etter å ha hørt at de kunne bli hundre år. Men skilpadda hans døde bare etter fem år, slik at han gikk og forlangte pengene tilbake.

 

VEL OVERSTÅTT
Dette livet er snart forbi. Alt går over til slutt inntil det motsatte er bevist.

 

OPPGITTHET
Heldigvis er det aldri for sent å gi opp.

 

TRIST
Ei kone skrev i dagboken sin:
I dag ramla mannen min utfor trappa og slutta å nynne. Det var trist.

 

HJEM FRA BYEN
Engang jeg kom hjem fra byen og var i dårlig humør, tittet jeg på piletreet ved hagedammen. Da hoppet en liten frosk uti vannet så det sa plask. Men jeg var fortsatt i like dårlig humør.

 

VÅRKVELD
Dette var sannelig en vakker morgenstund, sa mannen. Men bare vent så skal du se at kjerringa snart står opp og ødelegger den.

 

GALSKAP
En huseier spilte tuba. Han leide ut en hybel i første etasje til en student som sa at han ble gal dersom verten hans ikke sluttet å spille på tubaen.
Men da var det for sent, for han hadde slutta for to timer siden.

 

ET GODT MENNESKE 
Hvis en snill mann skulle si at jeg er snill og en slem mann skulle si at jeg er en slem, da er jeg vel i snitt et ganske bra menneske? Hvis da ingen av dem lyver.

 

ET GODT RÅD
Det var en mann som strødde et sagflis rundt hagen sin for å holde isbjørner borte og alle kunne se at sagflis var temmelig effektivt.
 

 

EN GOD DRØM
Jeg drømte at jeg kjøpte ei flaske god vin som jeg åpnet og ventet litt til den ble romtemperert, men akkurat da våknet jeg og tenkte at det var da som pokker, for jeg skulle jo heller ha drukket den med en gang!

 

IVRIG I TJENESTEN
Bonden sa til drengen at han skulle gå bort til naboen med et brev. Drengen var så ivrig at han la på sprang, men glemte å få med seg brevet. Da han kom tilbake, sa bonden:
-Men hva sa du til naboen da?
-Ingen ting, for han var ikke hjemme!

 

FISKELYKKE
En tysker var på ferie i Norge og ville prøve fiskelykken. Han sto på ei brygge og hadde det aller fineste utstyret som kunne skaffes. Men han fikk ingen ting. Noen meter bortenfor sto derimot en liten gutt med en pinne med et snøre av hyssing, en rusten krok med en meitemark på. Men han fikk heller ingen ting.

 

SOM JULAFTEN PÅ KJERRINGA
Det var ei gammel kjerring som alltid glemte når det var jul. Dermed oppsto dette ordtaket. Men så fant hun på noe veldig lurt. Hun begynte å bake kaker tidligere på høsten og klarte akkurat å bli ferdig til julaften.

 

HUMMERFISKE
En fisker på Sørlandet fikk alltid mange flere hummer enn de andre som ble misunnelige og laget flere hull i teinene hans. Men han vant likevel fordi han rakk å tette hullene før hummerfisket startet.

 

TAUSHET ER GULL
Tre sigdølinger ble enige om å sitte stille i et rom foran et tent stearinlys i tre dager uten å si et ord. Etter to dager brant lyset ut.
-Der slokka lyset, sa den ene
-Men du må ikke snakke på tre dager, sa den andre.
-Ha ha ha. Jeg klarte å holde meg, sa den tredje.

 

SLIKKERIER
Jeg har hørt at det ikke går an å slikke seg på albuen og at 76 prosent av dem som leser dette må prøve om det stemmer. Jeg bestemte meg også for å teste det slik at vi kom opp i 77 prosent. Men da jeg ikke klarte det, slikket jeg meg på tommelen i stedet.

 

SØVNVANSKER
Hvis du ligger våken hele natten og ikke får sove før utpå på morgenkvisten, må du ligge helt stille. Ellers kan kvisten knekke så du faller ned og slår deg ihjel slik at du våkner og er død.

 

KAFFE ELLER IKKE
Jeg klarer ikke å få sove når jeg har drukket kaffe, men min kone har det motsatt, for hun klarer nemlig ikke å drikke kaffe når hun har sovnet.

 

LØFTEBRUDD
Per: Mamma, pappa har slått ihjel kattungene!
Mamma: Det skulle hand da ikke ha gjort.
Per: Nei, for han lovet at jeg skulle få gjøre det.

Turid bjørnebo 16.09.2017 03:37

Jeg har ledd meg igjennom en hel del . Har brukt natta til det, og lo så jeg vekte gubben 😂

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 11:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

20.01 | 17:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

19.01 | 17:46

Hei nå skal jeg henge meg på vannfaste vil prøve i 30 dager fra nå. Klarte 19 dager i fjor men brøt fasten feil så hadde mage vondt i to uker etterpå.

10.01 | 17:27

Hei, og tusen takk for svar